Βόλος: «Θα το τακτοποιήσω» είπε ο 50χρονος στην κόρη του – Την εκβίαζε για 3.000 ευρώ

Κοινοποίηση:
volos_thitis_thima_arthro

Στον δρόμο μετά την ΑΓΕΤ με κατεύθυνση τον Βόλο γράφτηκε με αιματηρό τρόπο η τελευταία σελίδα μιας τραγωδίας που ζούσε για εννέα χρόνια μια 18χρονη σήμερα κοπέλα από τον 33χρονο αδελφό της μητριάς της. Εκεί ο 50χρονος πατέρας της την Τρίτη σκότωσε τον 33χρονο αφού λίγες ώρες νωρίτερα είχε μάθει από τα χείλη της κόρης του για τους βιασμούς και τους εκβιασμούς από τον κουνιάδο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr όταν το κορίτσι ομολόγησε στον πατέρα του τις φρικιαστικές πράξεις του 33χρονου θείου της, εκείνος της ανέφερε ότι θα το «τακτοποιήσει».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το magnesianews.gr ο 50χρονος δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών από το πρώτο του γάμο. Η πρώτη του σύζυγος, σκοτώθηκε σε τροχαίο, ενώ με τη δεύτερη σύζυγο και αδερφή του θύματος, έχουν ένα παιδί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα αποκαλύφθηκαν όταν η νεαρή ζητούσε χρήματα για το ενοίκιο στην πόλη όπου σπουδάζει. Όπως διαπίστωσε ο πατέρας της, τα ενοίκια δεν πληρώνονταν γιατί η 18χρονη δεχόταν εκβιασμό από τον 33χρονο για 3.000 ευρώ, ώστε να μην αποκαλύψει φωτογραφίες τους.

Η νεαρή κοπέλα αναγκάστηκε αρχικά να πει στον πατέρα της πως εκβιαζόταν και σε δεύτερο χρόνο αποκάλυψε τον δράστη και όσα συνέβαιναν. Η πρώτη απόφαση του 50χρονου ήταν να υποβάλει μήνυση σε βάρος του και, πραγματικά, πατέρας και κόρη ήταν έτοιμοι να την καταθέσουν. Όταν, όμως, εξέδωσαν για να συμπεριλάβουν στη μήνυση τα μηνύματα και τις απειλές, ο πατέρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του απ’ όσα διάβασε και τον πήρε τηλέφωνο. Βρεθήκανε στα “Αστέρια” Αγριάς, λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια.

Τότε ο 50χρονος τον χτύπησε με το όπλο στο κεφάλι. Το θύμα προσπάθησε να του πάρει το όπλο και πάνω στον καυγά εκπυρσοκρότησε, όπως ισχυρίστηκε ο δράστης στην αστυνομία. “Θόλωσα δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανε στο παιδί μου”, φέρεται να είπε ο 50χρονος, ενώ η 18χρονη κόρη του είναι τρομοκρατημένη μετά τα όσα συνέβησαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Στην φωτο φαινεται απο το βλεμμα τι ειναι ο παιδεραστης.24 Αυτος τοτε και 9 η κοπελα.Ο πατερας της αδικο ειχε;;;; Για μενα ΟΧΙ.Σαν πατερας ετσι επρεπε και αν το εκαναν ολοι σε τετοιες περιπτωσεις δεν θα γινοταν αυτα τα διαβολικα αισχη

    1. Δε μας δείχνεις και εσυ τα μούτρα σου να δούμε τι είσαι ?

  2. EAN ETΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ …

Comments are closed.