ΓΕΕΘΑ: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη

Κοινοποίηση:
ΓΕΕΘΑ

Αεροσκάφος C-130 αναχώρησε, σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, από την αεροπορική βάση Ελευσίνας με προορισμό το αεροδρόμιο El Beida la Abraq της πόλης Bayda, για τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, η αποστολή εντάσσεται στο πλαίσιο της συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων, και σε αυτήν συμμετέχει ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ καθώς και υγειονομικό προσωπικό της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ, κατάλληλα εκπαιδευμένο ώστε να παρέχει πρώτες βοήθειες και υγειονομική κάλυψη Πεδίου Μάχης και Ειδικών Επιχειρήσεων.

Η συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων, προστίθεται στην ανακοίνωση, συνίσταται και στη διάθεση δύο τόνων εφοδίων και ειδών πρώτης ανάγκης, και ενός τόνου φαρμακευτικού υλικού.

Τη διαδικασία αναχώρησης της αποστολής επέβλεψε ο διοικητής της ΔΕΠ του ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις εξακολουθούν να συνδράμουν καθοριστικά στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων των πληγέντων από την κακοκαιρία «Daniel» στη χώρα μας, αλλά συγχρόνως συμπαρίστανται και συντρέχουν τον δοκιμαζόμενο λαό της Λιβύης που επλήγη με πρωτοφανή σφοδρότητα από την ίδια φυσική καταστροφή, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Προδοτεςςςςςςςςςςςςς γκαρσονια των Τουρκων γιναται η σημαια σας μαραναι

  2. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΤΖΗΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΠΟΙΟΥΣ ????ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΗΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ……….

  3. Μεγαλα μυαλα με φαεινες ιδεες πολυ θα το εκτιμησουν οι τουρκοφιλοι της λιβυης που κειται μακραν, μαλλον για το καλωσορισμα του μυτιλιναιου στα εκει εργα θα γινεται και οχι για τα εθνικα συμφεροντα. Γελαει ο πλανητης με το ρεζιλικι μας οταν επρεπε δεν στηριξατε τον χαφταρ οι τουρκοι εχουν ολο τον χρυσο της λιβυης τσεπη και ποσες βασεις βρε μ@λ@κες

  4. Τη Λιβύη που φιλοξενεί Τουρκικές βάσεις; Καλά κάνετε μπράβο. Αφού φτιάξαμε τα δικά μας ας βοηθήσουμε και την πόλη που είχε την μεγαλύτερη βάση τζιχαντιστών, γιατί όχι με τον αφορισμένο Κούλη όλα γίνονται.

Comments are closed.