ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΟΥ: ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ ΜΕ… ΣΦΑΙΡΕΣ! ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΒΟΛΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΠΑΔΩΝ!

Κοινοποίηση:
oplo-listeia

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (13/4) στη Νέα Σμύρνη, έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας», λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας βόλεϊ ανδρών Πανιώνιος – ΟΦΗ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κοντά στα γραφεία συνδέσμου οπαδών του Πανιωνίου δύο άτομα που φέρεται να είναι οργανωμένοι οπαδοί διαπληκτίστηκαν και ο ένας έβγαλε όπλο, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον άλλο στον μηρό.

Ο δράστης ηλικίας περίπου 30 ετών διέφυγε από το σημείο και αναζητείται.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδείας αστυνομικών για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τρεις σφαίρες και έναν κάλυκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Είναι πράγματι οπαδικο; Ή κάλυψη η ομάδα από νταραβεριτζηδες που αντιμαχονται για το ποιος θα έχει το κουμάντο στα πελατακια-πιτσιρικαδες συνδεσμιτες;

  2. Γελανε στη Κολομβια & στη Γεωργια με τη αναπτυξη και την ασφαλεια στην Ελλαδα του Κουλη …

  3. Ο Μιχαλάκης το μόνο που μπορεί να κάνει τους ολιγαρχες που έχουν τις ομάδες είναι να τους πάρει πίπες με τα χειλάκια του.Τίποτα άλλο δεν μπορεί να τους κάνει.

  4. Οπαδική βία και συγκάλυψη για τον γαύρο πάνε μαζί έδιωξε τους υπουργούς επειδή πήγαν να κάνουν την δουλειά τους και μετά ξεκίνησε το κουκούλωμα για να σταματήσει η έρευνα για την εγκληματική οργάνωση ώστε να μην αδειάσει η θύρα 7…

  5. Να τιμωρηθεί ο Πανιώνιος ως εγκληματική οργάνωση…..

  6. Οι οπαδοί του παοκ στη βρυξέλλες πήγανε να βρισουν τον μητσοτάκη. Καλώς έπραξαν για μας που είμαστε έλληνες για αυτόν τον κλόουν ..από την άλλη όμως στο Βέλγιο υπάρχει ταξη .δεν είναι το τσιφλίκι του Μιχαλάκη που το κάνει κουμάντο ο κάθε παράγοντας ΠΑΕ..
    βγήκαν τα ματ τους μπουγελωσαν τους εριξαν και τρεις ψιλες και εκεί τελείωσε .Αυτή είναι διάφορα αστυνομίας Βελγίου κατά της ομαδικής βίας με την ΕΛ.ΑΣ του Μιχαλάκη

  7. τετοιος λαος,με αυτους που βγαζει ,να το κυβερνησουν και μη χειροτερα,αν υπαρχει θεος να βαλει το χερι του

  8. Πέσιμο ήταν από τα παιδακια που σκότωσαν τον αστυνομικό στου Ρέντη. Παίξτε βολους εσύ

  9. Θα τολμήσω ο Μιχαλάκης να τα βάλει με το Σαββίδη τον Μαρινάκη τον Αλαφούζο και τον Μελισσανίδη…το αλλο με το Τοτό ? Ε.Ο. και οι τέσσερις ΠΑΕ πού κιβερνούνε παρά τον κάθε πρωθυπουργό και κανένας δεν μπορεί να τις αγγίξει. Ο βελόπουλος έκανε μισή ώρα αφιέρωμα για το οτι ρίχνανε με μάνικες νερό στους οπαδούς του παοκ στις βρυξέλλες… Γιατί εκεί έχουν α*@@ και ξέρουν πως να διώχνουνε τα κακοποιά στοιχεία ενώ στην ελλάδα μην τυχόν και θίξουμε κανέναν σαββίδη η μαρινάκη.. άσε τους οργανωμένους έμμισθους οπαδους να ρίχνουνε μολότοφ και να κόβουνε πόδια και να σκοτώνουν ανθρώπους…ε Βελόπουλε ? Τι καιρό κάνει στη Τούμπα ?

  10. Μωρή πουστρομισελού, τι παραμυθάκι θα πεις σήμερα, πασοκολινάτσα κιαρατά,

Comments are closed.