Βόλος: Έσπασε τα κοντέρ του αλκοτέστ 41χρονη – Έπιασε τιμόνι και «έπεσε» πάνω σε μπλόκο

Κοινοποίηση:
methismenos-alkotest-696x494

Δεν πίστευαν στα μάτια τους αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου όταν μετά από αλκοτέστ, διαπίστωσαν πως μια 41χρονη οδηγούσε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ σε τέτοια ποσότητα που «τερμάτισε» στην κυριολεξία τη συσκευή μέτρησης, δείχνοντας ποσοστό οινοπνεύματος στον οργανισμό της που αντιστοιχούσε σε… τετραπλάσιο από αυτό που συνεπάγεται αυτόφωρη σύλληψη, σύμφωνα και με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή και αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας για έναν χρόνο καταδικάστηκε μία 41χρονη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για την πράξη της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης, αφού συνελήφθη να οδηγεί το αυτοκίνητό της στους δρόμους της Νέας Ιωνίας έχοντας καταναλώσει τεράστια ποσότητα αλκοόλ.

Το περιστατικό συνέβη στις 16 Φεβρουαρίου 2022, περίπου στις 20:40 το βράδυ. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η 41χρονη κινούταν επί της οδού Παρασκευοπούλου στην Νέα Ιωνία, όταν «έπεσε» σε τροχονομικό έλεγχο.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε και στο Νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με αιμοληψία.

Πηγή: gegonota.news

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο σκατοοδηγος της προδοτρας μητσοτακη που νηφάλιος ποδοπατησε όλους τούς κανόνες του κώδικα και σκότωσε τον δικυκληστη πού είναι;

  2. ελεος πια τερμα οι αναστολες, πρεπει να ξεκινησουν οι προφυλακισεις και οι αυστηρες τιμωριες ,σκοτωνεις σκυλο και πληρωνεις 30000 σκοτωνεις ανθρωπο δεν πληρωνεις μια

Leave a Response