ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΜΕ ΑΙΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ. “ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ” ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
anatropi-ix-ktiri-768x480

1.Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών Πύργου – Νεκρός 43χρονος δικυκλιστής στο ύψος της Γαστούνης

Ένας άνδρας ηλικίας 43 ετών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.

Το μηχανάκι που οδηγούσε ο 43χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μικρό φορτηγό, στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων.

troxaio_gastouni-2
troxaio_gastouni-3

 

Ο άτυχος άντρας υπέστη βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για κάτοικο Γαστούνης.

troxaio_gastouni-4

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας.
2.Θρήνος στο Δομοκό – Δεν τα κατάφερε ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίοΔεν τα κατάφερε τελικά ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων στο Δομοκό.

Μετά από τέσσερις μέρες άνισης μάχης στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το Δομοκό.
Το κακό είχε γίνει στις 03:30’ τα ξημερώματα στην είσοδο του Δομοκού, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο εκτός του 27χρονου, επέβαινε και ένας ακόμη νέος 16 ετών, βρέθηκε στα χωράφια.

Από την εκτροπή – ανατροπή οι δύο νέοι πετάχτηκαν εκτός οχήματος, με τον 27χρονο να τραυματίζεται σοβαρά, ενώ πιο ελαφρά χτυπημένος βρέθηκε ο 16χρονος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε πρώτα στο Κέντρο Υγείας Δομοκού που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε το τροχαίο και ακολούθως διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ο 27χρονος μπήκε αμέσως στο χειρουργείο φέροντας σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακολούθως εισήχθη στη ΜΕΘ, ενώ ο 16χρονος νοσηλεύτηκε χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Για τέσσερις μέρες το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας προσπάθησε να αναστρέψει την κατάσταση, δυστυχώς όμως ο 27χρονος το πρωί της Πέμπτης (29/12) υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

3.Δύο νεκροί και ένας τραυματίας σε τροχαίο στην εθνική οδό Έδεσσας-Φλώρινας

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε, λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί, στο 8ο χλμ της εθνικής οδού Έδεσσας-Φλώρινας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 68χρονος συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του ίδιου και μιας 65χρονης που επέβαινε στο δεύτερο ΙΧ.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο 79χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

4,Χανιά: Σφοδρό τροχαίο στην Εθνική Οδό – Εγκλωβίστηκε μια γυναίκα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Χανίων Κισσάμου στο ύψος του κόμβου του Βαμβακόπουλου μετά από ανατροπή οχήματος.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα ένα όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο τσιμεντένιο διάζωμα που βρίσκεται κατά μήκος της Εθνικής Οδού.

 Στη συνέχεια από την σφοδρότητα της σύγκρουσης το όχημα ανετράπη και σύρθηκε για πολλά μέτρα μέχρι να καταλήξει ανάποδα στην άκρη του δρόμου στο ρεύμα κυκλοφορίας από Κίσαμο προς Χανιά.

troxaio-xania1

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία με τρία οχήματα για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας και το ΕΚΑΒ.

Μόλις οι πυροσβέστες κατάφεραν να «βγάλουν» τη γυναίκα μέσα από συντρίμμια του αυτοκινήτου, έχοντας τις αισθήσεις της, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Τραυματισμένος στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε ακόμα ένας άντρας ο οποίος επέβαινε μέσα στο όχημα και ο οποίος δεν είχε εγκλωβιστεί.

Παράλληλα στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας ΒΟΑΚ για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Σε κάθε περίπτωση εάν δεν υπήρχε το τσιμεντένιο διάζωμα κατά μήκος της Εθνικής Οδού τα όχημα θα είχε βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στην τεράστια επιχείρηση που στήθηκε και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε η πυροσβεστική υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας αναφέρθηκε ο επιπυραγός Κωνσταντίνος Μπομπορης αναπληρωτής διοικητής πυροσβεστικής Χανίων.

5.Σοκαριστικό τροχαίο με δύο νεκρούς στην Κηφισίας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες την Πέμπτη, στη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Υγεία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 2 άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο φανάρι του Υγεία, όταν ένα μοτοποδήλατο με επιβαίνοντες ένα ζευγάρι προσέκρουσε με σφοδρότητα στο φανάρι της ανόδου, καθώς κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του.

Δυστυχώς, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης έχασαν και οι δύο τη ζωή τους.

Και οι 2 επιβαίνοντες, έχασαν τη ζωή τους, ενώ προανάκριση διενεργεί η τροχαία.

 

Σπύρος Φραντζής
Σπύρος Φραντζής
Σπύρος Φραντζής
Σπύρος Φραντζής
Σπύρος Φραντζής
Σπύρος Φραντζής

821e82510d42213c52dadeb31bd1893a_XL

6.Χαλκιδική: Ένας τραυματίας μετά από τροχαίο -Στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική

Ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Νέα Καλλικράτεια, στη Χαλκιδική.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και βγήκε από τον δρόμο. Για τον απεγκλωβισμό του 62χρονου οδηγού χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.
Επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

7,Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Οδηγός απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, μετά από τροχαίο

Τραγωδία στην Μυτιλήνη, μετά από τροχαίο που συνέβη τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη (29/12).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτοκίνητο που κινούνταν στην περιοχή Παγανή της Μυτιλήνης -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- εξετράπη της πορείας του. Αμέσως μετά, στο αυτοκίνητο ξέσπασε πυρκαγιά.

Οι πέντε πυροσβέστες που με δύο οχήματα έφτασαν άμεσα στην περιοχή, προχώρησαν σε κατάσβεση της φωτιάς, βρήκαν όμως απανθρακωμένο τον άνθρωπο που βρισκόταν στην θέση του οδηγού.

Η σορός, αγνώστων στοιχείων σύμφωνα με την Πυροσβεστική, παρελήφθη από διασώστες του ΕΚΑΒ, που είχαν σπεύσει με ασθενοφόρο στην περιοχή.

 

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ο ελληνας μυαλο δεν βαζει γιατι πολυ απλα λεει δεν θα συμβει σε εμενα και την πατάει μετα και τραβαει τα μαλλιά του

  2. Ζούμε εποχές 80ς τότε που άνοιγες την τηλεόραση και στα δελτία ειδήσεων άκουγες για τους εκατοντάδες απολογισμούς νεκρών από τροχαία κάθε μέρα και στις γιορτές σε μια ελλάδα δίχως δρόμους και χωρίς οδηγική παιδεία ελληναράδων. Τα χρόνια πέρασαν οι ελληναράδες παρέμειναν ελληναράδες βλαχαδερά χωριατλαμάδες αναρχοκάγκουρες και το λαδωτήρι στα διπλώματα πάει σύννεφο. Να μην ξεχάσω και τον σύντροφο ταταρογυφτοπίθηκο που ήρθε από το καραπαλσταν και το μόνο που οδηγούσε ήταν γάιδαρος αλλά τώρα έγινε ευρωπαίος.

  3. Σκεφθείτε να μην είχαμε τον σερίφη τον Τάκη τι θα γινότανε, ευτυχώς που μας προστατεύει αυτός ο άξιος άνθρωπος, Τάκη σκέπτομαι να σε ψηφίσω ρε γίγαντα

  4. οταν ψοφανε οι καγκουρες ειναι ημερες χαρας

  5. σ ενα βοθροσυστημα ολα να τα περιμενει κανεις….

  6. Άλλοι οδηγούν πιωμένοι,άλλοι φεύγουν πάνω στο τιμόνι από ξαφνικίτιδα,άλλοι τρέχουν σαν τρελοί,ιδού τα αποτελέσματα,σκοτωθείτε αβέρτα

  7. ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    1)Εαν δεν ηταν επιτηδες , τοσα χρονια θα βαζανε προστιμα για ταχυτητα με καμερες.
    2)Θα βαζανε μπαρακια και πεζουλια στα στενα των πολεων για να μην τρεχουν σαν τρελοι.
    3)Θα βαζανε μαθηματα συμπεριφορας για ανωτερο οριο και στους μεθυσμενους μαθηματα δυστυχηματων.
    4)Θα φτιαχνανε ολους τους δρομους με μονη λωριδα και με τοιχο ψηλο.
    5)Δεν θα αφηνανε να κυκλοφορει αμαξι χωρις ασφαλεια,κτεο με πληρωμενο το σημα.
    6)Και οι ποινες θα ηταν ποινες και οχι εκλογικα ρουσφετια.

    ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    1. Δε το κάνουν επίτηδες, απλά μας έχουν γραμμένους. Δε τους απασχολεί αν ζούμε ή πεθαίνουμε!

  8. Δυστυχως υπαρχει ελλειψη παιδειας ειναι κι ο κοσμος καραστρεσαρισμενος και χαπακωμενος τουλαχιστον με τα ηρεμιστικα του….. η τροχαια τι παραπανω να κανει? Στα μηχανακια οι 9 στους 10 ειναι χωρις κρανη και παει λεγοντας με τα ορια ταχυτητας και προσπερασεις ολο ρισκο ακομα και στα αστικα κεντρα!

  9. ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ 200 ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΞΥΛΟ…ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΦΑΟΥΤΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙ@ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

  10. χρονια πολλα σε ολους. αφου καθονται και τρεχουνε ρε παιδια με τα αυτοκινητα και νταλγκαδιαζονται βαζουνε τερλεγκα τη νυχτα θανατου τερμα στα ηχεια και τρεχουν αυτα ειναι τα αποτελεσματα

  11. πλατεια 23 μαρτιου στην καλαματα…σημερα…μετραω 450 δικικλα αφου επινα καφε και δεν ειχα τι να κανω…380 δεν φορουσαν κρανος.η τροχαια της καλαματας ειναι η χειροτερη τελικα.και αν δεν με πιστευετε καθιστε καπου και μετρηστε.το βραδυ το 20% οι ντιλιβεραδες φορανε κρανος..οι αλλοι οχι.καληνυχτα ελλαδα

    1. Τα ίδια και χειρότερα φίλε Θανάση και στο Βόιο Κοζάνης κυκλοφορούν πιτσιρικάδες χωρίς δίπλωμα και η τροχαία απλά δεν κάνει τίποτα.
      Κυκλοφορούν με τα περιπολικά τζάμπα τη βενζίνη που καίνε.
      Η χώρα έχει διαλυθεί.
      Φαντάσου να προκαλέσουν κάποιο ατύχημα όλοι αυτοί χωρίς δίπλωμα με ουσιαστικά ανασφάλιστα αυτοκίνητα.

    2. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΧΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΤΣΑ??? ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ???

    3. Οταν αναλάβει ο Θεοδωρικάκος υπουργός θα μαλώσει όσους δεν φορούν κράνος.

Comments are closed.