Βούλιαξε ο ΣΚΑΙ με το “survivor3”! Μεγάλη ήττα και στα νούμερα της Πρεμιέρας

Κοινοποίηση:
Survivorlogo2-682x384

Απογοητευμένοι ήταν χθές οι φανατικοί του παιχνιδιού μιας και είδαν την Ελληνική ομάδα να χάνει απο την Τουρκική στο αγώνισμα… τους γείτονες να κοιμούνται στην καλύβα και τους Έλλήνες στην άμμο.

Φαίνεται όμως πώς και το κοινό δεν είδε τόσο φανατικά το νέο προϊόν του Σκάϊ μιας και σε πρεμιέρα να κάνεις μέσο όρο περίπου 28%… δεν το λές και επιτυχία.

Πόσο μάλλον όταν δίνεις στον κόσμο σε μια πολύ ζόρικη εποχή για την περιοχή μας και με τις σχέσεις με την Τουρκία σε οριακό επίπεδο, ένα παιχνίδι που πορώνει το κοινό.

Οι χθεσινές αποδόσεις της πρεμιέρας έδειξαν ξεκάθαρα πώς το Survivor φετός χτυπιέται άνετα και δεν είναι το «μασίφ» προϊόν του παρελθόντος που παρέσυρε όποιον έπαιζε απέναντι του. Κι αυτό φάνηκε και απο τα νούμερα του Αντ1-που έπαιζε επαναλήψεις σειρών- αλλά και απο αυτά του Alpha.

Ένα είναι το σίγουρο. Πώς ο Τούρκος δεν χάρηκε και πολύ σήμερα το πρωϊ…Γιατι για τον Τούρκο που υπολόγιζε 40% το 28 είναι ήττα…M

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δείτε από ποιου χώρους προέρχονται οι Τούρκοι και από ποιους οι Έλληνες. Αθλητές εναντίον μοντέλων και ηθοποιών. Οι μεν διαέγμένοι ένας και ένας και εδώ όσοι δέχτηκαν να μπουν για τα χρήματα, προφανώς, ως αναγνωρίσιμοι. Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο με Τούρκο παραγωγό. Δεν φταίει κανείς, αλλά οιτου ΣΚΑΙ που δέχτηκαν να εντάξουν αυτό το θέαμα στο πρόγραμά τους. Κανένας Έλληνας δεν θα κάθεται να βλέπει τους Έλληνες να χάνουν, γιατί απλά δεν διαλέχτηκαν ισοδύναμες ομάδες, αλλά κατά την κρίση μου επικράτησε η σκοπιμότητα. Λέτε ο Τούρκος παραγωγός να θέλει να χαρακτηριστεί Γκιουλενιστής;

Comments are closed.