ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΙΝΟ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΟ! ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ… (ΧΑΡΤΗΣ)

Κοινοποίηση:
ΚΙΝΗΣΗ

«Οπλισμένοι» με… γερά νεύρα πρέπει να είναι για ακόμη μία μέρα οι οδηγοί στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, αφού από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (29/11) παρατηρούνται καθυστερήσεις στους βασικούς δρόμους.

Συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα εντοπίζεται στη Λεωφόρο Κηφισού, στην άνοδο από το ύψος του Περιστερίου έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Αττική Οδό έως την Πέτρου Ράλλη.

Ακόμη, αυξημένη κίνηση υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας, τη Λεωφόρο Κηφισίας αλλά και τη Λεωφόρο Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ναι. Υπομονη μεχρι να βγη η ψυχη μας να ησυχσουμε απο το ψυχοφθορο μποτιλιαρισμα και το σωματικο αλγος.Πότε θα φτιαχθει το κυκλοφοριακο? Στη μεταθανατον ζωη!!!!

  2. Ο καθε “πονεμενος”εκτονωνεταιι με το να καθησει στη θεση του οδηγου για να κανει το κομματι του με τα κολοαμαξια.Ειδικα πρωινες ωρες εκτος απο τις κυριες αρτηριες στους περιφερειακους δρομους θα δης γυναικες οδηγους και συνταξιουχους που δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν.Φατε διαφημισεις καθημερινες για πωλησεις αυτοκινητων, να δουλευουν βρε αδελφε και οι αυτοκινητοβιομηχανιες……

  3. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΣΤΙΝ ΧΟΑΝΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΧΟΡΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΔΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΗ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΑΜΑΙ….

  4. έχει κίνηση….οι πτωχοί πλην τίμιοι βιοπαλαισταί περιμένουν στην κίνηση με 2 ευρώ το λίτρο μέσα στα καινούργια τους αμάξια…

Comments are closed.