ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ: ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ – ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ – ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΥΝΤΑΝΙΑ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΙΑ;

Κοινοποίηση:
111223_opadika_inside

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα κατά της βίας εντός κι εκτός γηπέδων, με αφορμή τον σοβαρότατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη.

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της SuperLeague δηλαδή μέχρι τις 12 -2-2024.

Το μέτρο θα ισχύσει και για τις ομάδες Β’ που ανήκουν σε ομάδες της SuperLeague και αγωνίζονται στην SuperLeague 2.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού για το Europa League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα, τοποθετούνται κάμερες στα γήπεδα των αγώνων της Super League.

«Για δύο μήνες, έως 12 Φεβρουαρίου κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες της Super League 1. H απόφαση αφορά και την Super League 2 για τις ομάδες που προέρχονται από την Super league 1.

Αύριο οι Γ.Οικονόμου και Γ.Βρούτσης θα επισκεφτούν την εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Για τον λόγο αυτό εκδίδεται ΠΝΠ

Έως 12 Φεβρουαρίου θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα του μέτρου για ενδεχόμενη επέκταση

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αστυνομικό που νοσηλεύεται

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη

Η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι θα εξαντλήσει τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις

Η ΕΛΑΣ έχει αυξήσει την παρουσία της στα γήπεδα

Αυστηροποιείται το πλαίσιο για την έκτιση των ποινών

Δεν θα πληρώσουν οι αθλητές, οι φίλαθλοι και οι πολίτες την οπαδική βία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Ναί Μάικ. Τό ξαναγύρισα στό πολυτονικό, γιατί πιστεῦω πώς αὐτή εἶναι ἡ κανονική γλῶσσα μας. Κᾶθε πνεῦμα, ἔχει τήν σημασία του. Δέν εἶναι δυνατόν, νά μαθαίνουν ξένοι τήν ἀρχαῖα γλῶσσα μας κσί ἐμεῖς νά τήν ἀγνοοῦμε. Σοῦ εὔχομαι καλές καί χαρούμενες γιορτές φῖλε μου.

    1. ναι φιλαρακι , αλλα κανεις και λαθη , π.χ το « πιστεύω » δεν παιρνει περισπωμενη ,.τι ειναι αυτα τωρα …

  2. Όταν είσαι πρωθυπουργός και θες να κάνεις κρατος σοβαρό σύγχρονο, λειτουργικό, κοινωνικό, με δικαιοσύνη δεν μπορείς να γίνεσαι ερμεο των συμφερόντων, των ολιγαρχων κ των όλων αυτών που καταστρέφουν την κοινωνια, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
    Έξω η αστυνομία από τα γήπεδα.
    Να πληρώσουν τα αφεντικά που τα χουν βρει τζάμπα όλα.
    Να μπαίνουν φυλακή όλοι, όλοι όσοι προσπαθούν να ΒΙΑσουν την κοινωνια.
    Γέμισε η χώρα κλέφτες αρπαχτικα λαμογια βία,μαγκιά και δυστυχώς τραυματισμοί ανθρώπων και θάνατοι σε μια πατρίδα με τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα.
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ απλά δεν θέλετε και δεν θέλουν δεν μπορείς και δεν ΜΠΟΡΟΎΝ. Το κρίμα (χρήμα) στο λαιμό σας….

  3. Έξω από το γήπεδο του βόλεϊ έγινε το κακο από οπαδούς του Ολυμπιακού όλες οι ομάδες ποδοσφαίρου τιμωρούνται αντί να απομονώσουν τους χούλιγκαν από τον αθλητισμό.οι φασαρίες θα συνεχίζονται για καιρό σε άλλες περιοχές μακριά από γήπεδα.βλεπε Εξάρχεια,καταλήψεις κ σχολεία,πανεπιστήμια.

  4. ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ (ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΚΟΥΛΗΣ) ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ Η ΝΔ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ;;; ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;;;

  5. Τα λεφτα μας πισω θελουμε , οσοι εχουμε αγορασει διαρκειας.Αν δε μπορουν οι ΠΑΕ να μας τα δωσει ο κουλης

  6. Η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης είχαν ωδίνες για ελέφαντα και τελικά έτεκαν μυ (ποντικό).

  7. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 600 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ 40 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ;;;;;;;;

  8. Δηλαδή, οἱ ὁμᾶδες πού στόν πρῶτο γῦρο, ἔπαιξαν ἐκτός ἔδρας καί κυρίως στά ντέρμπι, θά ἀγωνιστοῦν στήν ἔδρα τους στόν δεύτερο γῦρο, χωρίς φιλάθλους καί μάλιστα, χωρίς νά φταῖνε σέ κάτι. Δίκαιο μέτρο τῆς κυβέρνησης αὐτό ἔ; Καί τά ὃποια ἔσοδα θά εἶχε ὁ γηπεδοῦχος, ποιός θά τά πληρώσει; Δηλαδή, κάποιες ὁμᾶδες, θά ἔχουν καί κέρδος ἀπό τήν ὃλη ὑπόθεση. Ἄς μή ποῦμε γιά τά διαρκείας πού κατέχουν κάποιοι. Τραγική, ἀνεπαρκέστατη καί τελείως ἀκατάλληλη γιά σοβαρά ζητήματα ἡ ….ἄς ποῦμε ..κυβέρνηση. Τά ἐπεισόδια, πού δέν εἶναι ἀθλητικοῦ χαρακτῆρα, θά ἀντιμετωπισθοῦν καί αὐτά μέ τό κλείσιμο τῶν θυρῶν τῶν γηπέδων; Τί νά ποῦμε τῶρα !!!!! Γελοῖοι μέχρι κεραίας πού λένε.

    1. Αντρέα μου αρέσει ο τονισμός των λέξεων. Α ρε μπαγάσα τι μου θύμισες……

  9. Σιγά μη τολμήσουν να μιλήσουν τώρα για εγκληματική οργάνωση

  10. Πραγματικά είναι όλοι ανόητοι στην κυβέρνηση. Και επικίνδυνοι.

  11. αυτό ήταν το ‘μαχαίρι στο κόκκαλο’ της κυβέρνησης για να σταματήσει την αθλητική βία.Φοβερά μυαλά. μας δουλεύουν κανονικά. Αμα υπάρχει νοήμων άνθρωπος που πιστεύει ότι θα αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα με τέτοιο πολιτικό σύστημα (σε κάθε τομέα της κοινωνίας) εγω θα γίνω αστροναύτης. Ημίμετρα για μια ακόμα φορά απλά για να λέμε ότι κάτι κάνουμε.

  12. Κλείστε όλους τους συνδέσμους οργανωμένων αλητών…Μπορείτε??? Έχετε τα αρχ@δι@…???
    Μόνον έτσι θα φτιάξει το ποδόσφαιρο.!!!

    1. Εισαι βαθια νυχτωμενος,μαλλον δεν εχεις ιδεα τι γινετε που και πως .Κλεινοντας συνδεσμους απλα στελνεις το προβλημα αλλου. Ψαξου λιγο και θα δεις ποια ειναι η πραγματικοτητα.

  13. μαλιστα. οταν τα κανουν αυτα οι αλλες ομαδες τιμωρουνται. οταν τα κανει η αγαπημενη ομαδα των πολιτικων τιμωρουνται ολοι. ΕΥΓΕ …… ποσο αχρηστοι και δοθλοι μπορει να ειστε ρε;;;;;; φοβαστε μην σας κανει ντα ο ακατονομαστος… ΚΟΤΕΣ ΛΙΡΑΤΕΣ….

  14. Και πως θα ζήσουν οι δικολαβοι δίχως βία και εγκλημα , απ αυτούς ζούνε, αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα αυτοι κοβουν και ράβουν τον ποινικο κώδικα. Δείτε πόσοι δικολαβοι είναι μέσα στην βουλή.

  15. Σήμερα οι οργανωμένοι θα πίνουν καφέ με τους ανώτερους μπάτσους και θα γελάνε ! Στην υγεία του μαλάκα.

  16. Για γέλια και χουντολαός για κλάμματα…Τώρα θα γίνει χαμός.Θα σφάζονται στο σκάκι.

  17. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται πραγματικά τι ντροπή για το σώμα.

  18. ΔΕΝ προκειται για αθλητικη βια. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙγια βια που εκδηλωνεται ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ .παραπολους ΚΑΙ ΑΠΟ πολλες θεσεις κλειδια.

  19. Ψόφος στη μαφία του Μιζοτακέικου, κοροϊδεύουν τον κόσμο, καταστρέφουν ΠΑΕ γιατί ο κουμπάρος και η εγκληματική οργάνωσή του δεν τους αρέσουν τα αποτελέσματα.

  20. Ένα πράγμα θέλω να μάθω. Γιατί ο Αστυνομικός δεν έχει μεταφερθεί σε καλύτερο Κρατικό Νοσοκομείο και παραμένει στο Νίκαιας?
    Τα μέσα για να μεταφερθεί το παλληκάρι, υπάρχουν.
    Μέχρι πριν ένα χρόνο τουλάχιστον, υπήρχε νεαρός γιατρός στα επείγοντα (όχι Έλληνας) που δεν γνώριζε τι είναι nuclear medicine (πυρινική ιατρική).
    Ας μην γελιώμαστε μεταξύ μας, για τα δήθεν μέτρα, ο Κούλης δεν μπορεί να σηκώσει ανάστημα σε Εφοπλιστές που είναι ιδιοκτήτες Ποδοσφαιρικών ομάδων και ΜΜΕ, οι οποίοι τον βοηθούν να παραμένει στην Εξουσία.

    1. Α εντάξει ! Δεν ήξερε ο γιατρός/ειδικευόμενος το nuclear medicine (νιου κλίαρ μέντι σιν ) άρα το νοσοκομείο είναι χάλια.Ας πάει στην βρετανική πρεσβεία.εκεί θα το ξέρουν.

      1. Δεν ήταν Άγγλος φίλε.
        Ειδικευόμενος και να μην ξέρει τι είναι το nuclear medicine που του ειπώθηκε και στα Αγγλικά και στα Ελληνικά, και υπάρχει από την δεκαετία του 70, σχεδόν σε όλο το Commnwealth.
        Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να περνάνε, ούτε έξω από το Νίκαιας, με αυτά που έπαθαν εκεί μέσα.

  21. Ανεπαρκεις και επικινδυνη κυβερνηση ως συνηθως…Μετρα για το θεαθήναι και για να δουν οι εξω οτι πηραμε δηθεν μέτρα-ημίμετρα

Comments are closed.