Βρετανία – Σκηνές τρόμου στο Μπέρμιγχαμ: Επίθεση σε γονέα με καροτσάκι

Κοινοποίηση:
maxairi11-flynews

Η αναστάτωση που προκάλεσε η πρόσφατη αιματηρή επίθεση στο Ζόλινγκεν της Γερμανίας δεν έχει ακόμη κοπάσει, καθώς μια νέα, εξίσου σοκαριστική επίθεση σημειώθηκε στη Βρετανία. Συγκεκριμένα, ένας νεαρός πατέρας, ο οποίος είχε βγει για βόλτα με το μωρό του σε καροτσάκι στο Μπέρμιγχαμ, δέχθηκε μια απρόκλητη επίθεση από έναν άνδρα που τον μαχαίρωσε εν ψυχρώ στον σβέρκο.

 

Το περιστατικό αυτό καταγράφηκε σε βίντεο από περαστικούς και οι εικόνες είναι πραγματικά ανατριχιαστικές. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά η στιγμή της επίθεσης, με τον δράστη να επιτίθεται στον άτυχο πατέρα, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε αιμόφυρτος στην άκρη του δρόμου. Το σοκαριστικό αυτό υλικό έχει ήδη κυκλοφορήσει ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το BBC, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το συμβάν γύρω στις 01:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας και παραμένουν υπό κράτηση τρεις άνδρες, ηλικίας 34, 29 και 26 ετών, καθώς και μια 22χρονη κοπέλα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Οι αστυνομικές Αρχές εκτιμούν ότι υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες στην περιοχή τη στιγμή του συμβάντος. Ως εκ τούτου, καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες ή διαθέτει καταγραφές από κινητό τηλέφωνο ή κάμερα αυτοκινήτου να επικοινωνήσει μαζί τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: