ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο… ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΨΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ: ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟ – ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
sipsas-

Σύψας: Εάν δεν εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού, η πανδημία θα συνεχίσει να υπάρχει | Προειδοποίηση από ειδικούς: Η ανοσία είναι ακόμη μακριά – «Τα χειρότερα είναι μπροστά μας»

Αυτά έλεγε ο Σύψας που τον περιποιηθήκε χθες ο Στέφανος Χίος ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 O λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας, μίλησε για τον εμβολιασμό και την πορεία της πανδημίας.

Ο κ. Σύψας ανέφερε ότι θα εμβολιαστεί στις 4 Ιανουαρίου, στο Λαϊκό Νοσοκομείο, καθώς τυχνάνει να είναι και ο πρόεδρος της επιτροπής εμβολιασμού του νοσοκομείου.

«Πρέπει να εμβολιαστεί το 70% του ελληνικού πληθυσμού για να κάνουμε το τείχος ανοσίας, για να είναι ασφαλείς και όσοι δεν θα έχουν εμβολιαστεί» τόνισε ο κ. Σύψας, προσθέτοντας πως για να γίνει αυτό εξαρτάται από δύο παράγοντες: «ο πρώτος, το κατά πόσο οι Έλληνες θα προσέλθουν να εμβολιαστούν και δεύτερον, ποιος θα είναι ο εφοδιασμός της χώρας μας με εμβόλια».

«Εάν όλα πάνε καλά, μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν εμβολιαστεί οι ευπαθείς ομάδες μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια να φτάσουμε στο 70% μέχρι το τέλος του χρόνου, ώστε να κάνουμε καλά Χριστούγεννα του 2021» συμπλήρωσε το μέλος της επιτροπής για τον κορονοϊό.

«Εάν δεν πετύχουμε το 70%, η πανδημία θα συνεχίσει να υπάρχει» υπογράμμισε ο Νίκος Σύψας, τονίζοντας πως θα συνεχιστούν οι περιορισμοί και τα lockdown. «Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να εμβολιαστούμε πιο γρήγορα» πρόσθεσε ο κ. Σύψας, μιλώντας στο Mega.

Παράλληλα, ο κ. Σύψας αναφέρθηκε στις εικόνες συνωστισμού που καταγράφονται, εκφράζοντας το φόβο ότι θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στην Αττική τον Ιανουάριο. «Αν συνεχιστούν οι συναθροίσεις, θα έχουμε πρόβλημα τον Ιανουάριο» ξεκαθάρισε.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Συναγερμός από τους ειδικούς: Η ανοσία είναι ακόμη μακριά – «Τα χειρότερα είναι μπροστά μας»

– Σε συναγερμό ο πλανήτης για τη «μετάλλαξη του Λονδίνου»
Η 27η Δεκεμβρίου θα είναι αναμφισβήτητα μια ημέρα που θα έχει τη δική της σημασία για την ιστορία, καθώς αποτέλεσε «αχτίδα» ελπίδας και αισιοδοξίας για τον υγειονομικό κλάδο παγκοσμίως.

Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί «κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου», πως τα «Τα χειρότερα είναι ακόμα μπροστά μας», παρόλο που οι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει και οι ευάλωτες ομάδες δέχονται τις πρώτες δόσεις.

Σε συνέντευξύ του στο CNN, ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι, τόνισε ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας, ενώ εστίασε στην αριθμητική άνοδο των κρουσμάτων που αναμένεται να καταγραφεί μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, εξαιτίας της αύξησης των μετακινήσεων.

Παράλληλα υπογράμμισε την ανησυχία του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, με τον οποίο και ευθυγραμμίστηκε στην άποψη ότι οι σκοτεινές ημέρες είναι μπροστά.

«Η πανδημία του κορονοϊού, δεν θα είναι η τελευταία», διεμήνυσε, από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους, καταγγέλλοντας μυωπικές συμπεριφορές αρχηγών κρατών.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται, πάντως, ολόκληρος ο πλανήτης εξαιτίας της ταχείας μετάδοσης του νέου μεταλλαγμένου στελέχους κορονοϊού.

Είναι γεγονός πως η εξάπλωσή του μεταλλαγμένου ιού έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία, καθώς έχει εντοπιστεί εκτός από τη Βρετανία και στη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, τη Σουηδία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ . ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ

  2. Στέφανε μετά από αυτό το φοβερό βίντεο, είναι λαϊκή απαίτηση να κατέβεις με τον Ηλία. Εξάλλου μόνο ο Ηλίας αντιστάθηκε στο παραμύθι του κοροιδοιού που σέρβιρε όλο το φιλοτουρκικό φιλοισλαμικό τόξο των γαλάζιων και κόκκινων συριζαίων! Που μία τα πιάνει από τις φαρμακευτικές και βάζει λοκντάουν για το μπόλι της μίζας, μια από το Κατάρ και μια από τους μουσουλμάνους δουλέμπορους που φέρνουν λαθρομετανάστες για αντικατάσταση πληθυσμού! Εννοείται ότι γαλάζιοι και κόκκινοι συριζαίοι τα παιδιά τους τα πάνε σε ιδιωτικά και δεν περνάνε από Άγιο Παντελεήμονα παρότι υμνούν τη λαθρομετανάστευση!

  3. εγω βλεπω οτι ο μαγκας κυκλοφοραει ανετος χωρις να ντρεπεται και χωρις να τον ενοχλει κανεις. Εγω τον βρισκω πολυ πιο ευθυ και μαγκα απ ολους τους λογαδες νεοεληναραδες κουτσαβακια της φακης. Δεν τον ειδα να φευγει τρεχοντας, στα καρυδια του σας γραφει και συνεχισε τα ψωνια του χαλαρα, εσεις θυμαστε πως κλαψομονιζατε με τη μασκα και τρεχατε να εμβολιαστειτε σαν χεσμενοι; Σας μαμηκε στα ισια και τωρα σκουζετε αλλα αυτος και τα κονομησε και τα κονομαει και ειναι χαλαρος

  4. Βασίλης, λες μαλακίες, δεν θα περάσει ο Χίος την υπόλοιπη ζωή του στα δικαστήρια και δεν θα λερώσει το χέρι του για ένα κτήνος.

  5. Υπόκοσμος σατανογιατρέ είναι το αφεντικό σου ο μπάσταρδος, όχι ο κύριος Χίος. Που να βγάλεις τον καρκίνο στο στόμα που τόλμησες να συκοφαντήσεις τον άνθρωπο του Θεού.

  6. ΡΕ ΧΙΟ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΩ,
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!…
    ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!…
    ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!…

  7. Αποδείχθηκε πως ο τύπος είναι ρυπαρός, μόλις τον στρίμωξε ο δημοσιογράφος, μη ξέροντας τι να απαντήσει, ξεκίνησε τη συκοφαντία για δήθεν ανθρώπους της νύχτας. Αυτοί είναι οι “επιστήμονες”, “δημοκράτες ” που ανήκουν στο συνταγματικό τόξο. Αμέσως να βάλουν ταμπέλες του μπράβου, φασίστα κλπ κλπ ενώ οι ίδιοι είναι σκουλήκια, πραγματικά φασιστόμουτρα και ναζιστόμουτρα με κύρια όπλα τους τη συκοφαντία και την απληστία . Εύγε στον Χίο για το ρεπορτάζ

  8. Μπράβο στον Χίο που τιμάει τα παντελόνια που φοράει!!Ανήκει βεβαίως στην μειοψηφία του ελληνικού λαού, καθότι, όπως διαπιστώνουμε καθημερινά από αυτά που βλέπουμε, ο Έλληνας, εκτός του ότι ξεχνά γρήγορα, έχει γίνει επιπλέον ο μεγαλύτερος καρπαζοεισπράκτορας της Υφηλίου!!

  9. Άκουσες τι είπε όμως; Δε μιλάω με ανθρώπους του υποκόσμου αυτό σκέφτονται και κάνουν το δικό τους. Νέα δικτατορία. Όπως αρχειοθετουν τις υποθέσεις στο όνομα της “Δημόσιας Υγείας” για το καλό σας κάντε 5 μπόλια… Τώρα αν έρθει το καινούριο φρούτο από Κίνα πάλι θα τους θυμηθούν…

  10. Ο/Η Δεν τους πίστεψα, δεν έσκυψα το κεφάλι, πλήρωσα έτσι τα λιγότερα (150€) λέει:

    Παπαρολόγος, οικονομισάριος ίδιος με τα λοιπά σκουλίκια που λυμαίνονται δημόσιους οικονομικούς πόρους.

  11. Σκεφτείτε ποιος είναι ο ορισμός του τρομοκράτη. Και τί έκανε η κυβέρνηση του 41% τον καιρό της πανδημίας στο λαό που υποτίθεται ορκίστηκε να υπηρετήσει.

  12. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ…ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ

  13. Θελω να ζω για να δω την πορεια ολων αυτων των καταστροφεων του ελληνικου λαου.Δεν την γλυτωνει κανεις την Θεια Δικη.Πηρε το καλαθι να ψωνισει ;;; Δηλητηριο στο στομαχι του θα γινουν.Τι αναγκη εχει σε βαρος ψυχων ειναι οτι καταπινει.Βουρκος θα γινεται στο στομαχι του οτι βαζει.Ντροπη και αισχος!!!

  14. Αυτό το επάγγελμα γιατί λειτούργημα δεν το λες έχει πολύ σαπίλα. Μόνο χρήμα, δόξα , καριέρα, όνομα,τουπέ και ανθρωπιά ανύπαρκτη.

  15. Εαν δεν παισουν κ καρπαζιες δεν γίνεται τίποτα με τα λογια, μόνο έτσι θα καταλάβουν οι π@@ στηδες

  16. Στέφανε να αγιάσει το στόμα σου! Μπράβο ρε αδερφέ!!!!

  17. Συγχαρητηρια κ.Χιο !….Καθηγηταρας παρταλι ο τυπος εφαγε μεζε απο κατι Μητσοτακηδες και την εκανε λαμογια (εθνικο σπορ)! Δουλεψε πολυ καλα για την εταιρεια μοσχαροκεφαλοι, καντηλαναφτηδες,, παγωνια και σια!

  18. είναι χρήσιμα στην ελιτ , πιστοποιημένα, μικρόψυχα, δειλά, χωρίς ευσυνειδησία και τύψεις, αλλά πλήρως υπάκουα & παθιασμένα για χρήμα καριερα και προβολή …Στέφανε άρχοντα μας έφτιαξες!

  19. Την στιγμη που ειπε “δεν μιλαω με ανθρωπους της νυχτας” επρεπε να φαει μια ΧΑΣΤΟΥΚΑ απο τον Στέφανο και να βλεπει αστρακια και πιγολαμπιδες.

  20. Παλιό δολοφόνε έτσι και πάθει τίποτα η αδερφή το λιγότερο που θα πάθεις θα είναι αυτό που σου έκανε ο Χίος!!!

  21. Έτσι Στέφανε… Στα μανταλάκια…ν αρχίσει η αποκαθήλωση….

  22. Συψας υποκοριστικό απο την Σήψη. Ονομα και πράγμα. Μαζικός Δολοφόνος.

Comments are closed.