ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ;;; Σάλος στα σόσιαλ για τις επιχορηγήσεις του Ινστιτούτου της Λινού

Κοινοποίηση:
linou

Αντιμέτωπη με μία εντελώς άβολη, εξαιρετικά δυσάρεστη και πάντως δύσκολη κατάσταση είναι πλέον η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις και τα επικριτικά σχόλια που διατυπώνονται στα σόσιαλ μίντια και όχι μόνο, από μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα με τις επιχορηγήσεις που έχει λάβει το Ινστιτούτο «Prolepsis» της Αθηνάς Λινού.

Επιχορηγήσεις που ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία πενταετία και προέρχονται (αυτός είναι και ο λόγος της κατακραυγής) από τις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας (κυρίως) και Πελοποννήσου. Και οι δύο ελεγχόμενες από τη ΝΔ, με τον Φάνη Σπανό στην πρώτη και τον Παναγιώτη Νίκα (ως τον Οκτώβριο του 2023) στη δεύτερη.
Είναι γεγονός ότι η συνεργασία του Prolepsis με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είχε ξεκινήσει από νωρίτερα (επί Κώστα Μπακογιάννη μάλιστα), αλλά από το 2016 έως και το 2019 οι επιχορηγήσεις έφτασαν στις 950.000 ευρώ. Από το 2020 έως και φέτος το ποσό εκτινάχθηκε στα 3.900.000 ευρώ. Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου το Ινστιτούτο έλαβε πέρσι ποσό 220.800 ευρώ.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου επικρίνουν την κυρία Λινού, θεωρώντας ότι λόγω αυτών των συνεργασιών με Περιφέρειες που ανήκουν στην κυβερνητική παράταξη είναι εξαιρετικά «φιλική» προς κυβερνητικά στελέχη. Συνδέουν δε τη δυνατότητα του Ινστιτούτου να εξασφαλίζει επιχορηγήσεις με την «εύκολη ευαισθησία», όπως λένε ότι έδειξε στο επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη και τη σύμβουλο του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή και το οποίο οδήγησε στη διαγραφή του Χανιώτη βουλευτή από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

 Όπως και να έχει πάντως, αυτή η ιστορία με τις επιχορηγήσεις έρχεται να ενισχύσει την πίεση από μέλη και στελέχη του κόμματος προς την ηγεσία, να άρει τη διαγραφή του κ. Πολάκη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ο ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ. Ο σπειρει ο ανθρωπος αυτο και θερισει.

  2. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!! ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!!

  3. …η ακρίβεια σαρώνει τα πάντα , το δημογραφικό στα τάρταρα …κατάθλιψη και χάος για το λαό αλλά για κάποιους δήθεν αριστερούς και δεξιούς βρέχει εκατομμύρια … τα σκάνδαλα αμέτρητα … άντε να ξυπνάμε σιγά σιγά , έχουμε ένα ολιγαρχικό ελιτίστικο σύστημα που εκπροσωπεί τα ξένα και τα δικά του συμφέροντα

  4. Χρηματα επιγορηγηση του σεφταλια σε μια…. γρια που ζηλεψε το ινστιτουτο του… αντιστασιακου τσιπουρα! Κλωτσες ολοι με πρωτη τη κουλαρα και restart!

  5. Έχει καταντήσει γελοία αυτή η γυναίκα με την συμπεριφορά της! Με τι δικαίωμα το κράτος επιχορηγεί με εκατομμύρια έναν ιδιωτικό φορέα!!!! και τα στερεί από τους φορολογούμενους πολίτες!!! Γερή μπάζα έκανε η Λινού, αν και πρεσβυτέρα!!!!!!!! Ελπίζω ότι ο Θεός αργεί αλλά δεν λησμονεί όλους αυτούς που μας δουλεύουν!!!

  6. Αυτη επρεπε να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ μετα την πανδημια.. αλλα που

  7. Με ποιό δικαίωμα μιά Περιφέρεια δίνει χρήματα και μάλιστα τόσα εκατομμύρια σε ένα ιδιωτικό Ινστιτούτο; Κάπως έτσι θα γεμίζει δημόσιο χρήμα και το “αυτοχρηματοδοτούμενο” Ινστιτούτο του παμπόνηρου Τσίπρα. Θα το πω για πολλοστή φορά. Σταματήστε να ψηφίζετε τους ίδιους και τους ίδιους. Στείλτε τους στο σπίτι τους για να αντιληφθούν ότι πρέπει να αντιμιλάνε στον εκάστοτε κομματάρχη ή αρχηγό. Η Ελλάδα κατάντησε μιά γελοία χώρα, που τα λαμόγια περνάνε καλά διότι τα τούβλα οι ψηφοφόροι πληρώνουν στα τυφλά τους κατέχοντες την εξουσία.

  8. Άντε ρε κοροϊδα αυτά είναι τα λιμα… απ’ τα μπόλια έγινε η μπάζα η καλή !!!!!!!!! Άντε Κορο’ι’δα του Κορο’ι’δοιου… ευχαριστούμε που τρέξατε σαν τα βόδια για να μπορούμε εμείς να κλαίμε και μέσα στη Βουλή !!!

  9. Επιστημονική Κ@@ριολα !!! Με το Ιατρικό το γάντι τις αρπάζουν τις μιζουλ€ς τις ακαταδιωκτες…και ύστερα μας κάνουν τις κλαμ€ν€ς π@τσ@βουρ€ς !!! Ουστ ρε κατσαρίδα που έστειλες… κόσμο και κοσμακι μονάχα για να βγάλεις “μαύρο” παραδακι !!!
    Άκου κλαμενο ν.μ.υ θα έρθουνε κρεμάλες και τότε να δ€ις κλάματα…στα χρώματα του € !!!

  10. Δακρυα του κροκοδιλου
    απ της Λιννου τα Ματια
    καθε φορα που τα θωρω
    με κανουνε κ……Ε οχι και κομματια!
    μαλλον να νιωθω πιο αγαθος
    θα ητανε το πρεπον
    σιγα να μην την ενοιαζε
    αρπαξε φαε πιε τον
    τρανη κονομα φαγανε να μας πουλανε φολες
    ηταν ακαταδιωκτες ολοι τους οι καρ@@λες
    Καντε και καθαριοσατε λεγαν και ξανακαντε
    εμεις να κονομησουμε και εσεις καλως ψοφατε
    Ε τωρα τ αποσυρανε λαθος της Εταιρειας
    αμα ξαναρθεις στην ζωη
    θα εχεις εμπειρειας

  11. ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΕΝΑ ΡΕ ΕΥΣΙΓΚΙΝΗΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

  12. μας εξωντονουν οικονομικα και Βεβαιως Βιολογικα βαζωντας υποχρεοτικα σε καθε επαγγελματικο ΑΦΜ φορο υπερογκο απο κερδη που η κυβερνησι μας επιβαλει 15000ε οτι εχουμε, ενω αχουμε ζημια και μας βεβαιωνει φορο 4000ευρω που δεν υπαρχουν ,και το κανει για να κλεισουμε η μικροι με μαγαζακια που μεχρι τωρα βγαζαμε το φαι μας και τα εξοδα τα υπερογκα και αναγκαστικα μας εξωντονουν Δινουν ομως αφιδως δεκαδες εκατομυρια σε οτι διποτε και οποιονδιποτε κανει κακο στην Ελλαδα .

Comments are closed.