Γέροντας Γαβριήλ για τον κορωνοϊό: “Θα έρθει πείνα πάρτε προμήθειες ,θέλουν να μας…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
gerontas exo

Ο Γέροντας παρότρυνε τον κόσμο σε μετάνοια

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αν ο Χριστός μας δεν ήταν η μόνη αλήθεια, δεν θα είχε αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, όπως και τόσοι άλλοι που ισχυρίζονταν πως ήταν ο Μεσσίας και δεν θα ασχολιόταν κανείς.Απο τον πόλεμο όμως που δέχεται από κάποιους σαν κι εσένα και ομοίους σου,, γιατί είστε παιδιά του διαβόλου, από εκεί και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι είναι αλήθεια όλα και όχι παραμύθια.Αλλωστε εμείς είμαστε το νέο Ισραήλ.Οι γέροντες σαν τον Γαβριήλ,είναι φωτισμένοι.Αλλωστε δεν λέει τίποτα παράλογο.Μετανοια κηρύττει, όπως και τόσοι Άγιοι και προφήτες μας.Αλλα που να το καταλάβεις.Οταν θα έρθει η στιγμή που θα φύγεις από την ζωή,θα ανοίξουν τα μάτια της ψυχής σου και θα δεις όλα όσα έχεις κάνει και για πού προορίζεται η αιώνια ψυχή σου.Το κακό είναι πως στον Άδη δεν υπάρχει μετάνοια, θα είναι αργά.Γιαυτο μετανόησε όσο είναι καιρός.Και σύ και εγώ και όλοι μας.

  2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ MAZI ΠΟΥ ΑΚΟΥNE AKOMA ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    ΤΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΩΝ? ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥΙ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…..ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΙΑ….ΤΟ ΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΚΟΥΜΕ.

  3. Το τρελοκουνελο ειναι ο παγανιστης Pelo που εγραφε εδω μεσα πριν δυο-τρεις μηνες αντιχριστιανικα κ κολομπαριστικα σχολια.

  4. Αιρετικον άνθρωπον μετά 1 και 2 φορές νουθεσίας,παραιτου.Ο Θεός να φωτίσει το τρελό κουνέλι,να συνέλθει από την πλάνη που ζει.Τον έχει πιάσει ο διάβολος για τα καλά και άντε να σωθεί.Εκτος Ορθοδόξου εκκλησίας κύριε τρελό κουνέλι,ο άνθρωπος δεν σώζεται χωρίς τα ιερά μυστήρια της εκκλησίας μας.Ο γέροντας Γαβριήλ εννοεί πώς αν δεν μετανοήσει ο άνθρωπος δεν μπορεί να παρέμβει ο Θεός για να μην καταπατήσει την ελευθερία βούλησης του.Εσυ είσαι σε πλάνη.Και ο διάβολος πιστεύει αλλά άντε τράβα να του πεις να ταπεινωθεί,να μετανοήσει και να κοινωνήσει!σαν κι εσένα δηλαδή.Και όχι τίποτα άλλο, δεν φτάνει που οδηγησε στον γκρεμό, αλλά παρασερνεις και τους ακατηχητους.Μεγαλο λόγο θα δώσεις.Και όσο για το θαύμα που αναφέρεις ότι έζησες,να ξέρεις ότι ο διάβολος έχει την δυνατότητα να μετατραπεί σε άγγελο φωτός.Αντε να βρεις έναν πνευματικό να εξομολογηθεις, για να σωθεί η ψυχή σου.καλη Μετάνοια και φώτιση

  5. Ως διαφαίνεται καί ως εκτείνεται τό θέμα, αποκαλύπτεται τό μουτσουνιάρικο προσωπείο τού …… «τρελού κουνελιού»!!!!! καί δεικνύει όλο καί καθαρότερα τήν εωσφορική του ιδιότητα καί τήν βδελυρά αίρεση εν τή οποία εστί βυθισμένος.Ώστε, ούτος ο δαιμονισμένος, συγχέει τόν Ορθόδοξον Χριστιανισμόν παραδωθέντα εκ Τού Κυρίου μου Ιησού Χριστού μέσω Αγίων καί Πανευφήμων Αποστόλων καί τών μετέπειτα Αγίων μέ τών όποιων προδοτών (κλήρον καί λαόν) καταδικάζοντας αναφανδόν όλους τούς ευσεβείς Ορθόδοξους κληρικούς καί λαόν. Ήτοι διαπράττει τό λαϊκό παροιμιώδες λέγων ::: «όσα δέν φθάνει η πονηρή αλεπού τά κάνει ….. κρεμαστάρια!!!!!!» Τοιουτοτρόπως καί ο ανόητος αυτός, μή δεχόμενος νά ζήση Σταυρική, πνευματική ζωή (τήν μόνη σωτηριώδη) πού διδάσκει ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός καί ζών εν σαρκολατρεία καί εμπάθεια, κατηγορεί ο αλητήριος τήν Ορθοδοξία ως υπαίτιον τής πνευματικής του νεκρώσεως ένεκα τής δαιμονικής ακηδίας διακατέχων αυτόν.

  6. Γυριστε το κολαρακι να σσς δωσω την δεικει μου ευχη τεκνα μου..

  7. Μιλαμε για τον γεροντα Γαβριηλ εναν ασκητη του Αγιου Ορους.
    Το κελι του βρισκεται κοντα σ’αυτο του Αγιου Παϊσιου.
    Καθημερινα τον επισκεπτονται πολλοι λαϊκοι και απο αλλες χωρες.

  8. Τρελο κουνελι …..δεν νομιζω να εννοει οτι ο Θεος δεν μπορει να μας βοηθησει απο θεμα δυναμης. ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ. Και αυτος το ιδιο εννοει για τον λαο που εγινε αμαρτωλος.

    1. Δεν αλλάζω κανένα νόημα. Ο καθένας μπορεί να δει το βίντεο και να δει ακριβώς τι είπε ο γέροντας. Και επαναλαμβάνει συνεχώς με έμφαση “δε μπορεί”. Συγνώμη αλλά εγώ προτιμώ να δεχτώ αυτό που λέει και όχι να προσπαθώ να τον δικαιολογήσω παριστάνοντας πως “αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις η γυμνή στο κρεβάτι μου είναι μια φίλη μου και μου έδειχνε το τατουάζ στον κόλπο της”. Είπε αυτό που είπε, τέλος.

      Αν ο Θεός “δε μπορούσε να βοηθήσει γιατί είμαστε αμαρτωλοί”, δε θα βοηθούσε ποτέ κανέναν γιατί όλη η ανθρωπότητα είναι αμαρτωλή. Ο Χριστός τους αμαρτωλούς ήρθε να σώσει όχι τους αναμάρτητους. Ο Θεός δε βοηθάει την Ελλάδα γιατί ΔΕ ΘΕΛΕΙ, όχι γιατί δε μπορεί επειδή απλά είμαστε αμαρτωλοί. ΔΕ ΘΕΛΕΙ, και δε θέλει γιατί είστε “ορθόδοξοι”. Δηλαδή ανήκει η ψυχή σας στον Αντίχριστο. Όταν πέσετε στα γόνατα και προσευχηθείτε στον Χριστό και απαρνηθείτε τη ψεύτικη θρησκεία σας, τότε και μόνο τότε θα σας βοηθήσει.

      Αν σε σοκάρει που σου λέω πως η “Ορθοδοξία” είναι του Αντιχρίστου, είναι γιατί δεν διάβασες ποτέ τις Γραφές και δεν σε φώτισε το Άγιο Πνεύμα να τις καταλάβεις. Να θυμάσαι ο Χριστός πάντα έλεγε πως δε θα σωθούν όλοι όσοι λένε “Κύριε, Κύριε”.

      1. Ο Θεος δημιουργησε τον ανθρωπο χωρις τη θεληση του ανθρωπου αλλα δεν σωζει τον ανθρωπο χωρις τη θεληση του ανθρωπου! Δεν καταργει το αυτεξουσιο του ανθρωπου αλλα περιμενει τη μετανοια του! Υπαρχουν και αυτοι που δεν πιστευουν αυτους δεν μπορει εντος εισαγωγικων να τους παρει μαζι του γιατι δεν θελουν να ειναι μαζι του! Αυτο εννοει ο Γεροντας Γαβριηλ πιστευω!

  9. Ο γέροντας πολλές φορές επαναλαμβάνει “ο Θεός και να θέλει δε μπορεί να μας βοηθήσει”. Αυτό είναι μεγάλη βλασφημία και απιστία. Ο Θεός είναι πανίσχυρος και μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει όποτε γουστάρει. Δεν έχει κανένα περιορισμό να βοηθήσει. Απλά δε θέλει να βοηθήσει. Γιατί αυτός ο λαός είναι βλάσφημος, άπιστος, εγωιστής, αλαζόνας, περήφανος και κακιασμένος. Και το χειρότερο από όλα, έχει μια αιρετική εκκλησία που έχει και το θράσος να παριστάνει πως είναι η μόνη σωστή, ενώ είναι μέσα στη πλάνη και το σκότος.

    Η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία είναι σαν την άκαρπη συκιά και οι ιερείς της έχουν το πνεύμα των Φαρισαίων.

    1. Δεν μπορεί να ενωθεί με το κακό. Αυτό εννοεί. Δεν γίνεται ένας αμετανόητος που έχει σκοτεινή καρδιά να πάει στον παράδεισο. Πως να το κάνουμε δηλαδή. Είναι σαν να λες ότι όλοι πρέπει να περάσουν σε Ιατρική σχολή. Και οι αριστούχοι και αυτοί που έγραψαν κάτω από 10. Δεν γίνεται ρε παιδιά, πως να το κάνουμε?

  10. THN EYXH ΣΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ…

Comments are closed.