ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΟΥΛΗ!!! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ – Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ – ΣΤΟΝ “ΓΑΜΟ” ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΥΓΧΑΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΑΣΚΕΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Κατατέθηκε η πρώτη αίτηση τεκνοθεσίας από ομόφυλο ζευγάρι

Είχαν κάνει τον πρώτο πολιτικό γάμο στην Ελλάδα

Καταρρέει για μια ακόμη φορά η ρητορική Μητσοτάκη για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους στην χώρα μας. Τα ψέματα της κυβέρνησης καταρρίπτονται στην πράξη μετά τον νόμο που ψήφισε. Η πρώτη αίτηση υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλο ζευγάρι κατατέθηκε στο κράτος και αναμένεται η απάντηση.

Συγκεκριμένα, η αίτηση έγινε από τους δύο άνδρες που έκαναν τον πρώτο πολιτικό γάμο ομοφύλων στην Ελλάδα, με τους οποίους είχε επικοινωνήσει ο πρωθυπουργός για να τους συγχαρεί.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Νέας Σμύρνης. Τώρα αναμένει τώρα την απάντηση των κοινωνικών υπηρεσιών και του δικαστηρίου. Οι ηλικίες των παιδιών είναι 4 και 6 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, πρακτικά πρόκειται για δύο αιτήσεις από το ζευγάρι, που είναι μαζί 20 χρόνια και έχει τρία παιδιά. Ο ένας σύζυγος ζητά να υιοθετήσει τα δύο παιδιά του συζύγου του και ο άλλος το ένα παιδί.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Παλιά βρίζαμε τον τσύριζα ως κόμμα των λοατκι,αλλά και οι ΝΔαλήτες,κατήντησαν κανονικά φουσταριά αφού ψηφίζουν υπέρ της ανωμαλίας.Η κούλα σας αντιπροσωπεύει;Ίδιοι είστε με αυτήν την ανωμαλάρα

  2. Αφού και Μητσοτάκης ιοθετημενος από ομοφυλόφιλους γονείς είναι…. Ξεχάσατε πόσοι τον μεγάλωσαν;

  3. Ο ΛΟΑΤΚΟΥΛΗΣ είναι και άπατρις και άθεος και οι μόνες αξίες στις οποίες πιστεύει είναι η εξουσία και ο ΛΟΑΤΚισμος.Ετσι είναι ικανός να κάνει τα πάντα και με κάθε τροπο προκειμένου να εδραιώσει την εξουσία του αλλά και να επιβάλλει τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα στη χώρα

  4. Εγώ κατάλαβα ότι τα παιδιά είναι ήδη δικά τους εξ αίματος απο πρώτους γαμους τους με γυναίκες και θέλουν τώρα να υιοθετήσει τα παιδιά του άλλου.

  5. Η επανασταση της συκιας σε ολο της το μεγαλειο! Οτι η χωρα εαλω κυρ Κωλογενητρια Μητσοτακη με το μη εξυπηρετισιμο χρεος παει περιπατο? Μαλλον γιδια κυβερνας Μωυση που τρχουνε στο δανεικο μεροκαματο 2.0!

  6. Το παραδοξο και το κουφο και το τρελο και το παραλογο της υποθεσης,ειναι οτι για το νομοσχεδιο που περασε υπερ των ανωμαλων,πολλοι νεοδημοκρατες βριζουν τον κασελακη.ναι καλα ακουσατε.βριζουν τον κασελακη,λες και κυβερναει ο κασελακης.κι εγω τον βριζω,για αυτα που πρεσβευει.αλλα δεν κυβερναει ομως.κυβερναει ο αφορισμενος μιστερ μπιν.ολοι οι νεοδημοκρατες δεν ειναι προβληματικοι,αλλα ειναι η πλειοψηφια.ακρως φασιστες και χουντικοι.σου απαγορευουν να εχεις αποψη.οποιον πετυχαινω μπροστα μου απο δαυτους, “περναει” καλα απο εμενα.τρωει πολυ “ξυλο” αλυπητο.

  7. ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΣΑΚΙΣΕ ΒΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ΤΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ, ΣΑΠΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΗ.

  8. μητσοτάκη δεν είσαι απλά άρρωστος. Είσαι επικίνδυνος.
    Και κυβερνάς χάρη στους κωλόγερους. Εννοείται ότι ανήκεις στη
    σκατόφαρα των λοατκι. Είσαι όμοιος τους.

    1. Oι γέροι,τα ΛΟΑΤΚΙ και οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι οι ψηφοφοροι της ΝΔ

    2. δεν ειναι ΜΟΝΟ οι γεροι που ψηφιζουν τον πουστο-κουλη. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ. γκε γκε? μην τα ριχνουμε ολα στους γερους. αλλωστε οι γεροι εκτος του οτι εχουν κώλυμα με την νδ (λογω συνηθειας) ΔΕΝ γουσταρουν ομως και τα πουσταρια (λογω θρησκευτικων πεποιθησεων) . οποτε ΕΧΟΥΝ λογο να μην γουσταρουν την νδ.

      1. Όπως τα γράφεις είναι -εν μέρει- αλλά οι γέροι είναι αυτοί που του δίνουν πολύ μεγάλο ποσοστό γιατί δεν βλέπουν πρόσωπα. Βλέπουν μόνο κόμμα. ΝΔ λέει ο πατέρας μου 78 χρόνων και ξερό,ψωμί.

  9. αντε να σε δω τωρα πρωθυπουργε που καθε ανωμαλη μουρη απαιτει να εχει δικαιωμα στην τεκνοθεσια

    φαινεται το πρωτο χαστουκι στις ευρωεκλογες και το ευχαριστηθηκες και θες και δευτερο για να συνελθεις .,.,

    αν θελεις να λεγεσαι δεξιος θα πρεπει να αποβαλεις- απομονωσεις πουστρες και λεσβιες

  10. Κατι αλλο δεν θελουν τα λεβεντόπαιδα;
    Ε μιας και το αρχισαμε να μη τους χαλασουμε το χατήρι.
    Μηπως θελουν να πηγαινουν και απλοι πολιτες στις παρελάσεις υπερηφανιας τους;
    Καποιο επιδομα μηπως για τα τεκνα?
    Εδω εχουμε κυβερνηση με κακαλα που λυνει ολα τα προβληματα και δεν αφηνει τπτ στο απυρόβλητο….τι οχι παλι;

  11. Αχ καλέ ποσό χαίρομαι, να ζήσουν τα παιδιά! Επιτέλους όλα τα ουσιώδη ζητήματα της χώρας επιλύονται απ την κυβέρνηση μας και μόνο!

    1. Ελεος με αυτό το σχόλιο. Μακελειό σταμάτα να το προβάλεις. Διαβάσαμε την επιθυμία του βλαμένου φτάνει πιά.

Leave a Response