Β.Στίγκας: «Με ενοχλεί η χαλαρότητα των θεσμών και της ηθικής – Δεν είναι φυσιολογική η gay παρέλαση»

Κοινοποίηση:
stigkas

Ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» Βασίλης Στίγκας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε ότι είναι υπέρμαχος της παραδοσιακής οικογένειας, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ηθικό να φιλιούνται δύο άνδρες δημόσια, ενώ πρόσθεσε ότι δεν θέλει ομοφυλόφιλους στο κόμμα του.

Ο Βασίλης Στίγκας είπε μεταξύ άλλων ότι τον ενοχλεί «η χαλαρότητα των θεσμών και της ηθικής» και ειδικά για τα θέματα γάμου και υιοθεσίας μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» έκανε λόγο για «μοντερνισμό» και για «νέα τάξη πραγμάτων», σημειώνοντας ότι «δεν καταλαβαίνει» γιατί γίνεται αυτή η συζήτηση.

Παράλληλα ο Β.Στίγκας αναφέρθηκε στην gay παρέλαση, με την οποία εξέφρασε ανοιχτά τη διαφωνία του. 

Όσα είπε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας:

  • Β.Σ. Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Ο καθένας το τι κάνει στο σπίτι του δεν με ενδιαφέρει, είναι δικό του θέμα, αρκεί να μην εμπλέκονται παιδιά.
  • Γ.Λ. Ένας ομοφυλόφιλος θα μπορούσε να γίνει βουλευτής του κόμματός σας;
  • Β.Σ. Προσωπικά όχι.
  • Γ.Λ. Τι σας ενοχλεί στον ομοφυλόφιλο;
  • Β.Σ. Με ενοχλεί η χαλαρότητα των θεσμών και της ηθικής.
  • Γ.Λ. Δηλαδή, ένας ομοφυλόφιλος που φιλιέται έχει χαλαρή ηθική και ένας άντρας με μια γυναίκα που φιλιούνται δεν έχουν χαλαρή ηθική;
  • Β.Σ. Όχι βέβαια. Γιατί είναι κάτι το φυσιολογικό, έτσι μεγαλώσαμε. Η gay παρέλαση είναι κάτι το φυσιολογικό; Θα τρελαθούμε στο τέλος; Υπάρχει η δυνατότητα του ανθρώπου να εκφράζεται, αλλά δεν μπορεί να εκφράζεται δημοσίως για κάτι που πιστεύει αυτός ενδεχομένως. Δεν με απασχολεί τι κάνει κάποιος στο σπίτι του, είτε ετερόφυλος είτε ομοφυλόφιλος. Από εκεί και πέρα, εσείς θεωρείτε σωστή την εικόνα δύο άντρες να φιλιούνται στον δρόμο;
  • Γ.Λ. Δεν με ενοχλεί καθόλου, αλήθεια σας λέω.
  • Β.Σ. Εμένα με ενοχλεί. Έχουμε μεγαλώσει φυσιολογικά. Δεν υπάρχει σύγχρονος Καιάδας, ούτε θα πετάξουμε κανέναν εκεί. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα από εμάς.
  • Γ.Λ. Άρα ο γάμος και η υιοθεσία είναι πολύ μακριά από εσάς…
  • Β.Σ. Γιατί πρέπει να υπάρχει όλο αυτό; Δεν καταλαβαίνω. Είναι μοντερνισμός; Νέα τάξη πραγμάτων;

Γάμους ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα προανήγγειλε ο Κ.Μητσοτάκης

Να θυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παρέθεσε στο Bloomberg προανήγγειλε γάμους ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα.

«Οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών θα αποτελέσουν πραγματικότητα και είναι μέρος της στρατηγικής μας» είπε χαρακτηριστικά για το θέμα αυτό ο Έλληνας πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι «η ελληνική κοινωνία είναι πολύ πιο έτοιμη και ώριμη».

Όπως σημειώνει το Bloomberg η Ελλάδα κατέγραψε άλμα πέντε θέσεων στην κατάταξη της οργάνωσης ILGAEurope σχετικά με τα δκαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ στην Ευρώπη, ξεπερνώντας χώρες όπως η Βρετανία και η Γερμανία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Γ.Λ. Δηλαδή, ένας ομοφυλόφιλος που φιλιέται έχει χαλαρή ηθική και ένας άντρας με μια γυναίκα που φιλιούνται δεν έχουν χαλαρή ηθική;
    Αστειε λιαγκα, να ησουν κανας 20αρης να λεγα παει στο διαολο, εσυ εισαι 50αρης ρε, ετσι μεγαλωσες με τετοιες σκεψεις και νοοτροπιες;;;;; Οι γονεις σου καμαρωνουν ρε;;;
    Αντε ρε παλιοπουστ@ρες και λοατκι εδω μεσα που θα μας πειτε πως η ανωμαλια ειναι και φυσιολογικη………

  2. Με τα μητσοτακικα πουστρακια – που τα ξεκολιαζουν οι λαθροπηθικοι – και απο τη χαρα τους κανουν και παρελασεις κιολας , ουτε καν ασχολουμαι ας κανουν τον κωλο τους πηγαδι , εμενα στις ψωλοτριχες μου .καρφι δε μου καιγεται. Αλλο θελο να πω : .Καλος ο Στιγκας θετικος , αλλα πρεπει σιγα σιγα να αρχισει να ΑΝΕΒΑΖΕΙ στροφες . Προσωπικα εμενα – που του εδωσα την ψηφο μου – με εκφραζει ΜΟΝΟ το υφος του Κασιδιαρη και του Λαγου μεσα στη βρωμοβουλη . ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ τους νδουλους ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! (ειδαλως κλαφτα μας, θα αρχισει να με πιανει υπνηλια…..)

  3. Δεν εχω καταλαβει ποια δικαωματα των λοατκι ?
    Εχουν καποιο δικαιωμα παραπανω απο ολους εμας τους αλλους ?
    Τι λετε ρε ??? Χαζεψατε ρε φασιστες!

    1. Γάμο μεταξύ αντρών ετοιμάζουνε αριστερέ φασίστα των μπλε συριζαίων! Οπότε πάρε τον Μαχμούντ για νόμιμο σύζυγό σου γιατί δεν θέλεις ο Γιώργος να παντρεύεται την Μαρία!

  4. Αν τολμούν, ας κάνουν δημοψήφισμα επί του θέματος…Αλλά αν κρίνουμε από την σπουδή τους να το προωθήσουν με το που ανέλαβαν, σιγά μη το κάνουν…

    1. εκφραζει μονο εσας του σβαστικολαγνους φυλακοβιου, οχι τους ελληνες

      1. Παντρέψου…ομόφυλο αφού είσαι Μητσοτακικός! Αν τον λένε και Χασάν, θα έρθουν για κουμπάροι ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Ανδρουλάκης, οι ακαταδίωκτοι …λοιμοξιολόγοι και οι …Συνταγματολόγοι του πασόκ!

      2. Μη μιλάς εσύ ανώμαλε που χαίρεσαι για τους ομοίους σου. Για ρώτα εκεί έξω να σου πουν τι πιστεύουν οι Έλληνες. Ρώτα αν είσαι μάγκας. Γιατί πριν τις εκλογές στις συγκεντρώσεις δεν φωνάζε για όλα αυτά που λέει τώρα; Κρυφή ατζέντα ο Κούλης.

        1. εσυ να ρωτησεις αν γουσταρουν τη σβαστικα σου, τελειωμενε ναζιστη ανθελληνα, πουλας και πνευμα

          1. Όταν σου τελειώσει η καραμέλα της σβάστικας πιπίλα κάνα ταμπόν… Χρησιμοποιημένο βέβαια, άντε μαλάκες αμόρφωτοι.

          2. ειπαμε νεκρε μητσοτακια…θα παρακαλας ναχεις την εβραικη σβαστικα/μαιανδρο πανω σου μπας και σε λυπηθει ο Θεος….αλλα θα σε λιωσει σα σκουληκι αντιχριστο παιδοφιλικο και ισλαμοκουμουναζιστικο πουσαι!

          3. Ρε μητσοτακικέ, γιατί δεν το είπε προεκλογικά ο Κούλης σου; Μήπως το παίζετε οικογενειάρχες οι ψευτοδεξιοί και σας βολεύει ο Χασάν; Ο Ηλίας που κακώς είχε την σβάστικα(που είναιόμως αρχαιοελληνικό σύμβολο) δεν θέλει γάμους γκέι! Εσύ τράβα να παντρευτείς τον Χασάν με κουμπάρο τον Κούλη και τον Τσίπρα!

      3. @μητσοτακικος ονομα και πραμα .η λεξη Ελληνες γραφεται το εψιλον παντοτε με Κεφαλαιο βλακομυτρο !!!!

  5. χα χα χα μιλανε και για ηθικη οι σβαστικολαγνοι… τι αλλο θ ακουσουμε. Οι ηθικοι ρατσιστες:))

    1. Ξυριζαίε λαθρολάγνε, για πες μας και τις θέσεις του Ισλάμ επί του θέματος! Γιατί είστε όλο το ανθελληνικό τόξο υποκριτές σαν τον Κούλη ξαι τον Τσίπρα που βρίζετε την Ελλάδα για τους λαθρομετανάστες και δεν λέτε κουβέντα για την Τουρκία που τους φορτώνουν στα δουλεμπορικά χωρίς σωσίβια και συνωστισμένους. Εννοείται ότι στους συνωστισμένους λαθρομετανάστες δεν υπάρχει και κοροιδοιός που υπήρχε στις Εκκλησίες και στις παρελάσεις! Ρε η υποκρισία σας δεν προκαλεί γέλιο πια, προκαλεί αηδία!

      1. Ξυριζα και ναζι ειστε το ιδιο μαγαζι, ξυπνα ανθελληνα

        1. Τράβα τώρα να παντρευτείς κανέναν ομόφυλο που θέλει ο κούλης σου, τράβα να πας το παιδί σου με το παιδί του λαθρομετανάστη όταν ο κούλης σου και οι υπόλοιποι τα πάνε στα ιδιωτικά, τράβα να ψωμολυσάς όταν ο λαθραίος παίρνει επίδομα και τράβα να ψηφίσεις τους ανθέλληνες που τους φυλάει η Αστυνομία όταν εσύ κλειδαμπαρώνεσαι μην σε σφάξουν το βράδυ! Μην ασχολείσαι με τους Σπαρτιάτες που αντιδρούν στους γάμους γκέι, τράβα να παντρευτείς τον Μουσταφά!!!!! Που ήρθε …συνωστισμένος στη βάρκα όταν εσύ ήσουν κλειδαμπαρωμένος για τον κοροιδοιό!

          1. τραβα πες στο κοσμο οτι εισαι ανωτερος αριος, χα χα χα τελευταιε, θες και διαλογο… υπηρετη του τσιπροκουλη

  6. o κουτοπονηρος της Σχολης Καρατζαφερη μιλησε….
    και προτεινε επιτροπες ,
    για να καταδικασουν προφανως πραγματα για τα οποια ψηφιζε υπερ
    στην προηγουμενη βουλη……
    η προταση του Βελοπουλου δεν θα στριμωχνε την ΝΔ ,
    αλλα νομιζε οτι θα στριμωχνε τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ……
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗς Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ…….
    o Συριζα ψηφισε την Προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων…….
    ο ψευτοπατριωτης Βελοπουλος ειπε οτι
    “δεν ειναι προδοτες αλλα εκαναν ενα λαθος”……

  7. Καλά τά λες και εσύ αλλά είσαι νέος ακόμα στο χώρο να μήν κανείς καί εσύ κωλοτουμπες στην πορεία.

  8. Ειναι ορθές ο θέσεις του Αρχηγού για το θέμα τών gay. Αλλο πράγμα οί ιδιωτικές στιγμές μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών και άλλο η δημόσια έκθεση περιπτυξεων. Φυσικά αδιανόητη η υιοθεσία παιδιών από ομοφυλα ζευγάρια ! Ρώτησε κανείς μωρά οου υιοθετούνται εάν θελουν να περάσουν μία κόλαση από το Boolying συμμαθητων τους στα σχολεία ; Αυτο που με εξοργίζει είναι κάτι δήθεν προοδευτικές Κυρίες, οπως Κεφαλογιαννη, Μπακογιαννη και άλλες ελεφρομυαλες, ήταν υπέρμαχες τής πρότασης καί ψήφισαν υπέρ τής υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια .

  9. ΚΟΥΛΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ Ή ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ;

Comments are closed.