Βουλιαγμένη: Ανήλικος τραυματίστηκε κάνοντας θαλάσσια σπορ

Κοινοποίηση:
limeniko

Ενας 14χρονος μεταφέρθηκε στο Παίδων χθες το απόγευμα, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στη Βουλιαγμένη όπου και έκανε μπάνιο με τους γονείς του.

Ο νεαρός έκανε “flight surfboard” με τη συναίνεση των γονέων του όταν τρατυματίστηκε στο χέρι και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του λιμενικού:

Eνημερώθηκε, βραδινές ώρες της 21/08/2021, το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού για περιστατικό τραυματισμού 14χρονου ανήλικου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, ο 14χρονος αλλοδαπός μίσθωσε θαλάσσιο μέσο αναψυχής “flight surfboard” (σανίδα πτήσης), κατόπιν έγγραφης συναίνεσης των γονέων του, και κατά τη διενέργεια της δραστηριότητας, ο ανήλικος τραυματίστηκε στο δεξί χέρι.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών “Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού” όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενος. Από την οικεία Λιμενική Αρχή συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής, όπως επίσης και ο απασχολούμενος στην εταιρεία, για παράβαση του άρθρου 242 Π.Κ, ενώ βεβαιώθηκε διοικητική παράβαση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: