ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ! Χαμός στα social media με τα παλαιότερα ντιμπέιτ του Τζο Μπάιντεν: Το πριν και το μετά – «Άλλος άνθρωπος»

Κοινοποίηση:
ΤΡΤΡΗΡΤΗΤ

Η προβληματική επίδοση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στην πρώτη τηλεμαχία με τον Ντόναλντ Τραμπ επανέφερε δυναμικά στο προσκήνιο τη συζήτηση περί απόσυρσής του από τις εκλογές.

Οι Δημοκρατικοί επιχειρούν «damage control», ωστόσο αμερικανικά και διεθνή ΜΜΕ περιγράφουν μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση για το κυβερνών κόμμα.

Την ίδια στιγμή δίνουν και παίρνουν τα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ σε τηλεμαχίες προηγούμενων ετών. Έτσι, συνεχίζονται οι συγκρίσεις μετά τις καταστροφικές επιδόσεις του στην τηλεμαχία με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι συγκρίσεις

Χρήστες των social media μιλάνε για «άλλο άνθρωπο» στο «πριν» και το «μετά» του Μπάιντεν, με τον ίδιο ωστόσο να επιμένει ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να ηγηθεί των ΗΠΑ και να νικήσει τον μεγάλο αντίπαλό του. Ακόμα και, πριν από πέντε χρόνια, το 2019 ο Τζο Μπάιντεν εμφανίζεται πολύ πιο ετοιμόλογος και συγκροτημένος σε σχέση με το 2024.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response