Ένας 52χρονος ιερέας από τον Βόλο βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε με σφοδρότητα σε γέφυρα στο Βελεστίνο.
Ήταν γύρω στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης (02.03.2023) στο Βελεστίνο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο ιερέας από τον Βόλο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε. Αποτέλεσμα ήταν, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το όχημα να πέσει με ταχύτητα σε γέφυρα του Βελεστίνου, κοντά στις αποθήκες της πρώην ΚΥΔΕΠ.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και απεγκλώβισαν τη σορό του άτυχου ιερέα, που αφήνει πίσω του σύζυγο και τρία παιδιά.
Προανάκριση για τα αίτια του τραγικού περιστατικού διενεργεί η Τροχαία.
To ποιό πιθανο συμφωνα με τη αστυνομία είναι ότι έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε. Βέβαια θα γινει νεκροψία για να δοθεί οριστική απάντηση. Καλό παράδεισο και καλή παρηγοριά στους δικους του ανθρώπους.
ε, με ξανικιτιδες επόμενο δεν είναι να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινητου;;;;