Γέμισε το κέντρο της Ρόδου με πρόσφυγες και μετανάστες!

Κοινοποίηση:
rodos-1-696x392-1

Αντιμέτωποι με δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται οι τουρίστες και οι ντόπιοι που μένουν ή κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο του νησιού της Ρόδου.

Όπως φαίνεται, η διακίνηση από τις ακτές της Τουρκίας συνεχίζεται χωρίς σταματημό, δημιουργώντας εικόνες όχι και τόσο ευχάριστες ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού που το νησί των Ιπποτών είναι γεμάτο από επισκέπτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Μετανάστες γέμισε και πάλι το κέντρο της Ρόδου | Η ΡΟΔΙΑΚΗ

Οι αλλοδαποί «επιλέγουν» να μένουν σε πλατείες και πάρκα στο κέντρο της Ρόδου για να βρίσκονται κοντά στο αστυνομικό τμήμα που έχει την αρμοδιότητα για την καταγραφή και την ταυτοποίηση τους. Το επόμενο βήμα είναι να μεταφερθούν σε δομές φιλοξενίας.

Ρόδος: Γέμισε με μετανάστες πάλι το κέντρο της πόλης | AegeaNews

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ίδιο ζήτημα είχε δημιουργηθεί και το προηγούμενο καλοκαίρι (του 2023) στην Ρόδο.

Γέμισε το κέντρο της Ρόδου με λαθρομετανάστες – Αυτή θα είναι πλέον η νέα  κανονικότητα | Karditsastakra

Την ίδια στιγμή, γεμάτες είναι οι δομές μεταναστών σε Κω και Λέρο καθώς και στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα η κατάσταση είναι παρόμοια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πάρτε ρε μαλακεςότι έχετε και βγείτε έξω Ποιος θα σας εμποδίσει Πού ειναι ρε ο λαός!!Πώς θα έρθω ρε μαλακες στη Ρόδο!Να δω αυτά τα πράγματα;Για να χαλαστω;Δεν έχετε ρε εγωισμό!!

  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΓΟΥΡΛΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΟΤΟΞΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΔΕΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΡΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ

  3. ….Ροδίτες δαγκωτό στον γουρλομάτη!!…ας παρουν το μάθημά τους!!…

Comments are closed.