ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ -ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΔΕΙΛΙΝΗ, ΑΠΟ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ – «ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΧΩΝ» – «ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;»

Κοινοποίηση:
im-teaser-22-11-2023

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

«ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΧΩΝ». «Κεραυνοί» κατά της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, από χαροκαμένο πατέρα της μαζικής δολοφονίας των Τεμπών. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ «ΔΙΚΑΖΟΥΝ» ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. «Αγοραστός. Γιατί κυκλοφορεί ελεύθερο το κοράκι της Μαφίας; Γιατί δεν συνελήφθη ο Κώστας Καραμανλής;»

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εφόσον αφήνουμε διεφθαρμένες φιλοτομαρίστριες όπως αυτές τις δυο στη φωτογραφία να κάνουν κουμάντο, φυσικό είναι να εξοντωνόμαστε από την αυτάρεσκη σαπίλα τους.

  2. Λοιπόν γελάω και θλίβομαι συνάμα μ’αυτές τις δυό κυράτσες. Ενδυμασία γυναικών που σουλατσάρουν στις λαικές γειτονιές για ψώνια. Αν η γυναίκα δεν έχει το στύλ μέσα της και δεν το έχει καλλιεργήσει επίσης , είναι για τα μπάζα. Εγώ τουλάχιστον δε θέλω να βλέπω την πρώτη κυρία της Χώρας με ενδυμασία κακομοίρας σαν πλύστρα παλιάς εποχής, πάνω από τη σκάφη.

  3. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΜΠΑΤΣΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΝΤΖΙΠ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ…….

    1. Τους ψήφισε ο λαός,είναι υποχρεωμένοι πληρωμενοι κ ορκισμενοι οι ραβδουχοι Πραιτωριανοι να εκτελέσουν το καθήκον τους.
      Πιστεύουν οι ηλιθιοι ότι το χέρι που τους ταιζει είναι το πολιτικό βρωμοχερο που σαλιωνουν.

Comments are closed.