ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! Προστασία από την ασύρματη ακτινοβολία. Πώς γίνεται

Κοινοποίηση:
the-internet-4899254_640-photo-by-ADMC-from-Pixabay-min

Μεγάλος ντόρος γίνεται τελευταία σχετικά με τις εγκαταστάσεις κεραιών 5G, καθώς είναι εκατοντάδες αυτές που έχουν ήδη τοποθετηθεί σε όλο τον πλανήτη, ενώ συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς να αυξάνονται αριθμητικά, καθημερινά.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος από αυτές, ενώ οι ίδιες οι εταιρίες υποστηρίζουν το εντελώς αντίθετο.

Ωστόσο, ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος, η νέα εποχή της ασύρματης τεχνολογίας καθώς και κάθε είδους ακτινοβολία που δεν είναι φυσική, ενδέχεται να μην είναι και τόσο φιλική σε κάποιους ανθρώπους για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι η κατάσταση της υγείας του καθενός.

Ό,τι και αν πραγματικά ισχύει, σχετικά με την επικινδυνότητα ή μη των κεραιών αυτών, είναι γεγονός ότι πρόκειται για μια τεχνολογία η οποία εγκρίθηκε παγκοσμίως και οι εταιρείες τεχνολογίας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανατρέψουν τους ισχυρισμούς που δυσφημούν τόσο τα αποτελέσματα της λειτουργίας τους όσο και την εγκατάστασή τους.

Αν και υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, πολλές κινήσεις σε διαφορετικές χώρες ενάντια σε αυτήν την ασύρματη τεχνολογία, οι εγκαταστάσεις συνεχώς πυκνώνουν και πληθαίνουν. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχουν κάποιοι τρόποι προστασίας.

Όταν ένα ηλεκτρόνιο φορτίζεται με αρνητική ηλεκτρική ενέργεια και επιταχύνεται, δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο γνωστό ως EMF .

Τα EMF προέρχονται από μια περιοχή συχνότητας ακτινοβολίας που ονομάζεται “φάσμα ακτινοβολίας”. Αυτό το φάσμα είναι που επεκτείνει την ακτινοβολία στους ανθρώπους, καθιστώντας το ζήτημα επικίνδυνο. Υπάρχουν, λοιπόν, πολλές περιπτώσεις όπου μια τέτοια ακτινοβολία θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνη για την υγεία.

Μια τέτοια έκθεση σε ακτινοβολία θα μπορούσε να προκαλέσει μια ασθένεια που ονομάζεται ηλεκτροευαισθησία . Αυτή η ασθένεια δημιουργεί μια σειρά συμπτωμάτων που ποικίλλουν ανάλογα με την έκθεση σε ασύρματη ακτινοβολία.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτιμά ότι το 3% του παγκόσμιου πληθυσμού πάσχει από ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία (EHS), μια ασθένεια που χαρακτηρίζεται από υπερευαισθησία στην υψηλή και χαμηλή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Το EHS δεν είναι αναγνωρισμένη ιατρική διάγνωση, αν και υπάρχει σημαντικός αριθμός ατόμων που ισχυρίζονται ότι έχουν τα συμπτώματα, σύμφωνα με το  lensculture.com

Τα συμπτώματα αυτής της σύγχρονης ασθένειας θα μπορούσαν να σχετίζονται με ναυτία, ζάλη, αποπροσανατολισμό, απώλεια συνείδησης, ημικρανίες, κατάθλιψη, προβλήματα συγκέντρωσης και πολλά άλλα, βάσει μελετών που έχουν γίνει σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές ασύρματης τεχνολογίας.

Όμως, η τεχνολογία προχωράει και για να είναι αποτελεσματικότερη, π.χ. για να συνδεόμαστε σε περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα και να έχουμε πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες, χρειάζονται πολύ πιο ισχυρά κανάλια από τις προηγούμενες γενιές.

Υποστηρίζεται, λοιπόν, ότι υπάρχει τρόπος να έχουμε την νέα τεχνολογία και ταυτόχρονα να μην κινδυνεύουμε τόσο πολύ από αυτήν – στην περίπτωση που υπάρχει κάποιος κίνδυνος.

Εκείνο που πρέπει να γίνει σαφές είναι πως η μέθοδος που αναφέρεται στην συνέχεια, δεν είναι επιστημονικά επιβεβαιωμένη, κατά συνέπεια ανήκει στον χώρο της ψευδοεπιστήμης, ή των ανυπόστατων ισχυρισμών, όπως συνηθίζουν να λένε οι σκεπτικιστές. Όμως, δεν έχετε να χάσετε κάτι αν την εφαρμόσετε.

Αν, λοιπόν, δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να αποφύγετε την έκθεση σε δίκτυα Wi-Fi, 5G,4G,κλπ και γενικότερα την ασύρματη ακτινοβολία, αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να προχωρήσετε στην αποσύνδεση όλων των συσκευών που συνδέονται με το Wi-Fi. είτε πρόκειται για υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα, tablet, iPad ή οτιδήποτε άλλο, αν η μη χρήση εξοπλισμού συνδεδεμένου με ηλεκτρική ενέργεια που θα μειώσει την έκθεση σε μαγνητικά πεδία ακτινοβολίας, δεν είναι εφικτή για εσάς, το μόνο που σας απομένει είναι το εξής:

Τα ευκολότερα μέτρα που μπορούμε να λάβουμε είναι, χωρίς αμφιβολία, η σύνδεση με το περιβάλλον μας, με τη Γη. περπατώντας χωρίς παπούτσια, με γυμνά πέλματα, στην άμμο, στην παραλία, στο γρασίδι του κήπου, στο χώμα ή στο κοντινό άλσος. Το άγγιγμα το δέντρων, το αγκάλιασμα των κορμών τους, το χάιδεμα των φύλλων, λειτουργούν σαν αποφορτιστές.

Γενικότερα η επαφή με την Φύση, βοηθάει στην αποφόρτιση πολλών ακτινοβολιών από πάνω μας

Η υγιεινή διατροφή με παράλληλη χρήση συμπληρωμάτων που έχουν βάση το ιώδιο, το θείο και τις βιταμίνες, είναι ένας ακόμα τρόπος που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία μας από την ασύρματη ακτινοβολία.

Μπορεί όλα αυτά να φαίνονται μικρά και ασήμαντα πράγματα που, όμως, όλα μαζί, θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην προστασία των εαυτών μας αλλά και των εαυτών μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: