ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – “ΒΟΜΒΑ” ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΚΟΥΛΗΗΗΗ..ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ – ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ, Ο ΤΡΕΛΑΡΑΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Κοινοποίηση:
ΕΡΤ

«Το συζητήσαμε πολύ καθαρά αυτό με τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη. Δηλαδή, το θέμα της στρατιωτικοποίησης αυτών των νησιών. Μάλιστα, ο υπουργός Εξωτερικών μου μιλάει και θα μιλήσει γι’ αυτά με τον Έλληνα ομόλογό του.

Τεράστια ερωτήματα προκαλεί η δήλωση-«βόμβα» του Ταγίπ Ερντογάν μετά από την πρόσφατη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επέστρεψε με χαμόγελα από το Βίλνιους, έτοιμος για παραχωρήσεις στους Τούρκους.
Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες μέρες από τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο και ο «Σουλτάνος» υποστηρίζει ότι με τον Μητσοτάκη συζήτησε την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου!

«Το συζητήσαμε πολύ καθαρά αυτό με τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη. Δηλαδή, το θέμα της στρατιωτικοποίησης αυτών των νησιών. Μάλιστα, ο υπουργός Εξωτερικών μου μιλάει και θα μιλήσει γι’ αυτά με τον Έλληνα ομόλογό του. Βεβαίως, αυτή η υπόθεση δεν προέρχεται μόνο από την Ελλάδα, όπως ξέρετε, οι φίλοι τους και το λόμπι τους στον Λευκό Οίκο προκαλούν συνεχώς» δήλωσε ο Ερντογάν, σύμφωνα με το Anadolu.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι δηλώσεις έρχονται την ώρα οι Τούρκοι «μπλοκάρουν» με προκλητικό τρόπο την λειτουργία στην Παναγία Σουμελά τον Δεκαπενταύγουστο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Από τις εκλογές και μετά έχω απελπιστεί.ψηφισαν οι μισοί Έλληνες.οποιον και να έχω ρωτήσει κάνεις δεν ψήφισε κουλή.ποσοι είναι το 40% από τους μισους?τα κοματοσκυλα της ΝΔ.ποιοι είναι αυτοί οι προδοτες?να δεις που μια μέρα θα γίνει εμφύλιος στην Ελλάδα και όπως θα τρωγωμαστε μεταξύ μας θα μας την πέσουν όλοι και θα κομματιαστουμε.η Ουκρανία θα είναι νηπιαγωγείο.οποιος τον ψήφισε τον π@υστη είναι συνένοχος.

  2. Ο Εβραίος από αρχαιοτάτων χρόνων μισεί τον Έλληνα. Απλά είναι λούγκρα για να τον αντιμετωπίσει ευθέως και τον πολεμάει υποχθονίως (Κίσινγκερ – Κύπρος, Σημίτης – Ίμια, Παπανδρέου – Μνημόνια κλπ κλπ) Έτσι η Εβραία Κούλα κάνει ότι και οι προκάτοχοί του. Καταστρέφει την Ελλάδα. Απλά τα πράγματα. Το κακό είναι ότι έχει και 40% Ραγιάδικα Βόδια μαζί του…

  3. Οι Τούρκοι μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του… κρεμασμένου !!!

    Αποσπασμα

    Είναι γνωστό ότι η Τουρκική Δημοκρατία, στο πλαίσιο της διαχρονικής στρατηγικής της για «νέα σύνορα» σε βάρος της Ελλάδος, επικαλείται τακτικά την «ανάγκη αποστρατικοποίησης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου» με τον ισχυρισμό ότι αυτό επιβάλλει η Συνθήκη της Λωζάνης.

    Πέρα από το ότι το στρατιωτικό καθεστώς των ελληνικών νησιών του Αν. Αιγαίου δεν είναι ενιαίο και διέπεται από διαφορετικές Διεθνείς Συμφωνίες, η γενική και αόριστη αυτή «απαίτηση» της Τουρκίας διατυπώνεται την στιγμή κατά την οποία η ίδια η Τουρκία διατηρεί στα Μικρασιατικά παράλια (με έδρα την Σμύρνη) την Τουρκική στρατιά του Αιγαίου η οποία δημιουργήθηκε από το 1975.

    Η στρατιά αυτή δεν είναι εντεταγμένη στο ΝΑΤΟ και περιλαμβάνει το συντριπτικό ποσοστό των αποβατικών σκαφών της Τουρκίας μαζί με ένα μεγάλο αριθμό ελαστικών λέμβων που μεταφέρουν μέχρι 12 άτομα σε κοντινές και απρόσιτες ακτές!

    Με απλά λόγια, οι Τούρκοι θέλουν την «αποστρατικοποίηση» των Ελληνικών νησιών με την «επίκληση» της Συνθήκης της Λωζάνης, για να αποτελούν εύκολη λεία στις επεκτατικές τους βλέψεις μόλις παρουσιαστεί η «κατάλληλη ευκαιρία», όπως ακριβώς «ξεγύμνωσαν» με διάφορα τερτίπια την Κυπριακή άμυνα πριν εισβάλλουν με την πρώτη ευκαιρία στο μαρτυρικό νησί της Αφροδίτης με τις πλάτες των μεγάλων «συμμάχων» μας!

    https://www.elthraki.gr/2022/07/%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%ac%ce%bd%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9/

  4. Παραμυθια της Χαλιμας λεει ως συνηθως ο Τουρκαλας !!Ουτε και ποτε θα γινει αυτο,ασε που σημερα ο Μενεντες το ξεκοψε για τα F16 ….F16 γιοκ

    1. Κοιμήσου και όταν μπουν ξαναπέσε για ύπνο.

  5. Γιατί πληρώνουμε τοτε για Rafal και Belhara αν είναι να αφήσει τα νησιά ανυπεράσπιστα; Μια αφελή ερώτηση κάνω.

  6. εαν το κανει αυτο να αποστρατικοποιησει τα νησια αυτος ο ηλιθιος προδοτης μεχρι τωρα δεν εχει δει (λα’ι’κη παροιμια ) καλογηρο με νακα ….!!!! καλα θα κανει να εχει ετοιμο αεροπλανο για να αυτοεξοριστει !!! οι μογγολοι θα χαρουν να το κανει γιατι τα πολεμικα πλοια των μογγολων θα σφυποκοπουν την στερεα την πελοπονησο και οχι μονο εξω αο τον πειραια !!!και καλα θα κανει αυτος ο τουρκοφιλος να αντικαταστησει τα αρματα που ξεβρακωσε τα νησια μας και τα εστειλε στους γυφτοσκοπιανους …

  7. Βλεπω ενα νεοταξιτικο πιονι που κυβερναει την Ελλαδα λογω νοθειας και “συμμαχικης” αμοιβης φυσικα και που θα παρει οριστικο ποδι οταν του χρονου αποτυχουνε να εκλεγουνε οι νταβατζηδες του δημοκρατικοι των ΗΠΑ! Ο αλλος μπασταρδος Ερντοκλαν παρα την ηλικια του, πολυ ακροβατει στο σχοινι μεταξυ Ρωσων και ΗΠΑ και καποια στιγμη λογικο ειναι να…χασει την ισορροπια του και να τσακιστει! Προσοχη επισης στις ισορροπιες στη περιοχη γιατι κι ο Ρωσος ” πειναει ” και θελει πιτα!

  8. Ή ΕΛΛΑΣ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ…..ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΙ…..ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ……..
    ΔΕΝ ΑΠΟΔΈΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ…..
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ ΩΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΩΣ ΤΟΝ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΑΝΙΣΟΥΜΕ…..ΞΥΠΝΗΣΤΕ…….
    ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΖΩΗ ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ

  9. Βέβαια λέει ψέμματα ο τουρκαλάς.
    Εσείς οι ίδιοι λέγατε πριν λίγες μέρες, ότι ο Ερντογάν είναι ψεύτης.

    1. Δυστυχως για εσενα(αλλα και για εμας),η Κουλάρα σου τα ξεπουλησε ολα….Ακομα και τα σωβρακα του.

Comments are closed.