ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Πέθανε ξαφνικά 38χρονος αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:
Εκαβ

Μία ακόμη ξαφνική απώλεια ενός 38χρονου αστυνομικού θρηνεί η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος υπηρετούσε στην Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Τσαϊρίδης, “είναι η τρίτη κατά σειρά ξαφνική απώλεια αστυνομικού της ΓΑΔΘ μέσα σε διάστημα 15 ημερών”.

Το Δ.Σ. της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Την ημέρα που η πόλη της Θεσσαλονίκης φόρεσε τα καλά της και γιορτάζει, η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. Και ειδικότερα της Θεσσαλονίκης θρηνεί για την ξαφνική και οδυνηρή απώλεια ενός ακόμα εξαίρετου συναδέλφου σε ηλικία μόλις 38 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στην Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Το Δ.Σ. της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του.

Καλό Παράδεισο Πέτρο.

Είναι η τρίτη κατά σειρά ξαφνική απώλεια αστυνομικού της ΓΑΔΘ μέσα σε διάστημα 15 ημερών, αφού είχαν προηγηθεί οι αιφνίδιοι θάνατοι άλλων δυο συναδέλφων μας ηλικίας 34 και 50 ετών αντίστοιχα.

Είναι εξόχως ανησυχητικό το γεγονός των ξαφνικών αστυνομικών απωλειών σε τόσο μικρές ηλικίες, οι οποίες δεν θα πρέπει απλά να μας προβληματίσουν, αλλά να μας αφυπνίσουν και να μας οδηγήσουν στην λήψη προληπτικών μέτρων για την υγεία των αστυνομικών.

Αποτελεί επιτακτική ανάγκη, η θέσπιση ετήσιων προληπτικών εξετάσεων για το αστυνομικό προσωπικό.

«Η πρόληψη σώζει ζωές»

Οφείλει λοιπόν το κράτος, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία να προλαμβάνει και να μας αντιμετωπίζει ως επαγγελματίες εργαζόμενους και όχι ως «αναλώσιμους αριθμούς».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Καλή ξαφνικούα στα πειραματόζωα που μας έλεγαν ψέκια και αποδείχτηκε ότι ήταν οι μεγαλύτεροι μαλάκες

  2. Και ετησιες εξετασεις να γινονται,και παρεα με γιατρους ολη τη μερα,αυτος ο διαολος δεν προλαβαινεται.Θυμηθειτε πώς “εσβησε” το “πιο γρηγορο περιπολικο”τον Δεκεμβρη του ’21.Οσο ψεκ,οσο πειραγμενος,αρνητης χονολουλου και αν αποκαλεισαι,τα μαθηματικα και η πραγματικη επιστημη ανακαλυπτουν γεγονοτα.Γι’αυτο καποι εμβολιολαγνοι Τσιορδικοι,μην προκαλειτε.

  3. Τώρα καταλαβαίνετε την αναγκαιότητα του ακαταδίωκτου των ενόχων ! Και ως γνωστόν, για κάθε ξαφνικό θάνατο που δημοσιοποιείται, υπάρχουν καμμιά δεκαριά άλλοι, που μένουν στην αφάνεια, αυτό το έχω διαπιστώσει από το στενό και ευρύτερο περιβάλλον μου. Τα δε βοθροκάναλα τα πετσωμένα και οι δημοσιογραφίσκοι που βάλανε τόση πλάτη στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων, τώρα παρά το ατελείωτο θανατικό, μούγκα!!

  4. Καλα μπουρλομπολια! Καλες διαθηκες μα τη τσεπατη κουνοδαχτυλουσα Κουλαρα !
    Ωρε καντηλαναφτη ηντα καμνεις μωρε που κρυβεσαι!?

  5. Καμία αναφορά αν ήταν εμβολιασμένος. Το σκεύασμα πρέπει να αποσυσχετιστεί πλήρως από τους θανάτους.

  6. θα το πω μια τελευταία φορά αν και αδύνατο να γι ρι το οτιδήποτε .Εσείς εκεί στην εξουσία σταματήστε να κυνηγάτε τον αθώο πληθυσμό, και ξεκινήστε να λέτε όχι στης ορέξεις των παράλογων απαιτήσεων του κράτους μπας και σωθούμε .αναλώσιμοι γίνατε και το περίεργο είναι πως ακόμα δεν λέτε να το καταλάβετε ….όταν το ίδιο το αφεντικό σας θέλει να σας εξοντώσει και εσείς το υπηρετείτε με ζήλο ,θα κοιμηθείτε όπως στρωσατε .εσείς που μας κηνυγησατε για μάσκες εμβόλια και τα λοιπά κοιτάξτε γύρω σας ποίοι θέλουν το κακό σας .
    το κακό είναι πως ότι κ αν πούμε τίποτε δεν γίνεται και ούτε θα γίνει .απολαύστε τον 3 παγκόσμιο πόλεμο και μετά τα ξανά λεμε

  7. Μας φάγατε πούστηδες με τα μπόλια.Τις κατάρες μας να έχετε

  8. ΜΠΟΛΙ ΜΠΟΛΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΛΙΙΙ Κ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙΙΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.