«Βόμβα» Τραμπ: Θανατική ποινή στους διακινητές παιδιών

Κοινοποίηση:
c3f9b8df-trump

Οι έμποροι ανθρώπων που διακινούν λαθραία γυναίκες και παιδιά κατ’ εντολή διεθνών καρτέλ ναρκωτικών στις Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν τη θανατική ποινή υπό τη νέα κυβέρνηση Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος.

Υποσχόμενος να ενισχύσει τα μέτρα που έλαβε κατά την πρώτη του θητεία για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, ο Τραμπ είπε ότι θα διπλασιάσει τις προσπάθειές του για να εξασφαλίσει τα νότια σύνορα και «να τερματίσει την σύγχρονη δουλεία».

«Όταν επιστρέψω στον Λευκό Οίκο, θα τερματίσω αμέσως τον εφιάλτη του Μπάιντεν στα σύνορα, τον οποίο χρησιμοποιούν οι διακινητές για να εκμεταλλεύονται ευάλωτες γυναίκες και παιδιά», είπε ο Τραμπ. «Θα ασφαλίσουμε πλήρως τα σύνορα. Θα κάνω πόλεμο με τα καρτέλ όπως κατέστρεψα το χαλιφάτο του ISIS, 100% εξαφανισμένο, 100% κατεστραμμένο. “

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι θα εισαγάγει επίσης μια νέα πολιτική που θα επανενώνει τα παιδιά θύματα εμπορίας με τις οικογένειές τους και θα επιβάλει θανατική ποινή στους διακινητές.

«Θα χρησιμοποιήσω τον Τίτλο 42 για να τερματίσω την κρίση της εμπορίας παιδιών επιστρέφοντας όλα τα παιδιά που έχουν πέσει θύματα εμπορίας στις οικογένειές τους, στις χώρες καταγωγής τους και χωρίς καθυστέρηση. Και θα παροτρύνω το Κογκρέσο να διασφαλίσει ότι οποιοσδήποτε συλληφθεί να διακινεί παιδιά θα τιμωρηθεί αμέσως με την θανατική ποινή, και αυτό περιλαμβάνει και τις γυναίκες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ισόβια κάθειρξη, να τους παιδεύουν οι δαίμονες μέχρι το τέλος και να μην απελευθερωθούν για να μπουν αλλού.

  2. Δεν σκοτώνονται οι δαίμονες που κατοικούν μέσα στους ανθρώπους με τη θανατική ποινή. Είναι άυλα, ακάθαρτα πνεύματα και μπαίνουν σε άλλα σώματα.

    1. Με μια σφαίρα στο κούτελο ακόμα και οι δαίμονες σκοτώνονται όταν το θες.
      Όταν δεν το θες δεν σκοτώνονται.

  3. Για αυτο σε παω τοσο προεδραρα γιατι εχεις βαρια αρχιδια. Γαμησε τα ολα τα μπασταρδα που κανουν τετοιες δουλειες. Ηρθε ο καιρος που δεν περιμενατε σατανανθρωποι

Leave a Response