“ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ, ΜΩΡΑΚΙ;” “ΕΠΙΦΑΝΗΣ” ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ- ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ , “ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΗΣ” ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, ΣΕ ΟΧΕΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΩΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ. Σοκαριστικές επώνυμες καταγγελίες: “Κάποιοι άντρες θέλουν και ξύλο την ώρα που…”Έταζε και “μέσον” για μαθήματα αρκεί οι “γκόμενες να μην είναι σεβάσμιες και χαμηλοβλεπούσες”

Κοινοποίηση:
exofillo6-10

teaser6-10

Tεύχος 2019, 6 χρόνια και 8 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Tετάρτης 6-10-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo6-10ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

banner-xiosbanner-xios

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

 Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων. Ας έχουν υπόψιν τους ότι η αναγνωσιμότητα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν ανακόπτεται με εφήμερες και μαφιόζικες κυβερνητικές πρακτικές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Για αυτόν και όλους τους παρόμοιους λόγους θα έρθει στο τέλος ένας ‘μεσσίας-αντίχριστος’ με μία παγκόσμια τάξη και θρησκεία να κυριαρχήσει. Όταν παντού οι δυνατοί και διαπρεπείς του κόσμου είναι λαμόγια, αρπακτικά, απατεώνες, αφιλότιμοι, όταν ο ένας κοιτάζει να πατήσει στο πτώμα του άλλου ή να βγάλει το άχτι του αργότερα, όταν κυριαρχεί το ψέμα, η αδικία και μετά η αγανάκτηση των ‘μικρών’ και η οργή τους, τότε ένας απλός αντισυμβατικός που όλα αυτά θα τα απορρίπτει θα κυριαρχήσει στις μάζες. Εδώ ο κομμουνισμός που απορρίπτει οτιδήποτε μετά θάνατον και τον ίδιο το Θεό, σε παρόμοιες συνθήκες αλλά πιο απλές στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα πήγε να τα σαρώσει όλα. Έτρεξαν οι περισσότεροι στα λάβαρα του και χάθηκαν εκατομμύρια ζωές. Ξεφτιλίζονται τώρα οι δεξιοί, οι αριστεροί, οι φιλελεύθεροι, οι κάθε ιερείς, ιμάμηδες και αντιπρόσωποι του πνεύματος, οι έμποροι, οι επιστήμονες, οι καλλιτέχνες, οι επιχειρηματίες, όλοι και που θα στραφεί το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου σε λίγο ειδικά αν η κατάσταση πάει στο απροχώρητο αφού τους σιχάθηκε όλους;

  2. Τα 2τελευταια χρόνια ακούμε καθηγητές πανεπιστημίου και αηδιαζουμε

  3. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ.

  4. καθάρματα πράσινοι, μπλε και ροζ συριζαίοι

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ !
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΣΟ Ο ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΜΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΠΤΑ Ο ΛΥΤΡΑΣ ΚΑΙ Ο Αλεξανδρης ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ Η ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ

    Στις 3/6/2020 αυτα ελεγε ο Κ. Λυτρας ” «Μπορεί να είναι και πληρωμένο συμβόλαιο. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αύριο μεθαύριο βρεθεί η δράστιδα και αποκαλυφθεί πως την είχε προσλάβει κάποιος άλλος». ”

    Σημερα 10/6/2021 μετα απο τοσες αποκαλυψεις που εχουν διαρρευσει για συβολαιο θανατου απο Ευπορη και επιφανη γυναικα με εκτελεστικο οργανο την Εφη , κ.Λυτρα ?? μα κ. Λυτρα γιατι τοση σιωπη ? Ποιος δεν συμφερει να ερευνηθει αυτη η εκδοχη αραγε ?

  6. Βρομιάρηδες παντού, γι’ αυτό πάει σκατά αυτή η χώρα….

    1. Όταν εμφανίστηκε στη χώρα η ευκαιρία της ΧΑ να ξεβρομίσει ο τόπος, δεν τους ψηφίσατε. Τώρα φάτε τα σκ@τα που φράφεις κ σκασμό.

  7. O Mπογδάνος είναι γνωστός νεοταξίτης γι΄ αυτό ήταν δημοσιογράφος στα αντεθνικά ΜΜΕ των Αλαφούζων δίπλα στον Πορτοσάλτε και Μπάμπη Παπαδημητρίου.

    Ο Δένδιας είναι ένας εβραιόδουλος γραικύλος, που συνηθίζει να φορά κιπά και να προσκυνά τους ανθέλληνες Ισραηλίτες.
    Ο Κωστάκης Καραμανλής τον εισήγαγε στην επαγγελματιική πολιτική, όπως και τον Κούλη το 2004.

    Τι είπε ο Μπογδάνος; Μία παρατήρηση του Γρίβα-Διγενή που προσδιόρισε τους κατακτητές της Κύπρου Βρετανούς, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές ως εχθρούς του Έθνους με τους τελευταίους ως πλέον επικινδυνους.

  8. Η παγκόσμια ενεργειακή κρίση σαρώνει τη μεσαία τάξη.
    Δυστυχώς έρχονται και συγχωνεύσεις κατοικιών.
    Ο Άδωνις θα τους τρομοκρατήσει ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως.
    Όσοι δε συγχωνευτούν δε θα τρώνε τίποτα.
    Έτσι θα τους λέει : θα εμβολιαζεστε κάθε έξι μήνες και λίγο πριν τα τιναξετε θα σας δίνω ένα σπίτι 25,45 τ.μ. για πολύτεκνη οικογένεια. Εν τω μεταξύ το γραφείο κηδειών θα είναι δικό μου και πριν βγει το σπίτι σε πλειστηριασμό αφού δε θα έχετε προλάβει μέσω leasing να το ξεπληρωσετε θα το παίρνω εγώ.
    Αυτή είναι η πράσινη πολιτική του Άδωνι Γεωργιάδη
    Ενός πρώην βιβλιοπώλη με αρχαιοελληνικα συναισθήματα …

  9. Ο Μπογδάνος θεωρείται Δεξιός πατριώτης που τον έφαγαν λάχανο οι Εβραίοι κι οι κομμουνιστές δλδ;;;
    Όχι ρωτάω για να το κατανοήσω!!!

Comments are closed.