ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ -ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ- ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ- ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ – ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;; ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ Γ. ΠΟΥΡΝΑΡΑ: ΦΤΑΙΕΙ Ο «ΔΙΑΒΟΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Με την αδιανόητη δημόσια επίκληση του «Διαβόλου», κάτι που για πρώτη φορά γίνεται από δημόσιο πρόσωπο, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιώργος Πουρνάρας, προσπαθεί να δικαιολογήσει την πύρινη καταστροφή στην χώρα και την αδιανότητη ανικανότητα των δυνάμεων πυροπροστασίας να σώσουν ακόμα και την αποθήκη πυρομαχικών του βασικού πυλώνα της αεράμυνας στο Αιγαίο, της 111 ΠΜ.


Για τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας (της, ποιας;) Β.Κικίλια, «φυσικά» απέδωσε στην κλιματική κρίση το γεγονός ότι ανατινάσσονται οι αποθήκες της ΠΑ, και κάηκε το 1/4 της Ρόδου, ενώ θα μπορούσε να περιοριστεί η φωτιά στα πρώτα στάδια.

Για την χθεσινή ντροπιαστική ημέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου όλος ο πλανήτης μιλάει για την ανατίναξη της αποθήκης όπλων και πυρομαχικών της 111 ΠΜ, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής είπε ότι ευθύνεται «Τρίγωνο του Διαβόλου» (!), δηλαδή μεγάλες θερμοκρασίες, χαμηλή υγρασία και ισχυρός άνεμος… λες και κάθε χρονιά δεν υπάρχουν οι ίδιες συνθήκες.
Και βέβαια από που και ως που επικαλείται τον Διάβολο; Έχει ασπαστεί κάποια άλλη θρησκεία εκτός από την Χριστιανική Ελληνορθόδοξη;

Διότι και μόνο η επίκληση του Διαβόλου, είναι βαρύ αμάρτημα αν δεν το ξέρει, πόσω δε μάλλον δημοσίως.

Για τις «παπάτζες» Κικίλια περί καιρικών συνθηκών και κλιματικής κρίσης, να θυμίσουμε πως το 1987 πέθαναν επίσημα πάνω από 1500 άτομα από τον καύσωνα, αλλά δεν ανατινάχθηκαν αποθήκες της Πολεμικής Αεροπορίας.
Τα ίδια έχουν συμβεί βέβαια σε άλλες χρονικές περιόδους με πυρκαγιές.

Το ζήτημα δεν είναι μόνο οι πυρκαγιές αλλά και τα αποτελέσματα αυτών και η ανικανότητα αντίδρασης στην ανάσχεση αυτών των πυρκαγιών.
Βέβαια να πούμε ότι στην περίπτωση ανατίναξης αποθήκης στην 111 ΠΜ τεράστιες ευθύνες έχει η στρατιωτική ηγεσία που είναι υπεύθυνη για την ασφάλειά της.

Διότι αν με μια απλή πυρκαγιά, ανατινάζονται οι αποθήκες όπλων και πυρομαχικών της 111 ΠΜ, τι θα γινόταν σε περίπτωση πολέμου σε απευθείας πλήγμα της τουρκικής Αεροπορίας;
Μην ξεχνάμε πως για πρώτη φορά στην ιστορία, μαχητικά αεροσκάφη της κορυφαίας Πτέρυγας Αεράμυνας του Αιγαίου εγκατέλειψαν το αεροδρόμιο για να διασωθούν.

Ούτε σε πόλεμο δεν επικρατούν τέτοιου είδους καταστάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Είστε λάθος όλοι σας!! Αδίκως τον βρίζετε στην ουσία λέει την αλήθεια διότι διάβολος = Κούλης… από αντίληψη σκίζετε…..

  2. με κατι λεσια σαν και εσενα πουρναρα χασαμε την χωρα Σαν και εσενα κοπρια

  3. Και ο Διάβολος να τις βάζει δεν κάνει τίποτα αν δεν πάρει την άδεια του Θεού. Όλοι οι δαίμονες ένα όνομα τρέμουν: ΚΎΡΙΟΣ ΙΗΣΟΎΣ ΧΡΙΣΤΌΣ. Κατάλαβες βλάκα;

  4. …..ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!…Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!!…ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΡΑΜΑ!!…

  5. Η κλιματική αλλαγή δημιουργείται για συγκεκριμένους σκοπούς….η φύση, το περιβάλλον, το κλίμα απλά αν αφεθεί κάνει τον κύκλο του….π.χ. πόσες σοβαρές δενδροφυτεύσεις έγιναν μετά από κάθε πυρκαγιά, πόσα μέτρα προστασίας….τίποτα,..άρα…

  6. Επειδή κάποιος σωστά είπε και για τους παπάδες, έρχεται μίζα και για τις νέες ταυτότητες. Οι μητρο-μπολίτες που κλείσανε τις Εκκλησίες για τα εμβόλια της μίζας και μετά δέχτηκαν Ανάσταση στις 9(γιατί 12 φαίνεται έβγαινε ο κοροιδοιός), τώρα θα …αναθεωρήσουν για τις νέες ταυτότητες που παλιά τις λέγανε χάραγμα! Θα πέσει το παραδάκι από την κυβέρνηση και δεν θα είναι το χάραγμα! Στεφανάρα, πρόβαλε τα Συλλαλητήρια κατά των νέων ταυτότητες στην Θεσσαλονίκη στις 3 Σεπτεμβρίου και Αθήνα στις 10 Σεπτεμβρίου. Να είμαστε εκατομμύρια απέναντι στους λαθρολάγνους ανθέλληνες πολιτικούς και τους Μητρο-μπολίτες που είναι βέβαιο ότι θα τα γυρίσουν όπως και ο Γεωργιάδης που παλιά μας καλούσε να αντισταθούμε και να μην πάρουμε τις νέες ταυτότητες! Μέχρι που πήρε υπουργείο και σταμάτησε η αντίσταση του! Βάλε τα βίντεο Στέφανε.

  7. Και η κλασματικη αλλαγη και ο Διαβολος,και το τριγωνο των Βερμουδων και του Πανοραματος και η σαγιοναρα του Αη Χασου και ο,τι γουσταρετε.ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ,ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.Αλλιως,καθηστε πισω απο τις σκωροφαγωμενες γριλλιες,οπως οι κωλογριες με ανοια να σχολιαζετε οποια περναει.Και επιτελους συνανθρωποι,μαθετε να εχετε απαιτησεις και απο τον εαυτο σας και απο αυτους που πληρωνουμε.Αλλιως θα μας διασυρουν προπηλακιζουν και θα μας περιγελουν.Ηδη μας θεωρουν εξαιρετικα κρετινους.

  8. Πολυ σωστα το 1987 με τους 1500 νεκρους απο τις φινικες ζεστες δεν ειχαν μερος στα ψυγεια των νοσοκομειων να βαλουν τους νεκρους, και τους βαζανε στα ψυγεια ψριγκο του οσε, μας δουλευουνε ψιλο γαζι για κλιματικη αλαγη. Θελουν ολοι σκοτωμα τα καθικια του κερατα , η δουλεια τους ειναι να καταστρεψουν την ελλαδα και τον Ελληνισμο.Θανατος σε ολους προδοτες που προκυνουν τον σατανα.

  9. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ

  10. Οι μογγολοι εχουν σχεδιο και το υλοποιούν λιγο λιγο για να μη φανούν.
    Γιαυτο και μας στειλαν 2 αεροπλανα για ξεκαρφωμα.
    Δεν θελουν να κανουν πολεμο γιατι ξερουν κανεις δεν θα τους υποστηριξει εκτος απο πακισταν αζερμπαιτζαν και ρωσια.
    Ξερουν πολυ καλα οτι τα καστρα πεφτουν απο μεσα κι αυτο κανουν αυτο εκαναν και πριν και δεν θα σταματήσουν ποτε τους.
    Εμεις κατα τ αλλα προσπαθουμε δια της διπλωματικης οδου να τα βρούμε

  11. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ : ΠΑΠΑΔΕΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ -ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

  12. Μήπως φταίει το τρίγωνο των βερμούδων; Τον Θεό δεν τολμάνε να τον πιάσουν στο στόμα τους. Μουνόπανα. Ο συγκεκριμένος σκατόφατσα!

  13. τωρα τι σοκαρεσαι; δεν καταλαβαινω. αν και ο τυπος πρεπει να παραιτηθει και να του αποδωθουν και εκεινου ευθυνες, αυτο που ειπε περι τριγωνου του διαβολου ηταν πιο λογικο απο αυτα που πιστευουν οι μισοι και βαλε αναγνωστες του σαιτ που εχουν βασισει ολη την πορεια του εθνους σε μαρμαρωμενους βασιλιαδες, σε προορησεις γερονταδων και θεικες παρεμβασεις . ο δε νατσιος μπηκε στη βουλη απο ανθρωπους που πιστευουν οτι θα μας σωσει η παναγια. εδω εχει διαλυθει ολο το κρατος και αυτοι αντι να σοβαρευτουν αμολανε αετο

  14. Στεφανε ολα τα στρατιωτικα αεροδρομια εχουν πυροσβεστικο σταθμο με 2 τουλαχιστον οχηματα!Εχω υπηρετησει και ξερω τι λεω.Ας μας πουν τι εκανε η πυροσβεστικη του αεροδρομιου για να σβησει την φωτια!

  15. Παιδες! Ας υπενθυμισουμε, οτι η Ελλαδα μας Ε’β’ραιοκρατειται και Μασω.νοκρατειται! Και επ’ αυτου, δεν χωρα ουδεμια αμφισβητηση! Τελος! Ως εκ τουτων, θα θεωρησουμε εστω και αναγκαστικα λογικο, το να εχουν καταληφθει ολα τα καιρια ποστα, απο δαυτους! Εξαιρεση φυσικα, δεν αποτελει ουτε ο Γ.Πουρναρας! Δεν γνωριζω, σε ποια απο τις δυο κατηγοριες ανηκει! Εκεινο που εψαξα ομως, ηταν να δω σε ποιο χερι, φορα την βερα! Και! Ω! Τι συμπτωση! Την φορα, στο αριστερο! Αρα δεν ειναι, Χριστιανος Ορθοδοξος! Αφηστε, που επικαλεστηκε τον “Αφεντη” του! Οπως συνεβη στο παρελθον, με καποιους πολιτικους, που ηταν προθυμοι να συνεργαστουν μαζι του, για την “Σωτηρια” της Χωρας!
    Π.χ. Ντορα Μπακογιαννη!

  16. Δες το βίντεο με την άτυχη αγελάδα που ξεψυχάει ανίκανε και ενώ αυτή η ψυχούλα βρίσκεται πλέον στον παράδεισο σε περιμένει η κόλαση για να καεις πατοκορφα χρήσιμε ηλίθιε

  17. Το ότι είσαι μαλάκας δεν παίζει κανέναν ρόλο στό τρίγωνο ρε γιδοβοσκέ ;

  18. Λίστα Πέτσα, μίζα στους …ειδικούς(στη μίζα) και κλείσιμο Εκκλησιών(με τους Μητρο-μπολίτες να υπακούν) ήταν το τρίγωνο του κοροιδοιού. Ανεμβολίαστοι, ήρωες υγειονομικοί σε αναστολή και παρενέργειες και θάνατοι από τα μπόλια ήταν το τρίγωνο που ξεσκέπασε τους ελεεινούς μιζαδόρους των μπολιών και των λοκντάουν και των μηνυμάτων για να βγάλεις τον σκύλο σου βόλτα!

  19. Στέφανε, είναι και το τρίγωνο Ζάεφ, Ερντογάν, Σόρος για τους Κουλοτσιπροανδρουλάκηδες,τους λάτρεις των λαθρομεταναστών. Είναι και το τρίγωνο Βορίδης, Πλεύρης, Γεωργιάδης που συντάσσονται με το Κεερφα των λαθρομεταναστών κατά Ηλία! Είναι και το τρίγωνο των ακαταδίωκτων Τσιοδροπαγωνοβασιλακόπουλων που ανησυχούσαν για τον κοροιδοιό στα εστιατόρια(που απαγόρευαν την μουσική γιατί θα μιλάγανε δυνατά οι πελάτες) και δεν λέγανε κουβέντα για τα χοτ σποτ των χιλιάδων συνωστισμένων λαθρομεταναστών! Πολύ …τρίγωνο και ακαταδίωκτο στο ανθελληνικό τόξο! Για μίζες ….δεν ξέρω αλλά πιστεύω τον Γεωργιάδη που έλεγε για siemens τότε στον Καρατζαφέρη όπως και για τις νέες τσυτότητες που έλεγε να μην τις πάρουμε! Τώρα θα πει να τις πάρουμε!!!

  20. Είναι δυνατό να εξάγει η ίδια η Theon Sensors θερμικές ΔΙΟΠΤΡΕΣ στον Αμερικανικό Στρατό και να μη διαθέτει μια η Ηγεσία της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ενώ χομπιστες διαθέτουν 2 χιλιάρικα και αγοράζουν;
    Είναι δυνατό να μην ανυψώνει drone η Πυροσβεστική και η Αστυνομία για καταγραφή – χαρτογράφηση των πυρκαγιών και να ανυψώνουν ιδιώτες δείχνοντας τα πολλαπλά μέτωπα της φωτιάς και προδίδοντας τη συνεργεία της Πολιτικής Ηγεσίας και της Πυροσβεστικής Διεύθυνσης στον Εμπρησμό της χώρας; (drone ειχαν ανυψώσει ΜΌΝΟ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΣΤΗ ΒΌΡΕΙΑ ΕΎΒΟΙΑ) και σε 1 ώρα έσβησαν τη φωτια.
    Έχει η Ελλάδα πρόσβαση στο πρόγραμμα Echellon και σαν χώρα του ΝΑΤΟ της παρέχονται όλες οι δορυφορικές πληροφορίες και δεν μπορεί η Στρατιωτική Ηγεσία να δει και να αναφέρει ότι ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ από 1000 κατευθύνσεις ταυτόχρονα??
    2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν και συμβαίνουν και τα 2
    Πρωτο :ΕΊΝΑΙ ΚΟΥΤΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ:ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΣΤΑ ΑΝΏΤΕΡΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟΥΣ, ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΝ ΑΠΡΑΓΟΙ ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΣ ΜΌΝΟ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΡΟΤΙΜΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΕΊ Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΛΈΞΟΥΝ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥΣ
    ΕΝΏ ΕΣΕΙΣ ΒΛΈΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΎΠΝΟ ΣΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΆ ΚΑΛΏΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΑΛΙΣΜΑ ΧΌΡΤΩΝ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΣΑΣ GAM@NE ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΊΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΌΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΤΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΕΊΝΑΙ ΙΚΑΝΟΊ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΌΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΉΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ…
    Y. Γ: Το να αφήσεις βόμβες των 1000 λιβρων κάτω από ένα υπόστεγο ενώ δηλώνεις ότι έχεις ακραία θερμές καιρικές συνθήκες και καύσωνα σε καθιστά ταυτόχρονα ΚΟΥΤΌ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΤΕΜΠΈΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΌΤΗ. ΟΠΌΤΕ ΑΡΧΗΓΈ ΤΗΣ.. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ:ΌΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΑΣΜΌ ΘΑ Σ ΠΟΥΝΕ ΌΤΙ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑΝ ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΎ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΈΨΕΙΣ

  21. Κρυφογελάνε οι καλοί μας … ” γείτονες ” !

    1. Τι κρυφογελανε εχουν πεσει κατω απο τα γελια. Ελλας – Γελλας

Comments are closed.