ΓΙ’ ΑΥΤΟ παραιτήθηκε ο Οζγκιούρ Φερχάτ! Πιστός στα σχέδια της Τουρκίας για τη Θράκη και τη Ροδόπη!

Κοινοποίηση:
Οζγκιούρ

Ο εγκάθετος Οζγκιούρ Φερχάτ θα είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΕΦ/DEB.

Ανήμερα στα γενέθλιά του ανεξαρτητοποιείται μαζί με άλλους οκτώ βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Οζγκιούρ Φερχάτ. Αναφορικά με την αποχώρησή του, σημείωσε πως από τον ΣΥΡΙΖΑ, από τη στιγμή εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη, εξέλειψε η «χάραξη πολιτικών που να ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα και στις απαιτήσεις της κοινωνίας».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει ο Οζγκιούρ Φερχάτ: “Από σήμερα έφυγα από τον Σύριζα, συνεχίζω το καθήκον μου ως ανεξάρτητος βουλευτής Μειοψηφίας για τα συμφέροντα του λαού μου”.

Η Τουρκία αυτό ακριβώς επιδιώκει για την Ροδόπη (και την Θράκη): ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!!!

368069691_704897474906001_8176817389458762225_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ειναι απλο.Αφαιρειται η Ελληνικη υπηκοοτητα,παραδιδει ταυτοτητα και εφοσον δηλωνει Τουρκος,υποκειται στο νομο περι αλλοδαπων.Τοτε να δουμε τις Τουρκικες διεκδικησεις που υποστηριζει.

  2. Να είναι “καλά” ο βενετοκρητικός Κασσελάκης, ο αζερμπαϊτζανοκρητικός Ανδρουλάκης και ο εβραιοκρητικός Κούλης, που θέλουν ανεξάρτητη Κρήτη και για να το πετύχουν αυτό πρέπει να διαμελιστεί η υπόλοιπη Ελλάδα! Αυτοί τα σχεδιάσανε όλα και δεν είναι τυχαίο πως ο Κασσελάκης έχει και την βοήθεια του γιδογάμη του Πολάκη, ούτε ότι στην άλλη “άκρη” είναι η τουρκάλα Αχτσί-Ογλού μαζί με τον εθνικά βούλγαρο και ψευτομακεδόνα Τζανάκοβ (που έγινε Τζανακόπουλος), όλοι στο “παιχνίδι” του διαμελισμού της Ελλάδας, όλοι υποστηρικτές των ανοιχτών συνόρων και της μεταφοράς εκατομμυρίων Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών στρατιωτών που θα είναι ο behind the enemy lines και proxy στρατός της Τουρκίας…

Comments are closed.