ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ! Σκουπίδια, ξερόχορτα, σαβούρα παντού εν μέσω καύσωνα στους δρόμους – Βράζουν από οργή οι δημότες [ΦΩΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ]

Κοινοποίηση:
marousi4

Σωρηδόν έρχονται οι καταγγελίες των δημοτών Αμαρουσίου σχετικά με τον απέραντο σκουπιδότοπο που έχει μετατραπεί ο δήμος με ευθύνη του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Όπως καταγγέλλουν οι πολίτες η κατάσταση που θα δείτε παρακάτω είναι ίδια εδώ και αρκετές μέρες, τουλάχιστον 10. Ένας απέραντος σκουπιδότοπος, ξερόχορτα παντού παρατημένα εδώ και τουλάχιστον 10 μέρες, αλλά κανένας από τους απόγονους των Πατούληδων δεν φιλοτιμιέται να τα μαζέψει ώστε να μην καούν σπίτια εν μέσω αντιπυρρικής περιόδου.

Δείτε αρχικά το παρακάτω βίντεο:

Δείτε και εδώ τα παρατημένα ξερόχορτα μέσα στο λιοπύρι:

Δείτε και εδώ:

marousi4 marousi2 marousi1

Και για bonus, πάρτε και μία λακκούβα με κούφιο οδόστρωμα.

marousi3

Να τον χαίρεστε εκεί στο Μαρούσι, όσοι τον ψηφίσατε. Να το ξανακάνετε όταν θα έχετε καεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο χειροτερος δημαρχος που ειχε διαχρονικα το Μαρουσι,Αν περπατησετε στις περιοχες περιξ του κεντρου π.χ.οδος Ροδου συνοικια Αγ.Νικολαου μονο στη μεση του δρομου μπορεις να τον διασχισεις,κατεστραμενα πεζοδρομια,ακλαδευτα δεντρα,εισοδοι παρκιν αλλη χαμηλοτερα ,αλλη ψηλοτερα με αποτελεσμα κανεις να μη μπορει να περπατησει σε αυτα.Ο Αμπατζογλου ζει στον κοσμο του!

  2. Στέφανε έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που είπες για τον Δήμο Αμαρουσίου πάλι επιεικέστατος ήσουνα αλλά εκτός από τον Αμπατζόγλου και τον Πατούλη έπρεπε να πεις και για τον προηγούμενο δήμαρχο πριν τον Πατούλη αλλά πιθανότατα δεν τον γνωρίζεις.

  3. Νομεθετησαν (ενας ηλιθιος αξιωματικος αποστρατος εφτιαξε το νομο) με σκοπο της απαλλοτριωση των περιουσιων σας ……ΜΕγαλος πατριωτης ο αξ/κος. Δουλευει τωρα υπερ των funds…..

  4. ας κανει το μακελειο ενα ρεπορταζ στην συγκεκριμενη περιοχη

    ας περασει την γεφυρα απεναντι απο το υπουργειο παιδιας

    ολοι οι δρομοι κλειστοι προς την οδο βυρωνος

    επι πατουλη η περιοχη ψαλιδι εκει στο μαρουσι εχουν ολους τους δρομους κλειστους προς την οδο βυρωνος

    καντε ρεπορταζ και πιεστε τον δημαρχο αμαρουσιου να τους ανοιξει ολους τους δρομους

    οι δρομοι δεν ειναι τσιφλικι κανενος

  5. Μην ανησυχείτε, δεν είναι μόνο στο Μαρούσι αυτό το χάλι. Ελάτε και στην Αγία Παρασκευή που έχουμε και από τα υψηλότερα δημοτικά τέλη να δείτε ομορφιές. Όχι μόνο τα ξερά αλλά και σκουπίδια κάθε Σαββατοκύριακο μένουν στους δρόμους μέχρι να ξημερώσει Δευτέρα. Οι διπλανοί δήμοι Παπάγου, Χολαργού, είναι πεντακάθαρα όλα.

  6. Στους περισσότερους Δήμους συμβαίνει αυτό. Μετατοπίστηκε το έφλεκτο υλικό. Τώρα βρίσκεται δίπλα στους δρόμους και στους δημόσιους υπαίθριους χώρους. Νομοθέτησαν για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους και τώρα τους γύρισε. Στους Δήμους ποιος θα ασκήσει διώξεις για αυτό το χάλι; Μετέτρεψαν τους δρόμους σε εστίες κάτι που σε περίπτωση φωτιάς θα κλίσει τους δρόμους. Μήπως ήρθε ο καιρός να ασκηθούν διώξεις προς τις άχρηστες και επικίνδυνες αρχές;

Leave a Response