Βόλος: Συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο του 37χρονου επιχειρηματία που έπεσε από μπαλκόνι

Κοινοποίηση:
volos

Υπό το βάρος των νέων δεδομένων και της εν εξελίξει έρευνας για τον θάνατο του 37χρονου Βολιώτη – που έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου, το περασμένο Σάββατο- μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του ιατροδικαστή ότι αποκλείστηκε η αυτοκτονία, συγγενείς και φίλοι, σήμερα στις 4 το απόγευμα θα πουν το τελευταίο αντίο στον δικό τους άνθρωπο, που τόσο αδόκητα έχασε την ζωή του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στον Βόλο.

Η είδηση του θανάτου του, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, μετά από πτώση από μπαλκόνι 4ου ορόφου, άφησε άφωνους τους οικείους του, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι όχι μόνο δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει, αλλά διαψεύδουν τα σενάρια ότι ο νεαρός επιχειρηματίας είχε χρέη που τον οδήγησαν σ αυτή την πράξη.

Οι οικείου του, υποστηρίζουν ότι η φετινή χρονιά για τον Γ. Π ήταν ιδιαίτερα αποδοτική και μην μπορώντας να δεχθούν την αυτοκτονία ως αποτέλεσμα του θανάτου του, όριζαν τον γνωστό ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη, ως τεχνικό σύμβολο, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξάγεται για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες θανάτου του 37χρονου.

Εντωμεταξύ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατό του άτυχου επιχειρηματία, λαμβάνοντας καταθέσεις από συγγενείς και φίλους, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του πέφτοντας από τον 4ο όροφο.

Το χρονικό

Ο άτυχος άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Το άψυχο σώμα του εντόπισε ένοικος της πολυκατοικίας που κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Από την ιατροδικαστική εξέταση, το αποτέλεσμα της οποίας έγινε πριν λίγη ώρα γνωστό, έχει αποκλείσει την πιθανότητα της αυτοκτονίας, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά, καθώς αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Παράλληλα από τον ιατροδικαστή εξετάστηκε και η 25χρονη φίλη του, στο σπίτι της οποίας διέμεινε το μοιραίο βράδυ και η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρέθηκε στον ακάλυπτο χώρου, όπου και κείτονταν το σώμα του 37χρονου. Η νεαρή κοπέλα δεν φέρει σημάδια πάλης ή εκδορές και κατά συνέπεια και το σενάριο περί διαπληκτισμού μεταξύ τους, δεν επιβεβαιώνεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response