Βορίδης σε αρχηγό «Σπαρτιατών»: Εσείς έχετε πει για τη σχέση με τον καταδικασμένο Κασιδιάρη

Κοινοποίηση:
ΒΟΡΙΔΗΣ

Στις δηλώσεις του ιδίου του προέδρου των ”Σπαρτιατών” για τη σχέση τού κόμματος με τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη παρέπεμψε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης,

ακούγοντας στην Ολομέλεια τον Β. Στίγκα «να εκφράζει παράπονο» – όπως είπε – για «μια διαδικασία που κινείται εις βάρος βουλευτών του κόμματος των ”Σπαρτιατών”».

Ο κ. Βορίδης απευθύνθηκε στον κ. Στίγκα για να απαντήσει ότι «η αίτηση για την κίνηση της ποινικής διώξεως, καταρχήν της ποινικής εξετάσεως και ενδεχομένως -εάν κινηθεί από τις δικαστικές αρχές- της ποινικής διώξεως έχει προκληθεί από δικές σας ενέργειες, πρωτίστως και κυρίως».

Ο κ. Βορίδης έσπευσε επίσης να τονίσει ότι η θέση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη για τα ζητήματα βίας κατά οποιουδήποτε προσώπου. «Όχι απλώς είναι καταδικαστέα, αλλά η κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να ερευνά, να ελέγχει και να προσπαθεί να βρει τους ενόχους πίσω από κάθε τέτοια ενέργεια βίας» σημείωσε και έστειλε το μήνυμα πως «αυτό ισχύει προς πάσα κατεύθυνση, ισχύει για όλους, ισχύει για όλους τους Έλληνες πολίτες, προφανώς ισχύει και για τους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου».

(απεμπε – φωτο:eurokinissi)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: