Βόλος: Πρόστιμο 100.000 ευρώ στον serial killer των αδέσποτων ζώων – Μαχαίρωσε τουλάχιστον 6 ζώα

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ

Σε ανακοίνωση προέβη η αστυνομία μετά τη χθεσινή σύλληψη ενός 31χρονου στο Βόλο που σκότωνε αδέσποτα ζώα.

Μέχρι στιγμής στην αστυνομία έχουν καταθέσει τουλάχιστον 5 άτομα που έχουν βρει μαχαιρωμένα τα αδέσποτα γατάκια και σκυλάκια.

Αναλυτικά το κείμενο της ΕΛΑΣ:

«Μετά από μεθοδική και συνδυαστική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου, βραδινές ώρες της 30-09-2024 στον Βόλο, θανάτωσε 1 γάτα, ενώ επιπλέον, θανάτωσε 1 σκύλο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μεταμεσονύχτιες ώρες της 25-09-2024 σε σημείο της πόλης.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χθες το απόγευμα και από την κατοχή του κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

ρουχισμός που φορούσε την 30-09-2024 κατά τη θανάτωση της γάτας & μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -2,16- γραμμαρίων, -1- πτυσσόμενο μαχαίρι και -1- ακόμη μαχαίρι, για τα οποία συνελήφθη, στα όρια του αυτοφώρου, και σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Επιπλέον, κατά τον Σεπτέμβριο του 2024, ο δράστης, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, θανάτωσε 4 ακόμη γάτες και τραυμάτισε 3 με αιχμηρό αντικείμενο, στον κεντρικό ιστό της πόλης του Βόλου.

Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, για τις περιπτώσεις θανάτωσης και τραυματισμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. όταν κάποιος επενδυτής σκοτώνει 5 Έλληνες τι πρόστιμο παίρνει πέραν του να κυκλοφορεί ελεύθερος την άλλη μέρα με όλα του τα υπάρχοντα;

  2. Γιατί δεν βλέπουμε την κωλόφατσά του να τον αποφεύγουμε;Όνομα έχει ο σκατόψυχος ή φοβάστε να το βγάλετε;

  3. καλα να παθει ο μαλακας , να τα βλεπουν και αλλοι ομοιοι του … ρε βλαμμενε τι καταλαβες ?? τα ζωακια ρε ανωμαλε ? τωρα θα βγαλουν στο σφυρι το σπιτι που με κοπο εφτιαξε ο πατερας σου για να πληρωσεις το προστιμο

  4. οταν ομως καποιος σκοτωνει ανθρωπους δεν υπαρχει κανενα προστιμο. Μικρη ποινη φυλακισης και ελευθερος

  5. Δηλαδή 5 γατοσκύλομορφα κτηνοβατικά κτήνη κατέστρεψαν ολοκληρωτικά έναν άνθρωπο; Καλό μου ακούγεται.

    1. ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ, ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ (ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΡΙΧΝΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΝΟΜΟ) ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ…
      ΑΦΟΥ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ, ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ…

    2. Οχι χαράρι, 5 αθώα πλάσματα που δεν πείραξαν κανέναν, τα κατέστρεψε ένα κτήνος..

Leave a Response