«Βλέπει» τον Σερντάν Ντουρσούν ο ΠΑΟΚ

Κοινοποίηση:
Σερντάν Ντουρσούν

Την περίπτωση του Σερντάρ Ντουρσούν φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ! Πρόκειται για 31χρονο στράικερ, θέση στην οποία δεδομένα ο «δικέφαλος του βορρά» θα ενισχυθεί και μιλάει ήδη με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι.
Ο Τούρκος με γερμανικό διαβατήριο επιθετικός που έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ενώ την περίπτωσή του εξετάζει και η Ντάρμσταντ, από την οποία είχε αποχωρήσει το 2021 για λογαριασμό της Φενέρ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μακελαρηδες, μην μου βαζετε ειδησεις με ποδοσφαιρικα. Τελος. Εγω στην δικη μου πραγματικοτητα δεν τους θελω αυτους τους καραγκιοζαπαιχτες. Τις γκολαρες να τις χωσουν αλλου! Αυτο δεν ειναι ουτε ποδοσφαιρο, ουτε αθλητισμος! Με αυτους τούς λεχριτες καταντησαμε ετσι! Ειναι το χαμηλοτερο μορφοτικο και συνειδισιακο επιπεδο σε μια κοινωνια! Χειροκροτατε.. σκυλια και καριμπου! Διαβαστε Γιουιλντερ για να καταλαβετε τι εννοω._

  2. Ρε μ@λ@κες… ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι ιεροσυλία…να μιλάτε και μονο με τούρκους…παίκτες…προπονητές…. επενδυτές!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!! Αυτοί κυνήγησαν τους προγόνους μας…είναι ΑΛΗΤΕΙΑ προς τους νεκρούς προγόνους…και ασέβεια στους μελλοντικούς ΠΑΟΚΤσήδες!!!!

Comments are closed.