Βόλος: Η μητέρα του 31χρονου είχε υποπτευθεί τον γιο της ως τον serial killer των αδέσποτων ζώων

Κοινοποίηση:
astynomikos768432

Η μητέρα του σφαγέα αδέσποτων ζώων στον Βόλο, κατέθεσε ότι και η ίδια είχε υποπτευτεί τον 31χρονο γιο από τη στιγμή που δημοσιεύτηκαν οι θανατώσεις των τετράποδων

Ο κατηγορούμενος, βρέθηκε σήμερα (04.10.2024) ενώπιον του ανακριτή στα δικαστήρια του Βόλου, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, για τα πλημμελήματα για τα οποία κατηγορείται και συγκεκριμένα για τα 2 μαχαίρια που βρέθηκαν στο σπίτι του όπως και για την μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Όσο για τις κακουργηματικές πράξεις, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος προέρχεται από μία πολύ σοβαρή και αξιοπρεπή οικογένεια του Βόλου και όλοι είναι συντετριμμένοι από τις απάνθρωπες πράξεις του δικού τους ανθρώπου.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του 31χρονου κατηγορούμενου, μιλούν για δύο γονείς που ήταν διαρκώς πάνω από το παιδί τους όλα αυτά τα χρόνια.

Πληροφορίες θέλουν τον 31χρονο άνδρα να βρίσκεται σε σύγχυση και να μην έχει αντιληφθεί τις αποτρόπαιες πράξεις του. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του χθες ο συνήγορος υπεράσπισης του, Νίκος Μόσχος, ο εντολέας του έχει ένα βαρύ ψυχιατρικό ιστορικό, για το οποίο λάμβανε αγωγή.

Το χρονικό διάστημα, όμως, που διέπραξε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, δεν έπαιρνε κάποια αγωγή. Μάλιστα, στο παρελθόν οι ίδιοι του οι γονείς, είχαν ζητήσει την ακούσια νοσηλεία του από τον Εισαγγελέα την οποία και πέτυχαν για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ο 31χρονος κατηγορείται για τη θανάτωση έξι αδέσποτων ζώων και των τραυματισμών τριών ακόμα .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ…
    ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ…
    ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ…

  2. Χεστηκαμε για τα ψυχολογικά του κτήνους.Μαθανε όλοι την ίδια καραμέλα.Εχω και εγώ ψυχολογικά αλλά δεν χαίρομαι προκαλώντας πόνο σε αθώους.Ας μπηξει το μαχαίρι στο λαιμό του να του φύγουν τα ψυχολογικά του μια και καλή και να ξεβρωμισει ο πλανήτης από τα τοξικά παράσιτα.

  3. βολιωτες εφαρμοστε το οθωμανικο και σοδομαχιστικο δικαιο στην οικογενεια του δραστη και στον ιδιο

    να αισθανθουν και οι ιδιοι για το τι περασαν τα ζωακια

Leave a Response