Βόλος: Πώς έφτασαν οι Αρχές στην σύλληψη του «serial killer» των αδέσποτων ζώων – Το σημάδι που τον πρόδωσε

Κοινοποίηση:
greenthumb

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου σε έναν 31χρονο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία μίας γάτας στο κέντρο της πόλης, ενώ θεωρείται ο βασικός ύποπτος για μία σειρά εγκλημάτων κατά αδέσποτων ζώων τον τελευταίο μήνα.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η δράση του 31χρονου φέρεται να ξεκινά το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στη συμβολή των οδών Λώρη και Ερμού, στην «καρδιά» της πόλης, με θύματα δύο γατάκια που βρέθηκαν μαχαιρωμένα.

Δεύτερο χτύπημα φέρεται να καταγράφεται την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου με θύματα δύο γατάκια στην πλατεία Πανεπιστημίου.

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου βρέθηκε κατακρεουργημένος ένας σκύλος στην οδό Σπυρίδη και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου ένα γατάκι βρέθηκε νεκρό στην πλατεία Πανεπιστημίου, ενώ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ένα γατάκι βρέθηκε μαχαιρωμένο στην πλατεία Ελευθερίας.

Τελευταίο περιστατικό η επίθεση σε μία γάτα στη συμβολή των οδών Αγ. Νικολάου και Δημητριάδος.

Η τελευταία επίθεση καταγράφεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης επιχείρησης.

Οι αστυνομικοί έλαβαν το υλικό, το επεξεργάστηκαν και έφτασαν αμέσως στα ίχνη του 31χρονου, λόγω ενός σημαδιού που φέρει. Βέβαια, πρόκειται και για γνωστό πρόσωπο στις Αρχές, αφού έχει απασχολήσει ξανά με τη δράση του, που αφορούσε την κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στην συνέχεια, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν, καθώς διέφευγε της σύλληψης. Όμως, χθες το απόγευμα της Τετάρτης (02/10), εισέβαλαν στο σπίτι του, στην οδό Κ. Καρτάλη, στο κέντρο του Βόλου. Μέσα στο διαμέρισμα ζούνε ο δράστης και ο πατέρας του. Αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι και εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίθεσης και δύο μαχαίρια, ένα αναδιπλούμενο και ένα μικρού τύπου. Δεν έχει διευκρινιστεί αν με αυτά τα μαχαίρια εξαπέλυε τις επιθέσεις του.

Σήμερα (03/10) το πρωί θα οδηγηθεί για ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων και αργότερα σε εισαγγελέα και ανακριτή για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και να απολογηθεί. Νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να προφυλακιστεί.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι στο προσωπικό του προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, ο φερόμενος ως δράστης ποζάρει αγκαλιά με έναν σκύλο! Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response