«ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ». Τους «τσίμπησαν» οι Γάλλοι και τους ξετίναξαν. «Επινόησαν βρώμικα κόλπα για να κρυφτούν με ψευτιές στις κοινές δηλώσεις Πόθεν Έσχες. Πιάστηκαν να κάνουν και χρήση μαϊμού εγγράφων, η Μαρία Εύα Βιργινία “Μαρέβα” Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και ο πρωθυπουργός». Στο κόλπο και ο ετεροθαλής αδερφός της λεγάμενης

Κοινοποίηση:
1.indd

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ THΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 13-5-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ.

free the presss

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ποιος ξέρει τι άλλο κάνει η γριά μάγισσα με το σταυρό. Θυμήθηκα μια κοπέλα από τη γειτονιά που μου είχε πει προ εικοσαετίας ότι είχε δει μια ταινία με τη Σίντι Κρόφορντ που αυνανιζόταν με ένα σταυρό.

  2. Καπου διαβασα, αλλα δεν θυμαμαι που (ισως σε σχολιο), οτι η Προεδρος της εδρας που ειχε αναλαβει να εκδικασει την υποθεση της Τραγωδιας στο Ματι, προσεληφθη στην Ε.Α.Β! Περαν τουτου, κανενα αλλο στοιχειο!

  3. Προσευχομαστε για το καλο της πατριδος, μετανιωνουμε γι’αυτα που ψηφιζουμε, συγχωρουμε οσους μας αδικουν και μας κλεβουν, κι ελπιζουμε να μας σωσει ο Θεος ουτως ωστε να εχουμε καλυτερη μετα θανατο ζωη.

  4. Τι ΜΙΖΟκούλη ψηφίσατε, αλβαναριά του 41 τακατό;

  5. ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΜΟΝΟ
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

Comments are closed.