Γέμισε το κέντρο της Ρόδου με πρόσφυγες και μετανάστες!

Κοινοποίηση:
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-3-768x346

Αντιμέτωποι με δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται οι τουρίστες και οι ντόπιοι που μένουν ή κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο του νησιού της Ρόδου.

Όπως φαίνεται, η διακίνηση από τις ακτές της Τουρκίας συνεχίζεται χωρίς σταματημό, δημιουργώντας εικόνες όχι και τόσο ευχάριστες ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού που το νησί των Ιπποτών είναι γεμάτο από επισκέπτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Οι αλλοδαποί «επιλέγουν» να μένουν σε πλατείες και πάρκα στο κέντρο της Ρόδου για να βρίσκονται κοντά στο αστυνομικό τμήμα που έχει την αρμοδιότητα για την καταγραφή και την ταυτοποίηση τους. Το επόμενο βήμα είναι να μεταφερθούν σε δομές φιλοξενίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ίδιο ζήτημα είχε δημιουργηθεί και το προηγούμενο καλοκαίρι (του 2023) στην Ρόδο.

Την ίδια στιγμή, γεμάτες είναι οι δομές μεταναστών σε Κω και Λέρο καθώς και στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα η κατάσταση είναι παρόμοια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟ…
    ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΝΔ-ΟΥΛΟΙ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ

  2. ΛΑΘΡΟμετανάστες, εποικιστές, παράνομοι και εγκληματίες, αντί άμεση φυλάκιση μέχρι να δώσουν πραγματικό όνομα, ηλικία και χώρα προέλευσης, δωρεάν τάϊσμα, διαμονή και ιντερνετ απο τα ΝΔουλαϊκα προδοτικά χαχόλια των Αθηνών, δωρέαν όλα, χορηγία των ζώων των πολιτών που αφαιμάζονται οικονομικά και κάθονται φρόνιμα με το έγκλημα να έχει φτάσει ταβάνι

  3. Ροδίτες και άλλοι Δωδεκανήσιοι.. τώρα τους αρμέγετε και αυτοί το δέχονται, νοικιάζετε τα κοτέτσια σας για 2.500 ευρώ, τρόφιμα ,ένδυση σε 3πλασιες τιμές, όλα καλά … όταν όμως τους ξεσηκώσει ο Ερντογάν και σας σφάζουν σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο ….δεν θα υπάρχει καράβι για Πειραιά.

  4. Τι είναι αυτό το χάλι όποιος θέλει χωρίς νόμιμα έγγραφα να μπαίνει στην χώρα και αντί να τον διώξουν με τις κλωτσιές να τον κρατάνε φαί ύπνο σπίτια επιδόματα λες και είμαστε η Ελβετία. Είμαστε η δεύτερη πιο φτωχή χώρα της Ευρώπης, το 70% των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και αντί να ταίζουμε τους Έλληνες ταίζουμε τον κάθε τεμπέλη εξυπνάκια που ψάχνει για κορόιδα.

Comments are closed.