Βουλευτής των «Σπαρτιατών» έκανε παραλληλισμό της φυλάκισης Κασιδιάρη με αυτή του Μπελέρη!

Κοινοποίηση:
ΓΙΑΝΝΗΣ

Από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του κόμματος «Σπαρτιάτες» Γιάννης Δημητροκάλλης έκανε μια σύγκριση ανάμεσα στη φυλάκιση του  Ηλία Κασιδιάρη και σε αυτή του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη.

Απευθυνόμενος στα έδρανα των βουλευτών της ΝΔ, είπε, μεταξύ άλλων, πως «είναι όνειδος και ντροπή ο Έλληνας εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρης, να έχει φυλακιστεί παράνομα από τους Αλβανούς και η κυβέρνηση της Ελλάδας να είναι ανίκανη να κάνει το παραμικρό».

«Βέβαια την ίδια τακτική εφαρμόζετε κι εσείς και η κυβέρνησή σας που φυλάκισε τον Ηλία Κασιδιάρη για να του πάρει τις ψήφους και τελικά απέτυχε παταγωδώς, όπως απέτυχε και ο Ράμα στις εκλογές της Χειμάρρας», είπε ο Ι. Δημητροκάλλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Είσαστε τρεις κολοκύθες εδώ μέσα, σχολιάζετε κάθε είδηση βρίζοντας τον Ηλία Κασιδιάρη, ακόμα και για την φόρμουλα 1.
    Κάποιοι μάλιστα, χρησιμοποιείτε 3-4 προφίλ ο καθένας, λες και δεν σας καταλαβαίνουμε. Κάνετε όπως τα παιδάκια.
    Σε κάθε σχόλιο, έχετε την ίδια κοπρολαγνική ρητορική, εναντίον κάποιου που το σύστημά σας προσπαθεί να εξουδετερώσει με άδικες φυλακίσεις και τον οποίον αν συναντούσατε, θα σκύβατε το ραγιάδικο κεφάλι σας, από φόβο και ντροπή. Ναζί, ναζίδια, σβάστικα, χούντα, μαυριδερός, φυλακόβιος, φασίστας, ρατσιστής, ή παραφθείρετε το επώνυμό του.
    Ρατσιστές και φασίστες είσαστε εσείς, που παρεμβαίνετε προβοκατόρικα σε μονολόγους άλλων και διαχωρίζετε ανθρώπους, ανάλογα με την απόχρωση του δέματός του. Παλιομπινέδες.
    Όσοι βλέπουμε ότι ο λόγος του και οι πράξεις του, ταιριάζουν στις προσδοκίες μας, τον θεωρούμε Έλληνα, Πατριώτη, λάτρη του Πολιτισμού μας,

  2. τι σχεση μπορει να εχει ο ηρωας ελληνας δημαρχος της βορειου Ηπειρου με τον φυλακοβιο σβαστικοφορο??

  3. Ο Κασσιδιάρης δεν πρόδωσε την Χρυσή Αυγή απλά δεν ήταν ναζιστής. Μπραβο στους Σπαρτιάτες για τον παραλληρισμό ….είναι ξεκάθαρα μια άδικη κράτηση ο εγκλισμός του Ηλία Κασιδιάρη.

  4. Παιδακια,δεν σχολιαζουμε για να σχολιασουμε.ΟΚ,το ειπε.Ηταν τραβηγμενο;Εκει λεγονται ενα σωρο αηδιες και βλακειες.Ηταν κουβεντα εντυπωσιασμου;Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.Ηταν σωστο;Παρακατω.Ειναι οι Σπατριατες πατριωτικο κομμα παντελονατο; Μεχρι στιγμης κατι ζαρτιερες πεφτουν.Να δουμε την αξια τους να τους θυμομαστε στις αλλες εκλογες.Μην χανουμε το turning point

  5. Κανονικα σε τετοιες αντιπαραθεσεις δεν αναφερεις τον Κασιδιαρη ..περιμενεις …βλεπεις …ακους μιλας…λιγοι μηνες μεινανε ακομα μεχρι ο Κασιδιαρης αποφυλακιστει….μετα θα αναλαβει δραση οπως ξερει….και στην επομενη 4 ετια στο κομμα σπαρτιατες…γιατι τους ελληνες τους εχουν στοχοποιησει πλεον

  6. ρε αγγουρια εσεις του δημοκρατικου τοξου για τα εγκληματα που εχετε κανει ποτε θα πληρωσετε [πρεσπες μνυμονια το οχι εγεινε ναι τα χρωστουμενα Ν Δ 400 εκατ….μυρια πασοκ τα ιδια ποιος ειναι εγκληματικη οργανωση ο κασιδιαρης η εσεις,

  7. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΠΡΩΔΟΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΥΦΗΣΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ

    1. Τί λες ρε μ@λακα; τί σαχλαμάρες γράφεις, για κόμμα πρόκειται, αν δεν συμφωνείς από ένα σημείο καί μετά φεύγεις άντε γειά!
      Αληθεύουν οι φήμες ότι σέ απατάει η γυναίκα σου αλλά μένεις κοντά της για νά μήν την προδώσεις;

    2. Τι προδοσε ρε…Δεν φτανει που εκατσε και 6 μηνες μετα το καζο των εκλογων του 2019…Σας εκανε την χαρη κιολας μηπως και αλλαξετε μυαλα….Σιγα μην κατσει ο Κας να συνοδευει την κορη του Νικολα την Ουρανια οταν αγοραζει τα καινουρια συνολακια της.

    3. Μιχαλοβλάκα εσύ? καλή διαμονη στη φυλακη χοντρε προβοκατορα, εθνικοσοσιαλιστη φασιστα !!!

  8. ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΟΝ ΗΓΈΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
    .
    .

  9. Μην ξεχάσει κανένας τους προδότες του ανθελληνικού τόξου όταν πουλήσουν και το Αιγαίο.

  10. Σιγά μην σκίσουν κανένα καλσόν με τόση πολιτική αρρενωπότητα.

  11. Η αλήθεια δεν είναι ποτέ επιλογή και πάντα παραχαράσεται από τους τουρκόσπορους ελληνόφωνους καραγκιόζηδες.
    Κάνουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ότι κάνουν οι άλλοι κακοί, οι δικτάτορες, οι μαφιόζοι κλπ κλπ αλλά εμείς είμαστε καλοί…
    Περιπτώσεις ψυχιατρείου που κυκλοφορούν ελεύθερες.
    Γι’αυτό η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά.
    Ονομάζουμε εθνική πολιτική τον αγώνα για του αφέντη το ψωμί.
    Δεν έχουμε δει ακόμα τον πάτο.

  12. ΓΙΑΤΙ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ;;;;
    ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ;;;;;

  13. Παρεμπιπτοντως και οπως διαβασα, οι “Σπαρτιατες”, δεν ειχαν λαβει προσκληση, για την καρναβαλιστικη γιορτη της “”Δημοκρατιας””!

    Υ.γ. Οχι! Πειτε μου! Δεν σας πνιγει, η τοση “”Δημοκρατια””;;; Προσωπικα, ασφυκτιω!

    1. λογικο, αφου δε πιστευουν στη δημοκρατια. Ζητανε δικτατορια γιατι εχουν ψυχη σκλαβου, θελουν ενα παλαβο καραβανά να τους καβαλησει

Comments are closed.