Βραζιλιάνα ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στο «κατά Ιωάννη» αγνοώντας τους υβριστές του Χριστού

Κοινοποίηση:
Rayssa-Leal

Ενώ πολλοί Χριστιανοί εξέφρασαν την οργή τους για τον χλευασμό του χριστιανισμού κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, χριστιανοί αθλητές διατρανώνουν δημόσια την πίστη τους!

Μετά τον Σέρβο τενίστα, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος φόρεσε εμφατικά τον σταυρό του, η 16χρονη Βραζιλιάνα αθλήτρια σκέιτμπορντ, Rayssa Leal, που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του γυναικείου skateboarding στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού την Κυριακή, χρησιμοποίησε την νοηματική γλώσσα για να πει: «Ο Ιησούς είναι η οδός, η αλήθεια και η ζωή».

Η φράση προέρχεται από το κατά Ιωάννη 14:6: «Λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι᾿ ἐμοῦ – Ο Ιησούς απάντησε: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μόνο μέσω εμού».

Η τολμηρή δήλωση της νεαρής αθλήτριας διαδόθηκε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Γεννημένη το 2008, η Leal είναι μια αξιοσημείωτη φιγούρα στον αθλητισμό από τότε που έγινε η νεότερη Ολυμπιονίκης στην ιστορία της χώρας της στους  Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο  πριν από τρία χρόνια.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην παγκόσμια σκηνή, αυτή τη φορά όχι μόνο για τις αθλητικές της ικανότητες αλλά και για τη θαρραλέα έκφραση της πίστης της.

Εκτός από τις ενέργειές της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Leal μοιράζεται συχνά την πίστη της μέσω των social media.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΑΤΚΟΣΑΤΑΝΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ….

  2. +♡+♡+♡+ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙ ΤΣΙ ΕΥΓΕ ΤΗΣ ΕΥΓΕ ΤΗΣ Ο ΘΕΟΣ +♡ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ +♡ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ+♡ ΝΑ Τ ΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΑΜΗΝ +♡+♡+♡+

Comments are closed.