Γ#ΦΤΟΙ διέλυσαν το Κέντρο Υγείας στα Σπάτα και επιτέθηκαν σε γιατρό, φύλακα και αστυνομικούς

Κοινοποίηση:
arthrou-spata1

Άγριο επεισόδιο έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης στο Κέντρο Υγείας Σπάτων όταν δύο άνδρες, Ρομά, αρχικά άρχισαν να φωνάζουν και, εν τέλει, έφθασαν στο σημείο να επιτεθούν σε έναν γιατρό και σε έναν φύλακα.

Ο λόγος για τον οποίο οι άνδρες, οι οποίοι είναι αδέρφια άρχισαν να φωνάζουν και να προκαλούν φθορές δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι δράστες έσπασαν την πόρτα του ιατρείου των επειγόντων, ενώ χτύπησαν έναν 32χρονο γιατρό και έναν υπάλληλο security.

spata
spata1

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας, με σκοπό να ηρεμήσουν την κατάσταση, αλλά οι δράστες επιτέθηκαν και σε αυτούς. Τελικά, μετά από λίγο ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αυτη η φαρα μονο να κλεβει τα επιδοματα απο το κρατος ξερει .Οπου διαβιουν εχουν αβατο της αστυνομιας και ειναι τιγκα στα ναρκωτικα και καταστρεφουν την ελληνικη κοινωνια.Περιθωριακα ατομα σε ημιαγρια κατασταση και παντου δημιουργουν αναρχια με την ανοχη του κρατους του ανυπαρκτου που μονο του μελημα ειναι να απομυζα τους φορους χωρις να μας παρεχει προστασια απο αυτες τις ομαδες των αθιγγανων.

  2. …μαζι τους ειμαι ετσι οπως εχετε κανει πουτ@να ολη την χωρα απο ακρη σε ακρη καραγκιοζηδες ζητω και το 41% που ψηφισε τον ομοιο μ@λακα τους.
    Ζω για την ημερα που θα πεσουν πυρηνικα να παμε ολοι στο διαολο παλιομ@λακες

  3. Τετοια ανοχη στους ρομα,ουτε καν τη φανταζομασταν απο το σιχαμα που λεγεται ελληνικη κυβερνηση

  4. ΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΥΛΙΑ( ΑΣΥΔΟΣΙΑ) ΤΩΝ ΄΄ ΕΥΠΑΘΩΝ΄΄ΟΜΑΔΩΝ

  5. Τον γιατρό καλά τον έκαναν. Τον σεκιουριτά επίσης, κάθεται όλη μέρα, βύσμα είναι. Τα σπασίματα όμως πρέπει να τα πληρώσουν.

  6. Security νοσοκομείου να τρώει ξύλο από Ρωμά τσιγγάνο.Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά.

Leave a Response