Βραζιλία: Καρέ – καρέ η εν ψυχρώ δολοφονίας μια γυναίκας από επίδοξο ληστή – Τραυματίστηκε σοβαρά ο σύντροφός της [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
VDVSDV

Την εν ψυχρώ δολοφονία μιας Βραζιλιάνας και τον σοβαρό τραυματισμό του Βρετανού συντρόφου της από τα πυρά ενός επίδοξου ληστή κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Βραζιλία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που προκαλεί ανατριχίλα, το ζευγάρι βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου που διέμεναν στην πόλη Πράια Ντο Κουμπούκο, της πολιτείας Σεαρά, την ώρα που εισβάλει στον χώρο ένας ληστής φορώντας κράνος μοτοσικλετιστή.

Προσπάθησαν να αντισταθούν

Ο επίδοξος ληστής, όπως φαίνεται στο βίντεο, κραδαίνει το όπλο του απειλώντας το ζευγάρι, προκειμένου να κλέψει τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Η ένταση ανεβαίνει ακόμα περισσότερο όταν το ζευγάρι προσπαθεί να αντισταθεί με τον ληστή να τραβάει την Βραζιλιάνα από το χέρι για να την απομακρύνει από τον σύντροφό της, πιθανώς για να τον πυροβολήσει.

Τελικά, με μια απότομη κίνηση η κοπέλα ξεφεύγει από την λαβή του κρανοφόρου, κάτι που όμως ήταν μοιραίο για την ίδια. Ο δράστης την πυροβολεί και στη συνέχεια στρέφει το όπλο εναντίον του άνδρα, τον οποίο και τραυματίζει.

Αν και αμέσως μετά τον πυροβολισμό, η κοπέλα δείχνει να έχει τις αισθήσεις της, τελικά έχασε τη ζωής της όπως διαπίστωσε η Αστυνομία που έσπευσε να ερευνήσει το περιστατικό. Ο Βρετανός σύντροφός της τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: