ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Κοινοποίηση:
nekroi-nauagio-paros

Ναυάγιο με Λ@ΘΡΟμετανάστες ανοιχτά της Πάρου – Αναφορές για πάνω από 80 επιβαίνοντες

Μας έπιασαν στον ύπνο.

Στέλνουν χιλιάδες οι Τούρκοι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στους 6 έχουν ανέλθει οι νεκροί, ενώ έχουν περισυλλεγεί 57 άτομα από τη θαλάσσια περιοχή μετά την ανατροπή του ιστιοφόρου σκάφους, που ξεκίνησε από τα τουρκικά παράλια με προορισμό την Ιταλία, και οι έρευνες συνεχίζονται.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό μέσα σε λίγα 24ωρα.

Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος 5 μίλια βορειοδυτικά της Πάρου, κοντά στη βραχονησίδα Μέρμηγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ιστιοφόρο το οποίο μετέφερε 88 μετανάστες αναποδογύρισε.

Στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης, 4 πλωτά, του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του πολεμικού Ναυτικού, ένα C130, και 9 παραπλέοντα σκάφη.

 Στο σημείο όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας σπεύδει και Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

Δείτε την ανάρτηση


Φώτο από στίγματα πλοίου από το Marinetraffic.com

Screenshot_20211224-223351_Chrome

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Το σχεδιο, που ειχε το θρασος και το θαρος, να εξστομισει ο μακαριτης πλεον πρωην προεδρος της Τουρκιας Τουργκουτ Οζαλ, καλα κρατει, ειχε πει οτι δεν χρειαζεται να κανουμε πολεμο με την Ελλαδα, αρκει να τους στειλουμε δυο τρια εκατομμυρια μουσουλμανους και θα τους…καταλαβουμε!!!!!!!! Αυτο γινεται ολα τα τελευταια χρονια, οπως το εχω γραψει και παλαιοτερα, η Τουρκια στελνει αβερτα λαθρομεταναστες και η Ελληνικη Μπανανια με τους αχρηστους πολιτικαντηδες που διαθετει, τους νταντευει, χωρις να τους απελαυνει, ενω θα επρεπε να πουν μην ερχεσθε γιατι θα σας απελασω, οποτε καποιοι θα καθοταν στα….αυγα τους και δεν θα πνιγοταν στο Αιγαιο!!!!!!!

  2. Οί λαθροπίθηκοι δεν έρχονται από μόνοι τους.Τούς στέλνει συστημένους ό αρχιερέας τής λαθροκίνησης ό Εβραίος Σόρος κατόπιν συνεννόησης μέ τήν εβραιοκρατούμενη κυβέρνηση στήν Αθήνα.Γιά υπουργό τών λάθρων έχουν έναν κοντόχοντρο τσιτζιφιόγκο έναν γηγενεί Εβραίο τό Μηταράκι.
    Γιάννης Λάκων

  3. Η χώρας έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι και ο Κούυυυυυλης χτενίζεται

  4. Μήπως με αυτά που βλέπουμε θα έπρεπε να ανάψουμε κανένα κεράκι για το μόγγολο που δεν μας πάει κωλοσούρνωντας και γ@μιώντας μέχρι το Σούνιο. Εδώ δεν μπορούμε να ελέγξουμε πιθηκόβαρκες θα τα βάλουμε με στόλο. Για να θυμηθούμε λίγο και το ναυάγιο του Σαμίνα όπου ο υπέροχος συντονισμός μας ήταν για σεμινάριο προς αποφυγή. Κατά τα λοιπά είμαστε οι καλλιτερότεροι σε όλα. Δυστυχώς τα γεγονότα δείχνουν ότι θα πέσει χοντρό ξεφτιλίκι.

  5. Είμαστε πλούσιοι, μην ξεχνάμε τους λαθροεισβολείς! κα Πρόεδρος, κοι Βουλευτές, πρακτορες των ΜΚΟ κλπ τρέξτε: Κουβέρτες, διαμερισματα με όλα πληρωμένα,επιδόματα από τα ΑΤΜ. δώστε τους και γυναόικες να μας κάνουν και πολλά μουσλίμια και κάντε τους γρήγορα Ελληνάρες. Με αυτούς θα αντιμετωπίσουμε την Τουρκιά. Ρε μπας και μας πήρανε χαμπάρι τα απανταχού μουσλίμια του Ερντογκάν ότι έιμαστε μαλάκες, χαλβάδες και κορόϊδα και πλακώσανε εδώ στην ψωροκώσταινα!!! Κρίμα ρε Ελλάδα πως κατάντησες! Είμαστε άξιοι της τύχης μας!!!

    1. θα παρω και εγω μια βαρκα να την κανω σε αλλα μερη, γιατι εδω game over

  6. Οι νέοι έποικοι γνωρίζουν άριστα από τους επαγγελματίες ανθρωπιστές των μκο, ότι στην Ελλάδα προσφέρεται δωρεάν επίδομα, δωρεάν τροφή και στέγη, δωρεάν εθνική σύνταξη, πλήρης ατιμωρησία για κλοπές, βιασμούς, λαθρεμπόριο, καθώς και ιθαγένεια σε βάθος χρόνου. Επι πλέον, οι θολοκουλτουριάρηδες ψευτοαριστεροί, έχτισαν νόμους όπου ο ιθαγενής θα διώκεται ως φασίστας και ρατσιστής, έστω και αν τολμήσει να τους κοιτάξει λοξά. Μετά από αυτά, χαζοί είναι να μην έρθουν ; Τα δε πνιγμένα γυναικόπαιδα, συγνώμη, αλλά είναι τα αναλώσιμα της όλης ιστορίας. Δεν ενδιαφέρει τους ασυνόδευτους ανήλικους ο πνιγμός των συνταξιδιωτών τους, ίσα ίσα αυτές είναι οι άνωθεν εντολές : αφήστε και κανένα να πνιγεί, να κερδίσουμε και τη συμπάθεια των σανοφάγων.

  7. ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ LOCKDOWN ΜΕ ΤΡΙΠΛΕΣ ΜΑΣΚΕΣ

  8. Για ολα αυτα τα μετρα διασωσης
    των λαθροεισβολεων ποιος τα πληρωνει ;
    Απο τον Ελληνικο λαο τα περνουν ολα
    ακομη και τα σπιτια του και λυπηθικαν τους λαθρο ,που
    ερχοντε στην Ελλαδα για ντολζε βιτα.
    Και εισβαλλουν στη χωρα μας και τους πληρωνουμε
    σε αλλες εποχες θα τους ειχαν ριξει στη θαλλασα
    θα τους εστελνα απο κειπου ηρθαν.
    Αλλα σημερα υπαρχουν μονον λαγοι δεν υπαρχουν ηρωες και παληκαρια.
    Απο λαος ηρωων καταντησαμε ενας λαος γελοιος ,που μας κοροιδευουν
    οι εχθροι μας και οι ψευτοφιλοι μας.

  9. Πως ομως περνουν και φτανουν μεχρι Πάρο Φολέγανδρο η αντικυθηρα;
    Αρα δεν υπαρχει κανενας ελεγχος απο λιμενικο ειμαστε μπατε σκυλοι κι αλεστε.
    Τι σας πληρωνουνε τοτε ρε σκερβελεδες;
    Για να τα ξυνετε ολη μερα;

  10. Και χρόνια πολλά μέρες που είναι ΣΤΈΦΑΝΕ καθόλου κακόμοιροι δεν είναι οι νταβραντισμενοι που έρχονται…αντε από το 2022 αποφασιστηκοτητα και εθνική συνείδηση να χουμε αν θέλουμε από το νέο έτος να υπάρχουμε σαν έθνος κράτος ή ως υποκατάστημα αποθήκη της ανώμαλης ευρωπης…

  11. Άμεσα εγκατάσταση σε ακατοίκητα νησιά με υποτυπώδης υποδομή…νερό ψωμί…και διαλεγμα γυναικοπαιδα πού δικαιούνται προστασία…ανδρικός πληθυσμός άνω των 18 άμεση απέλαση πίσω Τουρκία από τα σημεία που ξέρουν οι υπεύθυνες αρχές…αντε γιατί πολύ μπουρδελο και σεις πού το παίζετε δεξιοί και συντηρητικοί στις εκλογές να δούμε τι σας περιμένει

  12. μαζέψτε τους γρήγορα να έρθουν στην ενδοχώρα να παραλάβουν τα διαμερίσματά τους και την κάρτα ανάληψης μετρητών

  13. Και ποια είναι η περίφημη ελληνική επικράτεια τέλος πάντων;;;; ,Η επιβολή δεν είναι αυτό που νομίζετε. Η εισβολή έγινε τότε, όταν η Ελλάδα έπρεπε να απελευθερωθεί και εν τέλει δεν απελευθερώθηκε ποτέ. Άντε και καλά Χριστούγεννα

  14. Χρόνια πολλά χαρούμενα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη σε όλους μας!

  15. μάσκες να φοράνε κι αν είναι και τριπλοεμβολιασμενοι είναι καλοδεχούμενοι.

    1. Φάτε έναν Μαλάκα! Μόνον Μαλάκας -ενώ απειλείται ή υπόσταση μας, ή ίδια μας ή ύπαρξη- μπορεί να λέει ότι είναι καλοδεχούμενοι👿
      Καί χρησιμοποιεί τό όνομα τού Πλεύρη!!!
      Δεν φταίνε οι ξένοι ούτε “σκοτεινοί εγκέφαλοι”… Οί σκατόβλαχοι νεοραγιάδες φταίνε!!!

  16. Αν είχαμε σωστούς πολιτικούς θα είχαμε και σωστή Πολιτεία

    1. σωστούς πολίτες θα είχαμε σωστους πολιτικούς .

      Εμείς είμαστε για χέσιμο.

    2. του Πλάτωνος ειχε στρατιωτική δικτατορία με άρχοντες και όχι πολιτικούς

  17. Πρώτα ήταν «οι καημένοι οι μετανάστες», μετά εξελίχτηκαν σε «μειονότητες με δικαιώματα», αύριο θα είναι «αφεντικά στον τόπο μου». Ραντεβού στην κάλπη, τίποτα άλλο.

  18. Οι τουρκοι τα βυθιζουν σου λεει τι θα κανουνε θα τους σωσουνε!…ειναι και αυτος ενας τροπος για να μην τους στελνουμε πισω…εγω θα τους εστελνα με το ζορι και με τσαμπουκα εχει παραγινει το κακο και περνουν θαρρος.
    καλα χριστουγεννα σε ολους!

  19. Στρατος απο οτι φαινεται δεν υπαρχη το λιμενικο καταντησε ενα Σωμα λαθροδιασοστων ενα ειδος taxi boat να τους μαζευει και να μας τους σταιλνει πακετο στα αστοικα κεντρα……επομενος αφου αυτα τα σωματα καταντησαν λαθρουπηρετες απο ποιους να περειμαινουμαι να φυλαξουν τα συνορα?????????

  20. Βάλτε τους σε ένα αεροπλάνο με εισιτήριο απλής μετάβασης για την Τουρκία ή από όπου ήρθαν.. Αμέσως. ΓΑΜΟΤΟ . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. Επαναπροωθήσεις χθες, ακριβώς σαν αυτές της Πολωνίας…

  22. ΒΓΑΛΕ ΡΕ ΧΙΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΙΛΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ………………….ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ…….

    1. Δλδ κι αν σου βγαλει τα νουμερα τι θα κανεις;
      Διαδηλωση αυριο εξω απ τη βουλη;
      Εδω ξοδευονται δις και δις για τη διατροφη τους τοσα χρονια αυτο δεν σε ενοχλεί;
      Στη διάσωση κολησες εσυ;

      1. ΝΑΙ ΣΤΙΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΟΛΛΑΩ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ…………….

    2. Τίποτα δεν κοστίζουν βρε χωριάτικο παξιμάδι. Τα κονδύλια έρχονται από τας Γερμανίας ΓΤΣΣ . Άντε και καλά Χριστούγεννα

      1. έτσι σε καθοδηγεί η Κουμουνδούρου να λες ; Άμπαλος είσαι φιλαράκο, τραβά παίξε με αυτό που ξέρεις καλά κι άσε τις σοβαρές συζητήσεις για τα πιο μεγάλα παιδιά. 50.000,00 είναι το κόστος πτήσεως ανά ώρα του c130, για τους άλλους μηχανισμούς διασώσεως που ενεργοποιούνται δεν θα σου γράψω, γιατί το αριστερό μυαλουδάκι σου θα αδυνατεί να τα αντιληφθεί. Φούμαρε το μπάφο σου και κοιτά τη Μενεγάκη ζαίο.

  23. Ταδε έφη ο Τουργκούτ Οζάλ, Πρωθυπουργός της Τουρκίας στη δεκαετία του ’80 και το λεγόμενο «Δόγμα Οζάλ» είναι αυτό που βλέπουμε να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σήμερα.

    «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την εδώ μεριά και να τελειώνουνε με αυτούς».

  24. Νόμιζα ότι θά έστελναν κι ένα υποβρύχιο να τους βοηθήσει να δουν καλύτερα τόν πυθμένα!😁 Αλλά.. πού τέτοια τύχη…

    1. Έλεος ρε παιδιά όλη την ώρα με τους μετανάστες. Χριστούγεννα τέτοια μέρα να λέτε τέτοια πράγματα με τόσους νεκρους. Αλλά βέβαια ο Χριστός έτσι όπως νομίζετε μέριμνα μόνον για τους Έλληνες. Αφήστε τα αυτά και να εύχεστε να υπάρχει γαλήνη ηρεμία και ειρήνη στον κόσμο τέτοια μέρα . Και αυτοί είναι άνθρωποι και ούτε θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα

      1. Που θέλουν να μείνουν αυτοί οι άνθρωποι; Να τους εξυπηρετήσουμε αμέσως.
        Αυτό κάνουμε κατά κύρια απασχόληση.
        Χώρα διακίνησης , διακράτησης και εγκατάστασης μεταναστών είμαστε
        Αμέσως την πρώτη δόση του εμβολίου στους διασωθέντες και ραντεβού για τη δεύτερη.
        Να τους σωσουμε από κάθε άποψη

  25. ΈΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΉ Ο 40 ΧΡΟΝΟΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΧΟΝΤΟΣ….
    ΚΡΊΜΑ……..

    ΉΤΑΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ??????

  26. Γρήγορα το λιμενικό κουβέρτες κρουασάν και καφέ στους μουσαφιραίους ξέρουν αυτοί.
    Επίσης να έρθουν και οι άλλοι δημόσιοι της αστυνομίας να μας πουν αν φορούσαν μάσκες.
    Όλοι μαζί να οδηγηθούν στο atm να πατήσουν το pin και όλα καλά

  27. Ο κυβος ερριφθη.Τωρα που ζοριζεται ο βρυκολακας, το φιλαρακι του ο Ερντογαν πρεπει να τον βοηθησει.
    Το στημενο παιχνιδι εις βαρος της πατριδος μας, σε πληρη και αμεση εκτελεση.Για τον @πασ@αρδο Μητσο-
    τακη δεν συμβαινει απολυτως τιποτα, αλλωστε θα “ξεκουραστει” στα Ζαγορια!!!! Το προβλημα το εχουμε ΜΟΝΟ
    εμεις.Η πατριδα μας κινδυνευει και μας εχει αναγκη.Θα την αφησουμε μονη?

Comments are closed.