ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΧΑΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ “ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ” – “Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ”, ΛΕΝΕ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ “ΩΔΗ” ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ – ΛΑΒΡΟΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΣ

Κοινοποίηση:
σωσδδδωδ

Η Ελλάδα θέλει πόλεμο! Χτύπησαν το σκάφος με το όνομα «Κόκκινη Μηλιά» στα ανοιχτά της ακτής του Τσανάκαλε. Αυτή είναι η μετάφραση του τίτλου του βίντεο που θα δείτε παρακάτω, το οποίο δημοσιεύτηκε στα τουρκικά ΜΜΕ πριν από λίγα λεπτά.

Εμφανίζει δύο τούρκους ψαράδες στο καΐκι τους και σκάφος του Λιμενικού Σώματος να προσπαθεί να τους διώξει. Εμφανίζεται ο ένας τούρκους να βρίζει τους λιμενικούς και ξαφνικά, το βίντεο κόβεται και αμέσως μετά το καΐκι εμφανίζεται με κατεστραμένη πλώρη και σπασμένα τζάμια. “Το χτύπησαν” λένε οι Τούρκοι.

Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα προπαγανδιστικό βίντεο με το οποίο ο νέος φίλος του Κούλη, ο Ερντογάν θα εκμεταλλευτεί για τους γεωπολιτικούς σκοπούς του. Φυσικά, στο βίντεο δεν αναφέρεται ποιο ήταν το στίγμα του σκάφους, ώστε να δούμε αν είχε περάσει σε ελληνικά χωρικά ύδατα ώστε να δικαιολογηθεί η παρουσία του Λιμενικού. Το μόνο που αναφέρουν είναι το αόριστο “ανοικτά του Τσανάκαλε”.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Τις πραγματικές διαστάσεις του περιστατικού δίνει η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Τις πρωινές ώρες σήμερα, ένα πλωτό περιπολικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα τουρκικό αλιευτικό (Α/Κ) σκάφος να αλιεύει εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά βραχονησίδας Ζουράφα.

Κατά την προσπάθεια ελέγχου του αλιευτικού ο κυβερνήτης του τουρκικού σκάφους πραγματοποίησε απότομη αλλαγή πορείας με αποτέλεσμα την επακούμβηση των δύο σκαφών.

Στη συνέχεια το αλιευτικό αποχώρησε αυτοδύναμα με κατεύθυνση προς τα τουρκικά παράλια, ενώ το πλωτό του Λιμενικού παρέμεινε στην περιοχή για την εκτίμηση των ζημιών και την παροχή ενδεχόμενης βοήθειας στο αλιευτικό. Μετά την απομάκρυνση του τούρκικου αλιευτικού, το σκάφος του Λιμενικού επέστρεψε στο λιμάνι της Σαμοθράκης, όπου διαπιστώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο πρωραίο τμήμα του.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σαμοθράκης, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μπραβο στους λιμενικους που δε φοβουνται τις ΕΔΕ και τις μαλακιες που τους δερνουν πλεον εκει. Πρεπει σιγα σιγα να τους “τον επακουμβουμε” πιο συχνα γιατι με τη Κουλα που μας κυβερναει θα τα δωσουμε ολα.

  2. Λάθος έκανα, προσέκρουσαν το ένα με το άλλο. Μπράβο στους λιμενικούς.

  3. Μας προστατεύει η Κουλάρα εμάς, δεν τους φοβόμαστε

  4. Το έσπασαν μόνοι τους για να κατηγορήσουν το ελληνικό λιμενικό; Καλοκαιρινό το έκαναν. Σίγουρα βρίσκονταν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.

  5. Ναι καλά… Τις ξέρουμε καλά τις τουρκικές πονηριές!!
    Εμείς θέλουμε πόλεμο που για να μην γίνει τίποτα τους παραδώσαμε το κομμάτι απο το Αιγαίο και σποστρατικοποιησαμε τα νησιά μας που άμα γίνει κάτι κάνουν απόβαση ανενόχλητοι!

Comments are closed.