ΓΥΜΝΗ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΜΠΑΤΣΙΝΑ – ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ – “ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ”

Κοινοποίηση:
im_teaser_22-06-2022

«Το αχαλίνωτο σεξ με συναδέλφους της στα λουτρά των αστυνομικών σχολών» και τα ζητήματα …δεοντολογίας . Πως η ΕΛ.ΑΣ, προσπαθεί να… διαχειριστεί το σκάνδαλο.

Μόνο στο Μακελειό φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη… δράση της αχόρταγης μπατσίνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Πως την λενε, που μπορούμε να βρούμε το υλικό?

  2. Νυχι μακρυ κοκκινο, τατου, μαλλι στην πενα, γυαλι και ιδεα. Ετσι ειναι ολες τους… Αυτα τα βληματα θα κυνηγησουν να πιασουν εγκληματιες; Το πολυ να τους πιασουν απ το φουτσο… Ε ρε τι πληρωνουμε, ρε χωστε τις στην κουζινα να μαθουν να φτιαχνουν τιποτα γεμιστα και να μεγαλωσουν παδια οι κουνιστρες να στρωσουν

  3. Ξεφτιλικια. Εμετικές καταστάσεις. Το κάθε βλαχαδερο επειδή φοράει στολή και της δίνουν όπλο νομίζει ότι εποιασε τον παπά απτά αριδια . Η μία κλέβει, η άλλη πηδιεται… Όταν τις αφήνουν με την στολη ναχουν το νύχι κόκκινο και τη μαλλουρα μέχρι τον κωλο και να χτυπάνε και τατού περιστροφα σαν ναναι ο Τσακ Νόρις και η Λάρα κροφτ μαζί, τι περιμένεις. Άιντε πια ξεφτιλες

  4. Τσολαρία μπατσαρία, που βλέπετε το περίεργο; Και μόνο που πήγε εκεί λόγω αμορφωσιάς και πείνας, φτάνει και περισσεύει. Το περίεργο θα ήταν να μην έκανε τέτοια.

    Υστ.: Πρέπει να ‘σαι τελειωμένος για να πας με τέτοια.

  5. Τα ίδια γίνονται και στο Στρατό….. Όσες είναι 5ετους θητείας τις έχουν ταράξει στον π@@τσ@……

  6. ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ

    ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙΠΟΙΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΕΞ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

  7. … να μην χωράς να περνάς να περάσεις από την πόρτα…

  8. Είδα σε άλλο Site την φάτσα της.Άσχημη και χωρίς βυζί κοινώς δεν αξίζει ως γκόμενα.

  9. Αβυζη αλλά με ωραίο κορμί…..Μου θυμίζει την Ευγενία που πλέον έγινε Κυρία….( του Μπουμπούκου) …. Κι εκείνη κάπως έτσι ξεκίνησε….

  10. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

  11. Μη τύχει και την πειράξετε! Τη φαντάζομαι τροχονόμο μπροστά όταν οδηγείς, να λύνεις ζώνη (προστατευτική), πιάνεις κινητό εμφανώς και σταματάς για το πρόστιμο χαρούμενος!! χαχα! Μη σου πω ότι καβαλάς και πεζοδρόμιο για σίγουρο αποτέλεσμα!!

  12. Δηλαδή εάν δεν έκλεβε και έκανε μόνο σεξ διασκεδάζοντας τους συναδέλφους της και όποιον έβρισκε μπροστά της -άλλωστε στην Μύκονο ήταν- αυτό δεν νομίζω ότι είναι κακό αλλά ούτε και καλό για τα ισχύοντα σήμερα στην Ελλάδα .

  13. Το τι μου εχει πει φιλος για τι οργια γινονται με τις μπατσινες στις σχολες δεν περιγραφεται, και παροτι τον ξερω δεν λεει ψεματα μου φαινοντουσαν λιγο υπερβολικα. Τελικα πρεπει να γινεται του μ@υνιου το πανηγυρι οπως μου χε πει

    1. Δυστυχώς έτσι ακριβώς, γαμπριζουν με τις πιτσιρίκες οι εκπαιδευτές

  14. Η προσωποποιηση του Ελληνικου κρατους, ετσι οπως το καταντησαν οι απατεωνες του Πολυτεχνειου…

Comments are closed.