ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ! Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως δεν έλαβε καμιά προειδοποίηση πριν την απόπειρα δολοφονίας

Κοινοποίηση:
trump-06-1-640x426

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι κανείς δεν τον προειδοποίησε για το αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα προτού ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ανέβει στη σκηνή για να εκφωνήσει ομιλία σε συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια όπου ένας επίδοξος δολοφόνος τον πυροβόλησε στο αφτί.

«Κανείς δεν το ανέφερε, κανείς δεν είπε ότι υπήρχε πρόβλημα. Θα περίμενα για 15 (λεπτά), θα μπορούσαν να πουν να περιμένουμε για 15 λεπτά, 20 λεπτά, 5 λεπτά, οτιδήποτε. Κανείς δεν μίλησε», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

«Νομίζω πως αυτό ήταν λάθος», πρόσθεσε. «Πώς ανέβηκε κάποιος σε εκείνη τη στέγη; Και γιατί δεν αναφέρθηκε;»

Η Washington Post ανέφερε το Σάββατο πως ανώτατοι αξιωματούχοι της Secret Service των ΗΠΑ είχαν απορρίψει κατ’ επανάληψη αιτήματα από την ομάδα ασφαλείας του Τραμπ για περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό σε εκδηλώσεις πριν από την απόπειρα δολοφονίας στις 13 Ιουλίου.

Τραμπ: Τα 8 κρίσιμα ερωτήματα για την απόπειρα δολοφονίας

Η υπηρεσία, που έχει την ευθύνη για την προστασία του Τραμπ, αρνήθηκε τα αιτήματα αυτά λέγοντας μερικές φορές πως είχε έλλειψη πόρων, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα.

Ο εκπρόσωπος της Secret Service Άντονι Γκουλιέλμι έχει αρνηθεί τις κατηγορίες ότι η υπηρεσία απέρριψε αιτήματα της ομάδας του Τραμπ για περισσότερους πόρους ασφαλείας.

Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς το πρακτορείο Reuters ο Γκουλιέλμι ανέφερε σήμερα: «Σε μερικές περιπτώσεις όπου δεν παρασχέθηκαν ειδικές εξειδικευμένες μονάδες ή πόροι της Secret Service, η υπηρεσία έκανε τροποποιήσεις προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια του προστατευόμενου προσώπου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ουσιαστική πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον των BRICS. Τα κράτη BRICS δεν χρησιμοποιούν τα δολλάρια στις μεταξύ τους συναλλαγές και αυτό είναι η αιτία του πολέμου με το βαθύ κράτος των ΗΠΑ δηλαδή τους Χαζάρους τραπεζίτες που εκτυπώνουν τα δολλάρια. Ο Τραμπ είπε ότι θα σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και αυτό ήταν κατά πάσα πιθανότητα η αιτία που προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν.

  2. Ντοναλνταρα πηδα τους! Αλλες οι οικονομικες συμφωνιες με ισραηλ και τουρκια αλλα οχι αιμα! Κανε και δωρο γοβες στιλετο στη πουστρα της Ουκρανιας που κατεστρεψε τη χωρα του με τον κωλο Παιατ!

Comments are closed.