Βρες το φίδι: Δηλητηριώδες ερπετό παραμονεύει στα φύλλα [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΣΔΣ

Παρά τον κίνδυνο το φίδι τρομαγμένο να επιτεθεί στον «τεράστιο» άνθρωπο, ο άντρας πλησίασε για να το εντοπίσει στην κρυψώνα του.
Ένας θαρραλέος φωτογράφος άγριας ζωής στην Αυστραλία προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει ένα μαύρο φίδι με κόκκινη κοιλιά, χωρίς να περιμένει να του επιτεθεί.
Όπως φαίνεται στις εντυπωσιακές εικόνες, το ερπετό κρύβεται ανάμεσα σε κλαδιά δέντρου και άλλη βλάστηση.
Ο άντρας απομάκρυνε κάποια από τα φύλλα και τότε το φίδι αποκαλύφτηκε να περιμένει ανάμεσα στις ρίζες.

Ωστόσο, το δηλητηριώδες φίδι δεν έμοιαζε απειλητικό κι αντί να επιτεθεί, αποφάσισε να διαφύγει ταχύτατα κολυμπώντας μέσα στο νερό.

«Αυτό το μαύρο φίδι με την κόκκινη κοιλιά μου απέδειξε πόσο ικανά είναι στο να κρύβονται όταν χρειαστεί» εξηγεί ο άντρας που τράβηξε το βίντεο, στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.
Το βίντεο ανέβηκε στα social media και έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την ομορφιά του φιδιού και την εκπληκτική ικανότητά του στο καμουφλάζ.
«Είναι πολύ κουλ αλλά και τρομακτικό την ίδια στιγμή Lol!» παραδέχτηκε ένας σχολιαστής που είδε το βίντεο με το μαύρο φίδι με την κόκκινη κοιλιά.
«Ας παίξουμε κρυφτό κι άμα με βρεις θα σε δαγκώσω!» σχολίασε ένας άλλος χρήστης για το φίδι που κρυβόταν ανάμεσα στις ρίζες του δέντρου δίπλα στο ποτάμι.
Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: