Βραζιλία: Άγρια δολοφονία 25χρονης εγκύου – Την έσφαξε η γειτόνισσά της για να της πάρει το μωρό

Κοινοποίηση:
brazilia-thima

Θύμα άγριας δολοφονίας από τη γειτόνισσα της έπεσε μια 25χρονη έγκυος στη Βραζιλία.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης η 42χρονη δράστης έστησε παγίδα στην Paula Janaína Ferreira Melo με δόλωμα ένα καρότσι που υποτίθεται ότι ήθελε να της δώσει για το παιδί που θα έφερνε σε λίγο διάστημα στον κόσμο.

Αντί γι’ αυτό, όμως, όταν η 25χρονη μπήκε στο διαμέρισμα της 42χρονης εκείνη της επιτέθηκε με μαχαίρι, την έσφαξε και στη συνέχεια της έσκισε την κοιλιά για να βγάλει από μέσα το μωρό που κυοφορούσε το θύμα.

brazilia-thima3
brazilia-thima2

Το επόμενο βήμα για τη δράστή ήταν να καλέσει τις αρχές και να υποστηρίξει ότι είχε μόλις γεννήσει. Για να γίνει, δε, πιο πιστευτή η ιστορία της, πασάλειψε τα πόδια της και το πάτωμα με αίμα και τοποθέτησε το μωρό ανάμεσα στα πόδια της για να φαίνεται ότι μόλις είχε γεννήσει.

Όταν, όμως, η 42χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο εκεί αφενός οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το νεογέννητο αγόρι ήταν νεκρό και αφετέρου ενημέρωσαν την αστυνομία καθώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι η γυναίκα δεν ήταν η μητέρα του μωρού.

Mulher mata vizinha grávida e rouba bebê em crime brutal

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έψαξαν το διαμέρισμα της 42χρονης στο οποίο βρήκαν το πτώμα της 25χρονης τυλιγμένο σε πλαστικό και κρυμμένο κάτω από ένα κρεβάτι.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που ακολούθησε, η δολοφόνος είχε προσποιηθεί ότι ήταν έγκυος για δύο μήνες ενώ είχε προσεγγίσει το θύμα για να μάθει πότε ακριβώς επρόκειτο να γεννήσει. Μέσα της Βραζιλίας αναφέρουν, επίσης, ότι η δράστης είχε προσεγγίσει το θύμα και μέσω Facebook, προσφέροντάς βοήθεια για τους λογαριασμούς και πληρώνοντας ακόμη και για έναν υπέρηχο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι το έμβρυο ήταν υγιές.

brazilia-thima4

«Σχεδίασε να πάρει το παιδί την ίδια μέρα με τα γενέθλιά της, στις 14 Οκτωβρίου και είπε σε όλη την οικογένεια και τους φίλους της ότι ήταν έγκυος» εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας για την 42χρονη προσθέτοντας οτι η γυναίκα είχε ιστορικό προσπαθειών να μείνει έγκυος, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Το 25χρονο θύμα είχε μια μια κόρη επτά ετών, ήταν θετή μητέρα της τετράχρονης ανιψιάς της ενώ το μωρό που περίμενε θα ήταν το πρώτο της παιδί με τον τωρινό σύντροφό της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response