Βραζιλία: Σάλος με influencer που χόρευε σε live από το σημείο τροχαίου δυστυχήματος

Κοινοποίηση:
cascascasca

Αντιδράσεις προκάλεσε στη Βραζιλία τραγουδιστής και influencer που έσπευσε να χορέψει πίσω από δημοσιογράφο που μετέδιδε είδηση με φόντο τροχαίο δυστύχημα.

Ο MC Livinho, ένας καλλιτέχνης funk με περισσότερους από 13 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση ειδήσεων καθώς η δημοσιογράφος Isabela Campos μιλούσε για το δυστύχημα με λεωφορείο. Όπως φαίνεται μάλιστα σε σχετικό απόσπασμα, παρά το γεγονός ότι άνθρωποι πίσω από την κάμερα του έγνεψαν ξεκάθαρα να σταματήσει, εκείνος αδιαφόρησε και άρχισε να κάνει φιγούρες μην δίνοντας σημασία στην τραγωδία που σημειώθηκε όταν ένα λεωφορείο με 43 επιβάτες ανετράπη σε αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα τρεις παίκτες της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου Curitiba Crocodiles να χάσουν τη ζωή τους.

Η συμπεριφορά του MC Livinho στο σημείο της συντριβής έχει προκαλέσει οργή σε ολόκληρη τη Βραζιλία, με χιλιάδες χρήστες των social media να καταδικάζουν τις ενέργειες του τραγουδιστή. Ένα άτομο έγραψε: «Χορεύεις ενώ οι άνθρωποι θρηνούν; Θέλεις να σε δουν πάση θυσία, σωστά; Οτιδήποτε για τη φήμη, οτιδήποτε για τα μέσα ενημέρωσης! Ανίδεε». Ένας άλλος σχολίασε: «Εάν υπάρχει ειδησεογραφικό συνεργείο, κυκλοφοριακή συμφόρηση και οχήματα έκτακτης ανάγκης, κάτι σοβαρό έχει συμβεί. Εντελώς ανίδεος».

Ζήτησε μισή συγγνώμη ο Βραζιλιάνος influencer

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ζήτησε δημόσια συγγνώμη ωστόσο δεν φάνηκε να αντιλήφθηκε πόσο απρεπής ήταν η στάση του. «Όλοι έλεγαν ότι είχε συμβεί ένα ατύχημα και εδώ είμαστε κολλημένοι στην κίνηση. Δεν ξέραμε ότι είχε συμβεί κάποιο ατύχημα, ξέρεις;», είπε στο βίντεο και συνέχισε: «Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για την απώλεια που είχατε, σωστά; Γιατί τώρα που μπήκα στο Διαδίκτυο, είδα θαυμαστές να λένε, «”ήταν ατύχημα”», συνέχισε και καταλήγοντας είπε: «Λοιπόν, τα συλλυπητήριά μου σε όλους. “Πάμε, αδερφέ. Για όσους γνωρίζουν τον Livinho, δεν θα σταματήσω ποτέ να σας φέρνω χαρά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response