Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του – Πήδηξε από τον γκρεμό με το μηχανάκι

Κοινοποίηση:
-594-1024x576

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 40χρονου, ο οποίος την Τρίτη επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον 69χρονο πατέρα του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει βαριά, καθώς η σορός του βρέθηκε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 40χρονος έπεσε από τον γκρεμό με το μηχανάκι του στην περιοχή Πευκάκια του Βόλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 40χρονος άνδρας βρέθηκε σήμερα νεκρός στα Πευκάκια και στον γκρεμό βρέθηκε και το μηχανάκι του. Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία, Λιμενικό και ΕΚΑΒ, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Το χρονικό

Το επεισόδιο μεταξύ γιου και πατέρα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στο σπίτι τους στο Βόλο, όπου μετά έντονη λογομαχία, ο 40χρονος πήρε ένα μαχαίρι και αρχικά επιτέθηκε στον 69χρονο πατέρα του, ωστόσο δεν προέκυψε ότι του κατάφερε κάποιο πλήγμα.

Στη συνέχεια ο δράστης πήρε ένα ψαροντούφεκο που είχε στο σπίτι και του έριξε στο δεξί μέρος του θώρακα, προκαλώντας του ένα διαχειρίσιμο τραύμα.

Ακολούθως ο δράστης πήρε και δεύτερο ψαροντούφεκο και του κατάφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο, πίσω από το αυτί. Μάλιστα η μονόφτερη βέργα που έφερε το όπλο, διαπέρασε το κρανίο του άνδρα και βγήκε από την άλλη πλευρά στον αυχένα.

Ο 40χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή, ενώ γείτονας που άκουσε φωνές κάλεσε την Αστυνομία.

Ο 69χρονος, έχοντας τις αισθήσεις του και καλές ενδείξεις, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου κλήθηκαν πυροσβέστες για να κόψουν τη βέργα του ψαροντούφεκου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, έγινε διακομιδή του τραυματία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής βέργας του ψαροντούφεκου.
Από προχθές αργά το απόγευμα, ο 69χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Λάρισας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response