Βούλα: Τρία πιτ μπουλ επιτέθηκαν σε αδέσποτες γάτες και τις κατασπάραξαν

Κοινοποίηση:
pitbull-dog-hd-wallpapers-mobile-desktop-images-widescreen-650x380-1

Λίγες ώρες, μετά την επίθεση ενός πιτ μπουλ στον 11χρονο στην Αρτέμιδα, στη δημοσιότητα, ήρθε ένα βίντεο από τη Βούλα, το οποίο απεικονίζει τη στιγμή όπου τρία σκυλιά της ίδιας ράτσας, επιτίθονται σε αδέσποτες γάτες και τις κατασπαράζουν.

Αυτόπτης μάρτυρας, κατήγγειλε πως το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (28/10), κοντά στο Ασκληπιείο, και τα τρία πιτ μπουλ κυκλοφορούσαν χωρίς λουριά και φίμωτρα.

Συγκριμένα, ο κάτοικος της περιοχής έκανε την παρακάτω ανάρτηση για το περιστατικό:

«Χθες έγινε ένα τρομερό περιστατικό. Τρία φονικά σκυλιά ράτσας πιτ μπουλ, τα έβγαλε κύριος που μένει κοντά στο Ασκληπιείο χωρίς λουριά και φίμωτρα, και κατασπάραξαν 6-7 γάτες στην Γεωργίου Παπανδρέου και συμβολή με Βασιλέως Παύλου. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι νεκρές γάτες αλλά ότι θα μπορούσαν να κάνουν επίθεση σε μικρά παιδάκια ή μικρόσωμα σκυλιά. Η Ε.Α μετά από καταγγελία που του έγινε, του βεβαίωσε πρόστιμο μόλις 300€ και λέγοντας ότι νομικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο (…)».

Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών ισχυρίστηκε ότι άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του και άφησαν την πόρτα ανοιχτή, με αποτέλεσμα να βγουν στον δρόμο τα σκυλιά.

Μάρτυρες καταγγέλλουν ότι ο ίδιος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του σε κοντινή απόσταση από το σημείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. αλλο αυτο στην ζουγκλα βρε απιθανε εκει ειναι για την επιβιωση εδω εχουν αμολυσει τα κοπροσκυλα τους και οποιον παρει το σαγονι τους μωρε φολα φολιτσα σε αυτα και σε αυτους που τα εχουν

  2. Και που να δεις στην Αφρικη κατι λιονταρια κατασπαραξαν αδεσποτες γαζελες Ελεος πια αυτο εσεις το λετε ειδηση ?????

    1. αλλο αυτο στην ζουγκλα βρε απιθανε εκει ειναι για την επιβιωση εδω εχουν αμολυσει τα κοπροσκυλα τους και οποιον παρει το σαγονι τους μωρε φολα φολιτσα σε αυτα και σε αυτους που τα εχουν

    2. Όλα τα δεσποζόμενα σκυλιά ΠΡΕΠΕΙ να έχουν λουρί, αν είναι επιθετικά τότε ΠΡΕΠΕΙ να έχουν και φίμωτρο. Θα μπορούσες να είσαι εσύ στη θέση της γάτας, μην το παίζεις μάγκας επειδή προφανώς θα έχεις κανέναν σκύλο που τον έκανες σαν τα μούτρα σου, όπως το σίχαμα ο Νίκος Καρφής του Μαστερσεφ που έβαζε τον δολοφόνο μονόφθαλμο σκύλο του να σκοτώνει γατάκια. Έχει στο Καρπενήσι ο μπαμπάκας του ταβέρνα, μπορεί να ταϊζουν γατάκια στους πελάτες τους. Και το γατάκι έχει ψυχή και το γαϊδουράκι στη Σαντορίνη που το βαράνε. Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης κανενός ανθρώπου χωρίς ενσυναίσθηση, το δίποδο χωρίς ενσυναίσθηση είναι τοξικό απόβλητο.

Comments are closed.