Βόλος: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη κηδεία του 4 μηνών βρέφους

Κοινοποίηση:
baby_lifestyle_home_session_2019_30

Βουβός πόνος και θρήνος απλώθηκε πάνω από την πόλη του Βόλου στο τελευταίο αντίο του 4 μηνών αγγελουδιού που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο τραγικά από τη ζωή μπροστά στα μάτια των γονιών και των παππούδων. Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας έδωσαν το παρών στη κηδεία του μωρού στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο “Κούκος” θέλοντας να συμπαρασταθούν στους χαροκαμένους γονείς.

Το άτυχο αγγελούδι δεν είχε προλάβει να βαπτιστεί για αυτό και η κηδεία τελέστηκε με διαφορετικό τελετουργικό. Σύμφωνα με το Newspaper.gr, διαβάστηκε μια ευχη πάνω από το μνήμα του μωρού. Στο μικρό λευκό φέρετρο δίπλα στο μωράκι ήταν τα δύο αγαπημένα του λούτρινα αρκουδάκια ενώ οι γονείς της άφησαν και μία λούτρινη καρδιά.

Υπενθυμίζεται πως η νεκροψία έδειξε πως το άτυχο βρέφος έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι. Η Χρυσαυγή Κούση, η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 4 μηνών βρέφους έκανε λόγο για βαριά κάκωση κεφαλής, «συμβατή με πτώση εξ ύψους και πρόσκρουση της κεφαλής επί του οδοστρώματος. Το βρέφος είχε μόνο ένα σημάδι στο πρόσωπό του», σημείωσε η κ. Κούση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. μαστουρωμένος ηταν; ο παππούς … και δεν πηγε απο τις διαβασεις πεζων

Comments are closed.