Βοιωτία: Οριοθετήθηκε η φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο επικίνδυνων υλικών

Κοινοποίηση:
90f749b4-4685-45e6-afdb-48c3c0ba5001

Οριοθετημένη είναι η φωτιά που ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο επικίνδυνων υλικών στο Πάνακτο Βοιωτίας. Όπως έγινε γνωστό η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 16:20 σε αποθήκη της ΠΥΡΚΑΛ στα Δερβενοχώρια και εντός αυτής υπήρχαν χημικά και πυρίτιδα.

Η φωτιά βγήκε εκτός αποθήκης και καίει χαμηλή βλάστηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει καμία αναφορά για θύμα, ενώ ο φύλακας που ειδοποίησε την Πυροσβεστική είναι καλά στην υγεία του. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 19 οχήματα και από αέρος 1 αεροσκάφος και 3 ελικόπτερα.

φωτιά ΠΥΡΚΑΛ
φωτιά ΠΥΡΚΑΛ

Συνδρομή παρέχουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. 1)υπάρχει κόσμος που δεν θέλει φυλακές εδώ κσι στρατιοτικου τύπου Ευρώπης εκστρατείας εκμετάλλευση σφραγίδας στρατοδικείο εκστρατείας υπάρχουν πολλά εργοστάσια ναυπηγεία διηληστηρια λένε για αποθήκες Κίνας κόμβος και δεν ξέρω και εγώ τη άλλο μετά μιλάνε για εργοστάσιο πυρομαχικών Μάνδρα εμβέλειας κλπ μέσο εκεί δερβενοχωρια γεμάτο ανεμογενητριες κλπ μέχρι εδώ η χαβουζα άσε και της δεξαμενές υγραερίου στην πάχη κλπ ρεβίθουσα πυρηνικός όλεθρος συτη η περιοχή και πρώτη σε πόλεμο να εκραγεί όλα εδώ τα ρίχνουν

Comments are closed.